Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zija
    05. Srpanj 2018. 11:11

Sanjolina, javi se, brinemo

• marina30
    05. Srpanj 2018. 11:38

Cure evo jedno glupo.pitanje...uzasnih problems a imam.s probavom,nems sta nisam.popila,ali.nista,vjerovatno.kako se ne krecem ps jos sve vise usporeno....znate li moze li.naprezanje pridonjet otvaranju brzem...jer sad sam 1 prst otvorena  pritisak mi dole tako da me strah naprezat se??????pomazite

• Zija
    05. Srpanj 2018. 11:43

marina30

Cure evo jedno glupo.pitanje…uzasnih problems a imam.s probavom,nems sta nisam.popila,ali.nista,vjerovatno.kako se ne krecem ps jos sve vise usporeno….znate li moze li.naprezanje pridonjet otvaranju brzem…jer sad sam 1 prst otvorena pritisak mi dole tako da me strah naprezat se??????pomazite

Nije glupo pitanje, i sama sam se to pitala. Jesi probala s donatom, meni u zadnje vrijeme samo on pomaže. A navodno trudnice smiju neke čepiće, samo to moraš pitat u ljekarni da ti preporuče. Stvarno ne zna. može li naprezanje doprinjeti otvaranju, iako za to nisam nikad čula. To je grozno, znam. A maternica je sad već velika kod nas i pritišće crijeva. Ajd ti pošalji nekog u ljekarnu da pita. Moraš to riješiti

• marina30
    05. Srpanj 2018. 12:07

Ma pijem.ja donat cilu trudnocu....cak nisam.tila jucer ni danas popit heferol ....a poslat cu poslje svojr kad dodu s posla...uzas....

• marina30
    05. Srpanj 2018. 12:09

Cilo jutro se nalivam donatom,jogurtom,sokom od sljive,kamilicom,kavom

• Zija
    05. Srpanj 2018. 13:26

Ajme grozno. Drži se
    Nema Sanjoline još

natar
    05. Srpanj 2018. 13:48

I ja znam da postoje neki cepici koje trudnice smiju, ne bas redovito, ali povremeno da.. Al ne znam koji su, to ce u ljekarni znati pa posalji nekoga..
    Ja sam bila u muvingu, konacno sam kompletirala poklon za djecji rockas na koji idem ovaj vikend.. Skuhala sam se.. A tu gore kod mene u kvartu je bas ugodno, malo sam na povisenom i okruzena zelenilom.. U stanu mi je 24-25 C, a nemamo klimu.. Najbolje kad nikamo ne moram pa ni ne osjetim da je vruce..
    A Sanjolini ni traga ni slova.. Di siii? Jel sve ok?

• marina30
    05. Srpanj 2018. 14:41

natar

I ja znam da postoje neki cepici koje trudnice smiju, ne bas redovito, ali povremeno da.. Al ne znam koji su, to ce u ljekarni znati pa posalji nekoga..
    Ja sam bila u muvingu, konacno sam kompletirala poklon za djecji rockas na koji idem ovaj vikend.. Skuhala sam se.. A tu gore kod mene u kvartu je bas ugodno, malo sam na povisenom i okruzena zelenilom.. U stanu mi je 24-25 C, a nemamo klimu.. Najbolje kad nikamo ne moram pa ni ne osjetim da je vruce..
    A Sanjolini ni traga ni slova.. Di siii? Jel sve ok?

A stvarno se nadamo da je sve ok.....
    Uspjeano odradena misija,ali nikad bolnije,mislila sam.da cu rodit.....nadam.se da mi to nece utjecat na otvaranje....ali heferol tbl.cu svakako izbacit par dana,jer me ubijaju od kada ih pijem,radije cu prirodne sokove od cikle ...ma cilu trudnocu imam.s tim nekakvih problema jer ne pusim....ali bi nekako rjesavals...ali.ovo sada je bilo....ajme majko...ne ponovilo se nikad vise...kao da
     Sam kopala😔

natar
    05. Srpanj 2018. 16:41

Dok sam uzimala zeljezo ja sam uzumala i Mg u granulama. Bas zbog probave, ako nisam uzimala Mg ne bi isla na wc i po 4-5dana, a tada bi mi se cinilo ko da se poradjam.. Uglavnom, to zeljezo bas moze stvarati probleme sa zatvorom.. Ako ti nije bas prenisko zeljezo i hemoglobin u krvi ni nemoj piti Heferol sad nekih 2 tj dok ne dodjes do 34 tj.. Kasnije nastavi jer ce ti nakon poroda sigurno pasti, al to vec i sama vjerojatno znas..
    Ja se s tom anemijom mucim vec godinama, a vjerojatno cu biti anemicna dok ne udjem u menopauzu.. 🤷‍♀️

natar
    05. Srpanj 2018. 16:43

E da, jos nesto Marina, pij puno vode. Bar 2L dnevno.. I to pomaze kod zatvora..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.