Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    04. Srpanj 2018. 14:50

Zija

marina30

Zija

Hoćete ih na početku stavljat u 1 krevetić? Vidim da svi tako rade, kao bolje je za njih jer su navikli tako 9 mjeseci. Moje hoće, sigurno prva 3 mjeseca. Iako već imam 2 krevetića, ali neka one budu još zajedno

Imam i ja 2 krevetica ali citam svugdje da je dobro zajedno ih staviti….joj maleni nasi slatkisi….ja jedvo cekam rodit i doci kuci sa svojom.djecom.i uzivat ….

Ne pričaj mi o tome. I ja

Svi smo.u istom sosu onda. ..uopce nemogu zamislit kako ce to sada izgledat...ipak su mi dica vec veca,10,5 i 9 god..potpuno drugaciji zivot..i jedvo cekamo.....

• Zija
    04. Srpanj 2018. 15:31

Ma da, moja ima 9.Imam osjećaj da sam sve zaboravila. Ali bit će zanimljivo u svakom slučaju

natar
    04. Srpanj 2018. 16:17

Pitale ste za krevetic.. Ja imam zasad samo jedan i planiram ih staviti skupa, kraj naseg kreveta u nasu sobu. Ne znam koliko dugo ce to tako klapati. Kasnije mislimo uzeti jos jedan i onda ih prebaciti u njihovu sobu. To je plan, a sto ce biti realnost?! 🤷‍♀️ Ne bi bas da su s nama u krevetu, ne znam kako bi se svi cetvero stisnuli i koliko bi se naspavao itko.. Jos ako se i pesica pridruzi.. 🙈🙈 Ja prva selim iz kreveta, ako treba i u njihove krevetice 😂😂 Ma i u pseci 😂
    A za robicu za izlaz sam mislila bodi dugi rukav i hlacice duge, sve tanko.. Ako ce biti one zatvorenih stopala onda bez carapica, ako su one bez stopala onda i carapice.. Nemam neku posebno lijepu robicu za izlazak, ali ako me supe hormoni mozda jos nesto i kupim 🙈. Zasad sam racionalna

• Zija
    04. Srpanj 2018. 17:08

natar

Pitale ste za krevetic.. Ja imam zasad samo jedan i planiram ih staviti skupa, kraj naseg kreveta u nasu sobu. Ne znam koliko dugo ce to tako klapati. Kasnije mislimo uzeti jos jedan i onda ih prebaciti u njihovu sobu. To je plan, a sto ce biti realnost?! 🤷‍♀️ Ne bi bas da su s nama u krevetu, ne znam kako bi se svi cetvero stisnuli i koliko bi se naspavao itko.. Jos ako se i pesica pridruzi.. 🙈🙈 Ja prva selim iz kreveta, ako treba i u njihove krevetice 😂😂 Ma i u pseci 😂
    A za robicu za izlaz sam mislila bodi dugi rukav i hlacice duge, sve tanko.. Ako ce biti one zatvorenih stopala onda bez carapica, ako su one bez stopala onda i carapice.. Nemam neku posebno lijepu robicu za izlazak, ali ako me supe hormoni mozda jos nesto i kupim 🙈. Zasad sam racionalna

Tako i ja razmišljam. Mala mi je sa 6 mj išla u svoju sobu. S nama u krevet nadam se da neće jer imam paničan strah da ih ne zgnječimo. Pa radije ću se ja dizat sto puta. I psica nam se često uvali u krevet, sad ljeti rjeđe zbog vrućine, mala  je pa se bojim da i nju  ne zgnječim. Vidim i tebi će bit veselo. Dakle, imam već jednu curicu, psicu i čekam jos dvije. Jadan moj muž

• marina30
    04. Srpanj 2018. 18:48

Zija

natar

Tako i ja razmišljam. Mala mi je sa 6 mj išla u svoju sobu. S nama u krevet nadam se da neće jer imam paničan strah da ih ne zgnječimo. Pa radije ću se ja dizat sto puta. I psica nam se često uvali u krevet, sad ljeti rjeđe zbog vrućine, mala je pa se bojim da i nju ne zgnječim. Vidim i tebi će bit veselo. Dakle, imam već jednu curicu, psicu i čekam jos dvije. Jadan moj muž

Slatke brige. ..

• Sss87
    05. Srpanj 2018. 09:50

Pozdrav mame, zanima me koliko je mm bio nuhalni nabor u vaše dječice. Meni je jučer, u 12 tjednu izmjeren u jedne bebe 
    1,2 mm i u druge bebe 0,8 mm. Jel ok da ima razlike u veličini tog nabora kod beba. Ove mjere su ok? Ne trebam na daljne pretrage?

• Zija
    05. Srpanj 2018. 09:56

Sss87

Pozdrav mame, zanima me koliko je mm bio nuhalni nabor u vaše dječice. Meni je jučer, u 12 tjednu izmjeren u jedne bebe
    1,2 mm i u druge bebe 0,8 mm. Jel ok da ima razlike u veličini tog nabora kod beba. Ove mjere su ok? Ne trebam na daljne pretrage?

Koliko se sjećam, to je dobar nalaz, pa i doktor bi ti rekao da nešto nije ok. Ovo su super mjere i ne moraju bit jednake. Ne brini

• marina30
    05. Srpanj 2018. 11:02

Pozz.   Da je nesto dr.bi ti rekao....mozete li disati cure od ove vrucine!?

• marina30
    05. Srpanj 2018. 11:04

Sanjolina....jeli sve u redu????? Ne javljas se danima!!!!!

• Zija
    05. Srpanj 2018. 11:11

Užasno je vani. Doma sam upalila klimu u 7,pa uspila zaspat do 9.Sad sam bila prošetat s malom i psicom, morala u ljekarnu i u dućan, ajme, jedva sam se dovukla doma. A najgore je šta svaki dan imam nešto obavit, sutra moram ić vadit krv za štitnjaču, srećom idem u 8 ujutro ali opet

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.