Dobar dan želim dame!
Prvo da se predstavim jer sam nova ovdje, Uskoro punim 40 godina, imam 3 djece, ali evo ne pušta me želja da rodim još jedno. Ozbiljno razmišljam o tome, čak sam i radila pregled kod ginekologa da prvo vidim da li je sve ok i da li ima nekih upala za riješiti (bolje sad nego u trudnoći). Radujem se čitati o vašim trudnoćama, a možda vam se i skoro pridružiti.
Sretno svima!!!!
Dobro došla nam mama3x, još uvijek me oduševljava ovakak stav, zašto ne, ako imaš mogućnosti, sve je već posloženo, muž se slaže, zašto ne, ako je sve u redu ti si psihički i fizički sposobna, kako ja kažem samo je nebo granica!!!
Sa 32 sam rodila prvo djete, s 41 drugo. I, da, želimo i treće. Tako da, sretno i tebi!
Odlično, ovo me oraspoloži odmah... Ma žene, ako imate mogučnosti, a najviše želju, odmah krenite... Ja imam 27 i idem na treće... tko zna...možda u 40-tim poželim i ja četvrto . Samo naprijed. I sretnoooooo
Super ja imam 35 i idem na drugo , tako da trece nije iskljuceno u 40-tima..
To bi bilo lijepo mama3x. Svakako se javi i na drugim temama vezano za tko radi na bebi i slično...
Puno sreće
Ja cu uskoro napunit 39 godina i vrijedno radim na bebi. To bi mi bila prva trudnoca. Nadam se da cemo se ubrzo zajedno radovati.
Rodila sam drugi put s punih 42 godine. Beba je sada godini dana i sve je savrseno. Da sam znala da ce biti tako dobro ne bi uopce raisljala.
Preporucam svim zenama da isprobaju kako je to predivan osijecaj
Sortiraj odgovore
Najstariji