Trudnoća u 40-ima

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mama3x
    07. Lipanj 2014. 20:19

Dobar dan želim dame! 
    Prvo da se predstavim jer sam nova ovdje, Uskoro punim 40 godina, imam 3 djece, ali evo ne pušta me želja da rodim još jedno. Ozbiljno razmišljam o tome, čak sam i radila pregled kod ginekologa da prvo vidim da li je sve ok i da li ima nekih upala za riješiti (bolje sad nego u trudnoći). Radujem se čitati o vašim trudnoćama, a možda vam se i skoro pridružiti.
    Sretno svima!!!!

ANI5
    02. Listopad 2014. 13:03

Rodila sam četvrto  u 39.godini.Svi smo presretni muž,djeca ...
    ne odustajte,sretno...

ANI

renata6
    08. Lipanj 2014. 10:51

Dobro došla nam mama3x, još uvijek me oduševljava ovakak stav, zašto ne, ako imaš mogućnosti, sve je već posloženo, muž se slaže, zašto ne, ako je sve u redu ti si psihički i fizički sposobna, kako ja kažem samo je nebo granica!!!

mama3x
    09. Lipanj 2014. 21:25

Hvala van na dobrodošlici! Muž je uvijek kao: "Šta je tebi?", a onda nakon mjesec dana popusti :)
    Već je bio voljan u prošlu jesen, ali sam dobila novi posao pa se to malo odgodilo. Međutim, želja me nije pustila, a muž je još uvijek slab na mene :)
    Još jednom, sretno svima i nadam se da ćemo slijedeće godine razgovarati o dojenju, zubićima i sl.

• luciana
    08. Lipanj 2014. 15:09

Sa 32 sam rodila prvo djete, s 41 drugo. I, da, želimo i treće. Tako da, sretno i tebi!

• mama@
    09. Lipanj 2014. 09:02

Odlično, ovo me oraspoloži odmah... Ma žene, ako imate mogučnosti, a najviše želju, odmah krenite... Ja imam 27 i idem na treće... tko zna...možda u 40-tim poželim i ja četvrto . Samo naprijed. I sretnoooooo 

Miki35
    09. Lipanj 2014. 11:10

Super ja imam 35 i idem na drugo , tako da  trece nije iskljuceno u 40-tima..  

Alisa2
    02. Rujan 2014. 20:19

Miki

Super ja imam 35 i idem na drugo , tako da  trece nije iskljuceno u 40-tima..  

Ovo kao da sam ja pisala  

• mama@
    10. Lipanj 2014. 09:29

To bi bilo lijepo mama3x. Svakako se javi i na drugim temama vezano za tko radi na bebi i slično...
    Puno sreće

engy
    24. Srpanj 2014. 11:26

Ja cu uskoro napunit 39 godina i vrijedno radim na bebi. To bi mi bila prva trudnoca. Nadam se da cemo se ubrzo zajedno radovati.

mama3x
    15. Rujan 2014. 11:14

engy,
    neko vrijeme sam se bila isključila s foruma (odgodila ovaj pothvat za jesen), pa nisam bila na tu. baš bih voljela znati jesi uspjela? nadam se da da! U svakom slučaju - sretno! ++++

Zrinka3
    22. Kolovoz 2014. 18:12

Rodila sam drugi put s punih 42 godine.  Beba je sada godini dana i sve je savrseno. Da sam znala da ce biti tako dobro ne bi uopce raisljala.
    Preporucam svim zenama da isprobaju kako je to predivan osijecaj

engy
    22. Kolovoz 2014. 22:04

ovakve price mi odmah bude optimizam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani