Ulje za masažu međice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    priks
    04. Ožujak 2014. 21:53

Iskreno, meni se isto baš i neda masirat...možda počnem mjesec dana prije termina, kad mi se i ako mi se bude dalo....u mojoj obitelji nisu bili rezani i svi su se prirodno otvorili, pa se nadam da će i geni pomoć 

bjap
    06. Ožujak 2014. 21:53

Ne znam, kontrola mi je za 3 tjedna pa ću ga pitat ak ne zaboravim il ak me ne bude stid :)

• Countess
    07. Ožujak 2014. 08:38

Iva, ako ideš u Vinogradsku onda traži da rađaš na stolčiću ;). Napravi plan poroda obavezno.

IvaP2
    08. Ožujak 2014. 00:59

Countess

Iva, ako ideš u Vinogradsku onda traži da rađaš na stolčiću ;). Napravi plan poroda obavezno.

Countess, jesi li ti rodila na stolčiću?

• IvaP2
    07. Ožujak 2014. 13:50

Countess, baš su nam pričali o stolčiću i mislim da ću svakako na njega!! ;) Jedino je jedna dr. rekla da prvorotke ne idu na stolčić??????? A druga je pak rekla da normalno mogu! Jel taj plan poroda treba nekak posebno napisati ili samo "nabaciš" svoje želje/zahtjeve na papir?

• Countess
    07. Ožujak 2014. 14:31

http://www.roda.hr/article/read/plan-porodaja

Evo ovdje imaš šprancu kako to otprilike izgleda, no ja sam sve skratila nekako na jednu stranicu jer tko bi sve to čitao.. Ide ovako otprilike:

Plan porođaja
    [left]Molim Vas da mi omogućite prirodni porod sve dok je sve u redu sa djetetom i samnom. [/left][ul]
    [li]Želim biti potpuno obaviještena o svim medicinskim postupcima koji će se provoditi nada mnom i mojim djetetom.[/li][li]Želim da moj partner bude prisutan na porođaju čitavo vrijeme.[/li][/ul][justify] [/justify][justify]Početak porođaja [/justify][ul]
    [li]Informirana sam o različitim metodama početka/induciranja porođaja[/li][li]Ukoliko prođe izračunati termin porođaja, radije bih da se porođaj ne inducira, sve dok je sve u redu s mojim djetetom i sa mnom[/li][/ul][justify] [/justify][justify]Pod uvjetom da moj porođaj protječe normalno i bez komplikacija:[/justify][ul]
    [li]Želim se tijekom trudova neometano kretati, koliko će biti[/li][li]Želim se tijekom trudova neometano okretati i namještati u krevetu [/li][/ul][justify] [/justify][justify]Sve dok je sve u redu s mojim djetetom i sa mnom, ne želim da mi se porođaj ubrzava.[/justify][ul]
    [li]Unaprijed odbijam prokidanje vodenjaka[/li][li]Unaprijed odbijam drip (infuzija sintocinona)[/li][/ul][justify] [/justify][justify]Ako postoji mogućnost, želim koristiti sljedeću opremu:[/justify][ul]
    [li]Porođajni stolčić[/li][/ul][ul]
    [li]Lopta[/li][/ul][justify] [/justify][justify]Moje želje u vezi epiziotomije, ukoliko je sve u redu s djetetom i sa mnom:[/justify][ul]
    [li]Odbijam epiziotomiju (urez međice)[/li][/ul][justify] [/justify][justify]Nakon poroda:[/justify][ul]
    [li]Želim da pupčana vrpca prestane pulsirati prije nego se prereže[/li][/ul]

• Countess
    07. Ožujak 2014. 14:32

Ono što me žalosti je to da OVO moraš tražiti kao svoje pravo, a nešto što bi trebalo biti normalno.

antonio
    07. Ožujak 2014. 14:43

Countess svaka ti cast super si informirana evo meni je ovo treci porod i za taj plan poroda jos nisam nikad cula,dali to dozvoljavaju u svim bolnicama.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI