Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zija
    03. Srpanj 2018. 13:11

Bravo Marina, baš mi je drago. I ja sam opet u utorak. Ti i ja ćemo se vidit na odjelu sigurno jer su nam doktori na istom dijelu!!! 

• marina30
    03. Srpanj 2018. 13:30

Zija

Bravo Marina, baš mi je drago. I ja sam opet u utorak. Ti i ja ćemo se vidit na odjelu sigurno jer su nam doktori na istom dijelu!!!

Volila bi ja...hehe..rekla mi je da dodem.oko.8.30 da je ona dezurna pa da ce me odma uzet da necekam....kada si ti,?

• Zija
    03. Srpanj 2018. 13:58

marina30

Zija

Volila bi ja…hehe..rekla mi je da dodem.oko.8.30 da je ona dezurna pa da ce me odma uzet da necekam….kada si ti,?

U 9.Ali ću doći sigurno ranije, bar 20 min. Onda bi se stvarno mogle srest

natar
    03. Srpanj 2018. 14:10

Bravooo!! Odlicno, nema promjene.. Eto bit ce i 33 tj na iducem pregledu 👏👏💪👌
    Jel ti rekla kaj za svrbez?

• Zija
    03. Srpanj 2018. 14:17

Natar, kad je tebi pregled? 

• marina30
    03. Srpanj 2018. 14:54

natar

Bravooo!! Odlicno, nema promjene.. Eto bit ce i 33 tj na iducem pregledu 👏👏💪👌
    Jel ti rekla kaj za svrbez?

Kad mi je rekla da je sve ok ja zaboravila na sve drugo,pa i na svrbez...naravno da se vidimo zija...jeli tebe gleda vaginalno svaki tjedan ,sad me ova prija ucjepila sta me toliko dole diraju da ce mi samo potaknit trudpve i otvaranje,pa ne bi li covik poludija,kako.je kod vas?? Jeli to u redu sta me pogleda svaki tj.jesam li.i.koliko otvorena?

natar
    03. Srpanj 2018. 15:09

Ja mislim da ti mora pogledati stanje, pa ne moze te odoka procijeniti koliko si otvorena, mora napraviti pregled.. A jednom tjedno i nije precesto.. Pogotovo ako je njezna.. 
    Zija, meni ti je pregled tek 19.7., za 2 tjedna.. Zadnji kod mojih doktora privatno pa onda bolnica. Taman cu uhvatit 1 ili 2 pregleda prije poroda.. I bolje, jer se jako dugo ceka u trudnickoj ambulanti. Nema svaka svoj termin nego sve trudnice dodju oko 7, 8 i to s ctg-om zna potrajati do 12, 13.. 🤯

• marina30
    03. Srpanj 2018. 17:21

natar

Ja mislim da ti mora pogledati stanje, pa ne moze te odoka procijeniti koliko si otvorena, mora napraviti pregled.. A jednom tjedno i nije precesto.. Pogotovo ako je njezna..
    Zija, meni ti je pregled tek 19.7., za 2 tjedna.. Zadnji kod mojih doktora privatno pa onda bolnica. Taman cu uhvatit 1 ili 2 pregleda prije poroda.. I bolje, jer se jako dugo ceka u trudnickoj ambulanti. Nema svaka svoj termin nego sve trudnice dodju oko 7, 8 i to s ctg-om zna potrajati do 12, 13.. 🤯

Uh...kod nas bude isto guzva ali brzo ide na svu srecu....

Sanjolina.....trula visnja......????????
    Jeli sve ok?????

• Trula_višnja
    03. Srpanj 2018. 19:14

prijavljujem da sam još uvijek 3u1. :-) 34+4. Rekli su mi da mirujem i da čekam.

• Zija
    03. Srpanj 2018. 19:45

Vidiš, mene moj ne gleda svaki put vaginalno. Gledao me na početku, pa u 20 tj radio cervikometriju, pa do 26.tjedna samo uzv i onda vaginalni opet. Uglavnom, sad imam vag. pregled svako 3 tjedna, a uzv svaki tjedan. To zbog jedne posteljice, i nije svaki put detaljan uzv, već mora provjerit protoke. Evo, svako radi drugačije. Moj dr je najbolji stručnjak u Splitu za visokorizične trudnoće i imam baš povjerenje u njega. E sad, kad sam bila kod Kosović jednom, pitala me kad mi je bio zadnji vaginalni(bilo je prošlo 2 tj)  i rekla je da nema potrebe još. Možda da sam otvorena bilo bi češće

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.