Hej! Uzela neke iz dma, 5 kom 99,90 kn… ima i jeftinijih preko ebaya… Probat cu i javit iskustvo.. Moj bioloski sat kuca a on ima vremana, jos je i mladi itd. Jeste ti i tvoj muz vrsnjaci? Bit cu 2 tj na godisnjem, mozda se malo vise posvetimo sebi i bacimo u akciju! Buljim na youtubeu malo klince, porode, ma vec cijelu godinu, sve mi bude toliko milo…
Eh, pojasni mu situaciju 😎🤪.
Moj muz ima 10g vise od tvog pa se i njemu zuri 🤣. Nekako razmisljam probati pola godine pa ca bude. Jos moramo imati kolegij da potvrdimo plan 🤪.
Dobro je, nije me izbedirao ovaj mjesec. Vidjeti cu za dalje. Uglavnom biti ce hopa cupa malo češće svaka 4 tjedna 🥰.
Ja spremna, bar mislim.
Moram do ginica.
(Jucer sam na plaži gledala jednu bebicu, 1mj do 2 max, medena! bas je i mene opralo)
Testovi kod nas su skupi..iz dm, bippe
za prvu ruku možete kupiti na njuškalu..a za dalje si naručite preko amazona ili ebay
Hvala na savjetu, nova sam trudilica nakon puno godina, pogledati cu malo njuskalo. Pretpostavljam da je test kao test svaki vrlo slican? Trebam li obratiti paznju na nesto?
za prvu ruku možete kupiti na njuškalu..a za dalje si naručite preko amazona ili ebay
Hvala na savjetu, nova sam trudilica nakon puno godina, pogledati cu malo njuskalo. Pretpostavljam da je test kao test svaki vrlo slican? Trebam li obratiti paznju na nesto?
Pa ja bih ti savjetovala da kupiš manje osjetljive.. da te ne zbunjuju da li je peak ili nije.. i skini si premom aplikaciju koja očitava jačinu tih testova
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Bok kokolo1978! Sto vrijeme vise odmice ja sam tako zbedirana…jucer s mm uspjela 5 min porazgovarati, on bi jos uvijek al ga nekako frka. Taman si pomalo sve slazem, mastam itd i onda u tih par minuta sve use*e…moram biti prosta. Ne bih ja puno kalkulirala da nemam godina , uvjerila bi ga. Moje raspolozenje ionako je u klincu, stalno surfam, citam… gin mi je dala zeleno svjetlo itd…usponi i padovi dio su zivota. Sad me par dana hemeroidi zafrkavaju..inace su me pratili kroz trudnoce i sad me opet zezaju…stalno neko sra*je….
A jbm , bas ti sad hemici ne trebaju. Vjerojatno od stresa su dosli. Kako citam pre napeta si.
Nemoj po jednom razgovoru suditi. Tko zna kakav mu je tjedan bio i sto ga brine. Ti muzevi znaju u sekundi us*at ali nismo ni mi bolje 🙃. Kad si napet si osjetljiviji i nerealan. Kad se dva takva sretnu frcaju iskre.
Polako, muz ti "treba" do kraja zivota ❤
Tu je jer te voli..
Samo polako.
Nemamo puno vremena ali opet ti si mlađa od mene a i muz ti je mlađi. Biti ce jos razgovora, uostalom znas kada ti je najlakse razgovarati 😉🤣.
Stvarno se trebas opustiti .. barem malo.
Pa ja bih ti savjetovala da kupiš manje osjetljive.. da te ne zbunjuju da li je peak ili nije.. i skini si premom aplikaciju koja očitava jačinu tih testova
Hvala na savjetima 😊, sad cu pronaci tu aplikaciju.
Hej Mrkva, kad ce tebi ovulacija? Narucila sam s njuskala trakice, vidjeti cu osjetim li dobro O. Ja kao sigurna a tko zna jesam li vise plodna uopce 🙄. Kaze internet da su mi sanse 1% 🤪
Vidjeti cu sa ginicem ..
Ooo, uzivajte na odmoru!! Steta sto tata nije s vama..
A za plodnost imas pravo. Moze se to.
Mi smo opet jucer razgovarali o strahovima i razlici u godinama u odnosu na druge roditelje, uglavnom tema je opsirna ali zelimo oboje, ako se ostvari.
Samo nek je zdravlja i ljubavi.
Ja cu probati s tim trakicama. E, super je aplikacija "premom". I tamo je forum 😄😉
https://ibb.co/3F54HNJ evo primjer moje premom aplikacije od ovog ciklusa..
Ako imaš bilo kakvih pitanja slobodno pitaj..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
https://ibb.co/3F54HNJ evo primjer moje premom aplikacije od ovog ciklusa..
Ako imaš bilo kakvih pitanja slobodno pitaj..
O hvala ti.
Vidim vi imate odnose svaka 2 dana oko ovulacije. Je li to preporuka ginekologa? Ili cesce ne stizete?
Ne znam vise ni sama kako je najbolje .
Bok curke! Sto se aplikacije tice kako to ide? Skinem ju i to je to? A forum, kako ga pratiti? Ja sam samo na ovom, tu i tamo nesto pogledam ili se vama javim i nekako sam onda mirnija. Da, kod nas je tako da je mm leteci i sad je ovako a sutradan promjena!.. Cim se vratim u rutinu opet cu puknuti… sad sam zaokupljena svime ali i dalje svakodnevno mastam o bebici. Nas je takoder strah buducnosti i sl. , a opet, treba hrabro ( koga ja zavaravam kad hrabra nisam). Malecna neki dan kod crkve kaze: mama odi se moliti da dobijemo bebu… Uh…
Skines aplikaciju i uneses zadnju M. A ispod pise Comunity, tamo je forum.
Na engleskom je.
Inace, skroz smo iste za ostalo. Treba mi razgovor sa ginicem da vidimo imam li dobra jajasca uopce. A Bogek nek odluči. Mislim da cemo jos pokusavati , mislim da bi moglo biti sve ok.
Nisam (još) zaluđena, kuliram do ovulacije 😁🤣
Nije lako kad te opere
Sortiraj odgovore
Najstariji