Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    06. Srpanj 2018. 17:38

Leeloo34

Pozdrav!Sto ste od robice pripremile za bebe i koju velicinu?Meni je sve 56 i dugi rukav,jer mi je to od malene uglavnom,ali ona se rodila 3090 i 51.Ne znam bi li njima trebalo ond mozda i koji 50?

natar

Ja imam par bodija i hlacica 50, ostalo 56, cak i 62. Al ti 62 su duzine izmedju ovih 50 i 56. 😳 Nekako mi se cini da te velicine dosta ovise o proizvodjacu..🤷‍♀️
  • Zija
    06. Srpanj 2018. 18:57

Tako i ja, imam nešto 50,najviše 56,nešto 62.Imam i dugih i kratkih rukava, i meni je palo napamet to s kratkim r. pa poviše benkica. Pogotovo kad smo vani 

• marina30
    06. Srpanj 2018. 19:01

Pa mozda samo.u pocetku dugi tanki i.poslje ce im.biti vruce..a i zavisi kada se rode.. A ja u kuci nemam klimu tako da ce vjer.biti i u kratkim....kao da nikad nisam rodila
    🙍😏

• Zija
    06. Srpanj 2018. 23:36

marina30

Pa mozda samo.u pocetku dugi tanki i.poslje ce im.biti vruce..a i zavisi kada se rode.. A ja u kuci nemam klimu tako da ce vjer.biti i u kratkim….kao da nikad nisam rodila
    🙍😏

To i ja mislim. Pa kuhali bi se u dugim rukavima. Ja doduše imam klimu i moramo ju palit jer smo visoko u zgradi i mislim da bi umrli bez nje. Ja sam kupila dosta robice, više neću nego ću čekat da rodim pa kad vidimo kolike su, otić će muž i kupiti što će falit

• marina30
    06. Srpanj 2018. 23:38

Zija

marina30

Pa mozda samo.u pocetku dugi tanki i.poslje ce im.biti vruce..a i zavisi kada se rode.. A ja u kuci nemam klimu tako da ce vjer.biti i u kratkim….kao da nikad nisam rodila
    🙍😏

To i ja mislim. Pa kuhali bi se u dugim rukavima. Ja doduše imam klimu i moramo ju palit jer smo visoko u zgradi i mislim da bi umrli bez nje. Ja sam kupila dosta robice, više neću nego ću čekat da rodim pa kad vidimo kolike su, otić će muž i kupiti što će falit

E pa tako i ja...sve cu naknadno.za pocetak imaju...

• Zija
    07. Srpanj 2018. 15:22

Cure, kako ste danas? Ja mislila danas kupit još neke stvari, tipa madrace, dekice, posteljinu ali nikako mi se ne da. Sutrs ću. Bila jutros na moru, samo sam se smočila ispod tuša, puhalo je, a više se ne osjećam ugodno u moru. Mala i muž su guštali zato. Sad se izležavam, a trebala bi preslagat robu, riješit se nepotrebnih stvari i tako. Još mi nisu  došla kolica, doduše dostava je od 2 do 6 tjedana, prošlo je tek 3,a ja nestrpljiva
    Marina jel te puno češe danas? 

• marina30
    07. Srpanj 2018. 15:25

Zija

Cure, kako ste danas? Ja mislila danas kupit još neke stvari, tipa madrace, dekice, posteljinu ali nikako mi se ne da. Sutrs ću. Bila jutros na moru, samo sam se smočila ispod tuša, puhalo je, a više se ne osjećam ugodno u moru. Mala i muž su guštali zato. Sad se izležavam, a trebala bi preslagat robu, riješit se nepotrebnih stvari i tako. Još mi nisu došla kolica, doduše dostava je od 2 do 6 tjedana, prošlo je tek 3,a ja nestrpljiva
    Marina jel te puno češe danas?

Hej...cese ali manje..sinoc sam.cak uspila nesto spavati....i jutros nakon dorucka opet se vratila spavat...imam osjecaj da danima spavam da nebi nadoknadila...ja ni kupila jos kolica...to cu kad rodim....jao sto stvari imam.i ja za obavit a nesmim.nista....

• Zija
    07. Srpanj 2018. 15:57

Uh, znam. Al ne brini za te stvari, realno to se sve obavi u 1 dan, i sve ti mogu kupiz muž ili tvoji. Ja ovu kozmetiku za bebe, pelene, AD, sve prepuštam mužu. Ne da mi se to sad gomilat. A nije nesposobam otić u citya i kupit to. Ja sam s malom iznenada završila u bolnici mjesec prije termina. Nisam imala doslovno ništa. Rodila u petak, u subotu je muž sa svojom sestrom otišao i kupio sve. Od kolica, krevetića, komodice, kade, baš sve sve. I nikom ništa. Drago mi je da te manje češe. Kako ti stariji podnose razdvojenost? Ja svoju pripremam na to jer će me stavit na odjel sigurno 14 dana prije poroda, ali neće bit lako, već vidim. 

• marina30
    07. Srpanj 2018. 16:16

Zija

Uh, znam. Al ne brini za te stvari, realno to se sve obavi u 1 dan, i sve ti mogu kupiz muž ili tvoji. Ja ovu kozmetiku za bebe, pelene, AD, sve prepuštam mužu. Ne da mi se to sad gomilat. A nije nesposobam otić u citya i kupit to. Ja sam s malom iznenada završila u bolnici mjesec prije termina. Nisam imala doslovno ništa. Rodila u petak, u subotu je muž sa svojom sestrom otišao i kupio sve. Od kolica, krevetića, komodice, kade, baš sve sve. I nikom ništa. Drago mi je da te manje češe. Kako ti stariji podnose razdvojenost? Ja svoju pripremam na to jer će me stavit na odjel sigurno 14 dana prije poroda, ali neće bit lako, već vidim.

A znam....ma ne sekiram.se to.je najmanji.problem...a moji...a sta ce...srica pa nema nastave..tako da se igraju s rodacima i prijateljima po cile dane pa je ok...cak su i rodendan slavili bez mame...smrc smrc....a kad mislis da ce te hospitalizirat u 36.tjednu ili?

• Zija
    07. Srpanj 2018. 16:38

marina30

Zija

A znam….ma ne sekiram.se to.je najmanji.problem…a moji…a sta ce…srica pa nema nastave..tako da se igraju s rodacima i prijateljima po cile dane pa je ok…cak su i rodendan slavili bez mame…smrc smrc….a kad mislis da ce te hospitalizirat u 36.tjednu ili?

Mislim da će u 35 tjednu, a već početkom 37 bi radio carski

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.