Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    02. Srpanj 2018. 23:14

Heheh....vjer.roza haljina do kolina....a rekla mi je da ako budem vise otvorena da ce me sutra ostavit....ali ja se nadam da ce nalaz biti isti pa da se vracam.u svojih ali sta je tu je...nek nam bude dobro sve...

natar
    03. Srpanj 2018. 08:28

Marina sretno danas na pregledu 😘😘😘
    🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
    Javi...
    Zija, joj kako bi se ja rado okupala u moru.. 😍

• marina30
    03. Srpanj 2018. 09:22

natar

Marina sretno danas na pregledu 😘😘😘
    🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
    Javi…
    Zija, joj kako bi se ja rado okupala u moru.. 😍

Hvala ti....

• Zija
    03. Srpanj 2018. 10:21

Marina, sretno! Vidjela sam Kosovičku jutros! 
    Evo ja uspila obavit sve, došla sam ranije i odmah me primio. Sve isto kao i neki dan, kaže dr ako bude sve u redu s ulaskom u 37 tj bi radio carski. 
    Pitala sam ga za kilažu jer zbog dijete gubim kile, on kaže da to nema veze. Eto, uskoro ću imat isto kila kao i kad sam zatrudnila. Curke imaju super kilažu, sve mi kradu

• marina30
    03. Srpanj 2018. 10:55

Zija

Evo ja uspila obavit sve, došla sam ranije i odmah me primio. Sve isto kao i neki dan, kaže dr ako bude sve u redu s ulaskom u 37 tj bi radio carski.
    Pitala sam ga za kilažu jer zbog dijete gubim kile, on kaže da to nema veze. Eto, uskoro ću imat isto kila kao i kad sam zatrudnila. Curke imaju super kilažu, sve mi kradu

Super....bogu hvala...ha sam.za 5 min dole...nadam.se da ce i meni.biti tako sve u redu...

• Zija
    03. Srpanj 2018. 10:58

marina30

Zija

Super….bogu hvala…ha sam.za 5 min dole…nadam.se da ce i meni.biti tako sve u redu…

Mislim na tebe. Ma bit će sve ok. 

natar
    03. Srpanj 2018. 12:49

Zija

👏👏👏👏👏👌👌👌👌 
    Super vijesti s pregleda!! Bome, brzo ce doci taj ulaz u 37 tj! Super, super, super!!
    Sad jos cekamo Marinu 🤞😘

• Zija
    03. Srpanj 2018. 12:50

natar

Zija

👏👏👏👏👏👌👌👌👌
    Super vijesti s pregleda!! Bome, brzo ce doci taj ulaz u 37 tj! Super, super, super!!
    Sad jos cekamo Marinu 🤞😘

Uh, još malo da. Marina, javi se

• marina30
    03. Srpanj 2018. 12:54

Evo me....nalaz isti,1 prst otvorena,ctg uredan....strogo.mirovanje,u utorak opet kontrola

• marina30
    03. Srpanj 2018. 12:56

Bogu hvala...ma dovuc cemo se i.mi u sigurne tjedne....jos da je 2 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.