Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunale
    04. Srpanj 2018. 08:32

Pozdrav mamice! Prije par mjeseci sam i ja bila na ovoj temi ali kako je stigla moja mala banda, ne stizem puno toga. Zelim vam svima da sta lakse podnesete te zadnje tjedne, da vam sto brze prodju i da napokon ljubite svoje male duplice 😍 samo bi tila pitat marinu za taj svrab, koliko je jak i di je svrbi? Ja sam imala pred kraj trudnicku urtikariju i nedaj boze to nikom! Na kraju sam se osula uzasno, kao plikovi da su me previjali u rodilistu. Po cijele noci nisam spavala jer nocu pogotovo svrbi... nadam se da tebi nije to al ako je, sve splasne sa kremom koju ti prepise dermatolog ali povuci ce se samo i skroz tek kad rodis. 
    Sretno svima! :) 

• marina30
    04. Srpanj 2018. 09:05

Lunale

Pozdrav mamice! Prije par mjeseci sam i ja bila na ovoj temi ali kako je stigla moja mala banda, ne stizem puno toga. Zelim vam svima da sta lakse podnesete te zadnje tjedne, da vam sto brze prodju i da napokon ljubite svoje male duplice 😍 samo bi tila pitat marinu za taj svrab, koliko je jak i di je svrbi? Ja sam imala pred kraj trudnicku urtikariju i nedaj boze to nikom! Na kraju sam se osula uzasno, kao plikovi da su me previjali u rodilistu. Po cijele noci nisam spavala jer nocu pogotovo svrbi… nadam se da tebi nije to al ako je, sve splasne sa kremom koju ti prepise dermatolog ali povuci ce se samo i skroz tek kad rodis.
    Sretno svima! :)

Pozz Lunale svaki savjet nam.je dobrodosao...prosla si pa znas o cemu pricas....a svrab...ma cilo tijelo svrbi uzasno..non stop.ali po noci najgore ,doslovno od glave do pete sve...malo su mi.poviseni jetreni enz.ali dokt kaze da nije kolestaza...a imala sam neke cirice po nogama ali sad prolaze...ali i dalje cesa ne prestaje.. Jedino mi pomogne ladni tus i kad se omotam.ladnim rucnicimA....

natar
    04. Srpanj 2018. 09:31

Jutro cure🤗
    Saljem vam iz Zg za St kisu i pljuskove da vas ohlade i da malo lakse spavate.. Mene ne muci vrucina po noci (jos! jer ce ovih dana ugrijati pa ce biti veselo), ali se vise puta secem pisati i to me nekad razbudi.. 
    Jooj Marina, tesko mi bude i citati kako ne mozes spavati od cesanja, mogu samo misliti kako ti je.. Al jos malo..

• Zija
    04. Srpanj 2018. 10:21

marina30

Zija

Cure koje ste pri kraju, kako spavate? Marina, ti ne spavaš znam. Ni ja ne mogu nikako više, jutros se probudila u 6,a zaspala oko 1, s tim da sam se non stop budila. I onda budem za ništa. Valjda je to normalno pred porod sad. Ja ovaj vikend moram u veliki šoping, kupit sve što nam fali, ko zna kakva ću bit sljedeći

Jutro…ma nema od spavanja nista …jos po ovoj vrucini. …nikako…ali sve bi to bilo lako da me jos ne ceska..ja nista vise ne mogu obavljat..ja cu sta fali zaduzit muza ili cu kad izademo iz bolnice uzet…ali krevetici su tu,robica spremna pa lako za ostalo…a u cemu cemo mi izvest djecu van rodilista,dugoj ili kratkoj robici?

To s robicom je i mene brinulo, prva mi je zimska beba, tu nemaš šta mislit. Sad kad sam bila u bolnici vidjela sam da svi iznose ljetne bebe u dugom-d. rukav i gegice, plus su neki imali kapicu jel je bila bura tad. Pitala sestre na babinjačama, kažu sve dugo u početku jer novorođenčad nema termoregulaciju. Ja sam im naručila s hm stranice dva duga traper kombinezona s naramenicama, ispod toga će obuć dugi bodi plus čarapice. Sve je lagani materijal, ali dugo

• marina30
    04. Srpanj 2018. 11:06

A tako  cu i ja spremit dugi bodi i hlace j carapice....mislim da je to dosta....

• Zija
    04. Srpanj 2018. 12:13

Ma to je dosta. Ajme još kad uprži tu kod nas, prokuhat ćemo svi skupa! 

• marina30
    04. Srpanj 2018. 12:31

A bas tako...sad je vec nesnosljivo...a sta ce biti tek za mj.dana...

• Zija
    04. Srpanj 2018. 13:51

Hoćete ih na početku stavljat u 1 krevetić? Vidim da svi tako rade, kao bolje je za njih jer su navikli tako 9 mjeseci. Moje hoće, sigurno prva 3 mjeseca. Iako već imam 2 krevetića, ali neka one budu još zajedno

• marina30
    04. Srpanj 2018. 14:14

Zija

Hoćete ih na početku stavljat u 1 krevetić? Vidim da svi tako rade, kao bolje je za njih jer su navikli tako 9 mjeseci. Moje hoće, sigurno prva 3 mjeseca. Iako već imam 2 krevetića, ali neka one budu još zajedno

Imam i ja 2 krevetica ali citam svugdje da je dobro zajedno ih staviti....joj maleni nasi slatkisi....ja jedvo cekam rodit i doci kuci sa svojom.djecom.i uzivat ....

• Zija
    04. Srpanj 2018. 14:20

marina30

Zija

Imam i ja 2 krevetica ali citam svugdje da je dobro zajedno ih staviti….joj maleni nasi slatkisi….ja jedvo cekam rodit i doci kuci sa svojom.djecom.i uzivat ….

Ne pričaj mi o tome. I ja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.