Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zija
    03. Srpanj 2018. 19:49

Zija

Vidiš, mene moj ne gleda svaki put vaginalno. Gledao me na početku, pa u 20 tj radio cervikometriju, pa do 26.tjedna samo uzv i onda vaginalni opet. Uglavnom, sad imam vag. pregled svako 3 tjedna, a uzv svaki tjedan. To zbog jedne posteljice, i nije svaki put detaljan uzv, već mora provjerit protoke. Evo, svako radi drugačije. Moj dr je najbolji stručnjak u Splitu za visokorizične trudnoće i imam baš povjerenje u njega. E sad, kad sam bila kod Kosović jednom, pitala me kad mi je bio zadnji vaginalni(bilo je prošlo 2 tj) i rekla je da nema potrebe još. Možda da sam otvorena bilo bi češće

Marina, tebe i mora gledat svaki tjedan kad si se već počela otvarat. Ne brini, tako kratki pregled neće ništa izazvat. Ja sam u četvrtak imala vaginalni u bolnici, sad ću vidit u utorak što mi kaže dr. Rekao je da mirovat ne moram, ali da isto ne divljam više. Kao da bi mogla i da oću. 

• marina30
    03. Srpanj 2018. 20:28

Hehehe....ma tako i ja mislim...s obzirom da sam otvorena mora me pogledat svaki put sada da  vidi jesam li se jos slucajno otvorila...a puna mi kapa tih dusebriznika vise...kao idu dati savjet pa se prave pametni a ja svakako  nemogu od straha i ovako...jos mi.treba i to...pa nije nikom.u cilju da izazove nesto pogotovo lijecnicima...
    Trula visnja bravo...vec su to.pravi tjedni...jos malo...
    Sanjolina....????

natar
    03. Srpanj 2018. 20:46

Trula visnja 👌 za tjedne.. Odlicno..👏
    Pa naravno Marina, u ovakvom stanju te mora pogledati bar jednom tjedno.. Kako ce drugacije znati ima li pomaka?! 
    Meni moj radi vaginalno cervikometriju samo zadnje vrijeme, ali vidi stanje na UZV kad vaginalno stavi sondu pa nema potrebe da i prstima cacka.. To traje 10ak sekundi i onda prebaci na trbuh ostatak pregleda..
    Stvarno, di nam je Sanjolina?

• marina30
    03. Srpanj 2018. 20:55

natar

Trula visnja 👌 za tjedne.. Odlicno..👏
    Pa naravno Marina, u ovakvom stanju te mora pogledati bar jednom tjedno.. Kako ce drugacije znati ima li pomaka?!
    Meni moj radi vaginalno cervikometriju samo zadnje vrijeme, ali vidi stanje na UZV kad vaginalno stavi sondu pa nema potrebe da i prstima cacka.. To traje 10ak sekundi i onda prebaci na trbuh ostatak pregleda..
    Stvarno, di nam je Sanjolina?

a nadam.se da je s njom sve u redu.....

• Zija
    03. Srpanj 2018. 20:55

Da, ne javlja se već par dana

• Zija
    03. Srpanj 2018. 21:03

Trula Višnja, ti još malo

• Trula_višnja
    04. Srpanj 2018. 06:08

Zija

Trula Višnja, ti još malo

Pa nemam pojma. Kako je bilo krenulo,mislila sam brzo ćemo,ali izgleda da se mojoj djeci baš sviđa u pupi. 

• Zija
    04. Srpanj 2018. 07:16

Pa neka još malo, ali lakše je kad više nisi u kritičnoj zoni

• Zija
    04. Srpanj 2018. 07:20

Cure koje ste pri kraju, kako spavate? Marina, ti ne spavaš znam. Ni ja ne mogu nikako više, jutros se probudila u 6,a zaspala oko 1, s tim da sam se non stop budila. I onda budem za ništa. Valjda je to normalno pred porod sad. Ja ovaj vikend moram u veliki šoping, kupit sve što nam fali, ko zna kakva ću bit sljedeći

• marina30
    04. Srpanj 2018. 08:07

Zija

Cure koje ste pri kraju, kako spavate? Marina, ti ne spavaš znam. Ni ja ne mogu nikako više, jutros se probudila u 6,a zaspala oko 1, s tim da sam se non stop budila. I onda budem za ništa. Valjda je to normalno pred porod sad. Ja ovaj vikend moram u veliki šoping, kupit sve što nam fali, ko zna kakva ću bit sljedeći

Jutro...ma nema od spavanja nista  ...jos po ovoj vrucini. ...nikako...ali sve bi to bilo lako da me jos ne ceska..ja nista vise ne mogu obavljat..ja cu sta fali zaduzit muza ili cu kad izademo iz bolnice uzet...ali krevetici su tu,robica spremna pa lako za ostalo...a u cemu cemo mi izvest djecu van rodilista,dugoj ili kratkoj robici?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.