Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zija
    06. Srpanj 2018. 08:12

Joj Marina grozno. Ja nekad ne spavam od nervoze i mučnine, pa mi bude grozno. Mogu mislit kako je tebi. 
    Ja obavila vađenje krvi, i zaboravila ić u dućan. Sad cu morat opet van. A vani već nemoguća vručina. Sutra idem na kupanje u 8 ujutro, prevruće mi je

• marina30
    06. Srpanj 2018. 08:17

Ma ni sama nezz vise sta je ovo....ims li dana kad vam.se bebice manje mrdaju?

• Zija
    06. Srpanj 2018. 09:37

Ima
    Nekad skaču ko lude, nekad su mirnije. To je sve normalno

• marina30
    06. Srpanj 2018. 09:55

Zija

Ima

Moji su bas mirniji ima 2_3 dana...ajme nezz sta cu od cese nista ne pomaze...bas me strah da se nije razvila kolestaza..a tek sam.u utorak u kosovicke. ..

• Trula_višnja
    06. Srpanj 2018. 12:19

marina30

Zija

Ima

Moji su bas mirniji ima 2_3 dana…ajme nezz sta cu od cese nista ne pomaze…bas me strah da se nije razvila kolestaza..a tek sam.u utorak u kosovicke. ..

Jesi li probala se okupati u roza plivaseptu? On inače bude u bolnici (barem u Osijeku) i odličan je,antibakterijski pripravak koji se koristi predoperativno i postoperativno. Malo proguglaj. Ja sam kupila u ljekarni i povremeno ga koristim. Čak smo i psa okupali koji se jaaako češao,a nisu buhe bile u pitanju i prošlo ga....

• Zija
    06. Srpanj 2018. 12:32

Marina, ne znam šta bi ti rekla. Jesi li ti inače imala ikakve alergije? Ovo tvoje je baš igra živcima
    Meni danas baš neki pritisak na mjehur. Ma svaki dan nešto

• marina30
    06. Srpanj 2018. 13:43

Zija

Marina, ne znam šta bi ti rekla. Jesi li ti inače imala ikakve alergije? Ovo tvoje je baš igra živcima
    Meni danas baš neki pritisak na mjehur. Ma svaki dan nešto

Nikad nista do ove trudnoce....nadam se da ce sta prije proci....jos ss bebuske malo i nikako mrdaju.pa mi.odma muka..

natar
    06. Srpanj 2018. 14:02

marina30

Ma ni sama nezz vise sta je ovo….ims li dana kad vam.se bebice manje mrdaju?

Ja ih obicno slabije osjetim kad se stegne trbuh, za vrijeme tih BH kontrakcija, a podivljaju kad pojedem nesto, pototovo slatko ili popijem neki sok.. Uglavnom, na secer bas reagiraju.. Pa probaj uzeti nesto slatko, lezi i vidi jel se javljaju.. 
    Obicno kad su bebe mirnije i uspavane na CTGu savjetuju unijeti nesto slatko u sebe da se razbude.. 

• Leeloo34
    06. Srpanj 2018. 16:07

Pozdrav!Sto ste od robice pripremile za bebe i koju velicinu?Meni je sve 56 i dugi rukav,jer mi je to od malene uglavnom,ali ona se rodila 3090 i 51.Ne znam bi li njima trebalo ond mozda i koji 50?

natar
    06. Srpanj 2018. 17:33

Ja imam par bodija i hlacica 50, ostalo 56, cak i 62. Al ti 62 su duzine izmedju ovih 50 i 56. 😳 Nekako mi se cini da te velicine dosta ovise o proizvodjacu..🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.