Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    05. Srpanj 2018. 16:56

natar

E da, jos nesto Marina, pij puno vode. Bar 2L dnevno.. I to pomaze kod zatvora..

Jao...uzas..sad se bebice ne prestaju mrdat...bas.mi pritisak dole...izmucilo.me skroz....e sad lezim.i nemrdam...ma pijem.ja stvarno sigurno 2,5-3 l vode...slatko ne jedem...ali necu piti sada zeljezo...nema sanse...radije cu sirovu ciklu naribat i pojest svaki dan....meni samo.panika da se sta ne pokrene...ali mozda i.mora sad ovako.bolit dole nakon svega...a stomak tvrd..jos kad se bebaci istegnu......uh...

• marina30
    05. Srpanj 2018. 17:12

Boli li.vas stomak kad se okrecete sa boka na bok...moj tvrd ,napet,jos kad se okrecem.kao da mi je stomak napeta struna koja pecka i koja ce eksplodirat...

natar
    05. Srpanj 2018. 19:55

Moj je vec dugo tvrd i napet kad sam na nogama i kada sjedim.. Kad legnem ma bok obicno popusti.. Ne znam sto im je zadnjih par dana, ali bas me rastezu. Mozda se okrecu, ne znam sta rade, ali mi se cini da ce me rastegnuti cijelu.. Vjerojatno zato sto su sve veci i imaju sve manje mjesta pa me vise smeta.. A kako je sada vec velik i tezak trbuh tesko mi se okretati s boka na bok, ne znam da li je vise do pritiska od tezine nego od zatezanja..
    Uglavnom, da, ide sve teze, cini mi se da cu puknuti, a mislim da sam i prvu striju uocila jucer.. ☹  Vjerojatno se tijelo bas i ne stigne prilagoditi tako brzo kako oni rastu..

• marina30
    05. Srpanj 2018. 20:39

natar

Moj je vec dugo tvrd i napet kad sam na nogama i kada sjedim.. Kad legnem ma bok obicno popusti.. Ne znam sto im je zadnjih par dana, ali bas me rastezu. Mozda se okrecu, ne znam sta rade, ali mi se cini da ce me rastegnuti cijelu.. Vjerojatno zato sto su sve veci i imaju sve manje mjesta pa me vise smeta.. A kako je sada vec velik i tezak trbuh tesko mi se okretati s boka na bok, ne znam da li je vise do pritiska od tezine nego od zatezanja..
    Uglavnom, da, ide sve teze, cini mi se da cu puknuti, a mislim da sam i prvu striju uocila jucer.. ☹ Vjerojatno se tijelo bas i ne stigne prilagoditi tako brzo kako oni rastu..

A vjerovatno je to...ja jedvo cekam.uzv u utorak i mjerenje ,jer mi ovaj utorak nije radila uzv nego ctg....cim.napreduju ja se manje brinem....

• Zija
    05. Srpanj 2018. 22:25

Ma i mene zna zatezat trbuh, često se stvrdne, to su BH kontralcije, ali kaže dr da je sve to normalno, pa mu i vjerujem. Sad sam bila u šopingu i umorila se ko da sam kopala cijeli dan

• marina30
    05. Srpanj 2018. 22:50

Jao.mene sve opet cese za poludit noge.mi.omotan mokrim rucnicima....

• Zija
    05. Srpanj 2018. 23:20

Ajme Marina. Imaš li kakav osip, plikove ili samo češe? 

• marina30
    06. Srpanj 2018. 02:02

Zija

Evo vidis kada ti odgovaram...opet iz kade...uzas...ma samo cese li cese...neman ni osip,ni plikove ,nista.....pocelo me i dole sve peckat..ma bas se sve nakacilo...jedvo cekam da prode i da bude u redu...😖😓

• marina30
    06. Srpanj 2018. 06:52

marina30

Zija

Evo vidis kada ti odgovaram…opet iz kade…uzas…ma samo cese li cese…neman ni osip,ni plikove ,nista…..pocelo me i dole sve peckat..ma bas se sve nakacilo…jedvo cekam da prode i da bude u r

Jutro cure...od 3,5-5,5 h moje spavanje...e stvarno.sam.na rubu...uz to cilo tijelo cese...😖😓😖😖😖

natar
    06. Srpanj 2018. 07:41

A Marina... Bas mi je zao da se tako mucis.. 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.