https://ibb.co/3F54HNJ evo primjer moje premom aplikacije od ovog ciklusa..
Ako imaš bilo kakvih pitanja slobodno pitaj..
O hvala ti.
Vidim vi imate odnose svaka 2 dana oko ovulacije. Je li to preporuka ginekologa? Ili cesce ne stizete?
Ne znam vise ni sama kako je najbolje .
Ginekolog mi je rekao sljedeće.. iza mjesecnice odnos.. pa onda opet kroz 2 dana.. e sad.. prije peaka makar 3 do 4 dana ne.. i kada uhvatim peak onda 3 dana zaredom pokriti.
A mi kako uspijemo..jer muž nije svaki dan kući..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
https://ibb.co/3F54HNJ evo primjer moje premom aplikacije od ovog ciklusa..
Ako imaš bilo kakvih pitanja slobodno pitaj..
O hvala ti.
Vidim vi imate odnose svaka 2 dana oko ovulacije. Je li to preporuka ginekologa? Ili cesce ne stizete?
Ne znam vise ni sama kako je najbolje .
Ginekolog mi je rekao sljedeće.. iza mjesecnice odnos.. pa onda opet kroz 2 dana.. e sad.. prije peaka makar 3 do 4 dana ne.. i kada uhvatim peak onda 3 dana zaredom pokriti.
A mi kako uspijemo..jer muž nije svaki dan kući..
Treba odrzavati kontinuitet nakon M svaka 2 dana da bi plivaci bili aktivni, a pauza od barem 3 dana je da ih se nakupi vise. Razumjela!
Krecemo u akciju od vikenda.
Inace je odnos svakih 10 dana 😄😁😄😁😄😁 ako smo dobre volje i ne padamo od umora.
Evo, ja idem u pon vaditi krv zbog željeza i B12 pa cu vjerojatno poceti piti folnu. Da malo vidim kako stvari stoje. I u pon se vraca gin sa g.o. pa cu zvati za pregled i savjetovanje.
Od 3.8. (10.dan ciklusa) cu piskit po trakicama da vidim imam li uopce te pikove i ovulaciju. Ako trakice stignu do tada. Moram sada pripremne hopacupove dogovarati s muzem, pred O. Da se plivaci ne uljene.
Mirna sam dok ne krene akcija.
Stigle trakice za ovulaciju. Isprobala sam jednu jucer. Radi, hahahaaa
I ova Premom je stvarno super aplikacija. Zabavlja me. Hvala Garawa!!!!!!
Ovaj vikend smo muz i ja sami, djeca su na prespavancu. Falit ce nam ali malo cemo obnoviti ljubav ❤❤❤❤.
Woooohooo , our time!!
..nadam se da se i ti Mrkva dobro zabavljas i stignes i odmoriti. Nestrpliva sam vidjeti hoce li mi trakice potamniti dovoljno.
Ut
Natempirati cu najbolje sto znam a valjda ce i muz biti od volje 🤪
Sad odmaram pa idemo u setnju. Ali fale nam klinci, neobicno ali eto. Ne mozes s njima, ne mozes bez njih.
Pozdrav cure..
Kakve su trakice? 🤭
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Pozdrav cure..
Kakve su trakice? 🤭
Heeej, evo ja sam napravila 3x , od sutra cu poceti 2x na dan. Setaju mi vrijednosti.
Pratim i iscjedak i cervix. Zabavljam se 🤪
Nisam uopce kuzila da taj cervik šeta gore dole. Nikada nisam isla za tim niti citala o tome.
Ne mjerim bazalnu. Mozda bi trebala ali imam obicne toplomjere, tj. digitalni pišti pa da ne budim djecu (jos smo svi skupa u sobi). A mogla sam i to. Sto mislis?
Inace, osjetim ovulaciju i kad me bocne, tocno za 14 dana dobijem M.
Najavila sam muzu akciju. Danas mi je 10dc.
A ti Garawa, kako ide?
Mrkva uziva negdje u plićaku pa se ne javlja. 😄🙂
Pozdrav cure..
Kakve su trakice? 🤭
Oooo sad vidim 11dpo
🙂❤ ima li novosti?
Bok ekipa! Internet me zeza pa cu biti aktivnija od kuce! Do tada se drzim plicaka i hlada🌝
Budite mi dobro i veselo!!! Misli su mi stalno negdje! Nikako se opustiti potpuno! Pozzz…
Daj daj opusti se. Cuvaj mentalno zdravlje. S bebom ili bez, treba nam.
Bila sam vaditi krv jer sam umornjikava stalno.
Sve super, zeljezo 22. Valjda bi trebala odmarati vise. Stalno smo u điru.
Danas krecem ozbiljno sa LH trakicama. Iscjedak je za sad kremast, a jucer je bio suh... krećemoooo prema ljepljivom 🤣🤣🤣🤣🧐🧐🧐🧐
Ne zamjerite na opisu ali nikad dosta informacija.
Kroz par dana ce biti puno sexa.
😎😎😎😎😎😎
(Narucena kod ginića zadnji dan u mjesecu.)
Ali cool .. šizit ću kroz 10 dana 😄
pozdrav
Sortiraj odgovore
Najstariji