Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zija
    01. Srpanj 2018. 22:19

Super Natar, glavno da nema pogoršanja, samo laganini. Evo jedna moja frendica, isto  nosi blizance, zbog skraćivanjs cerviksa mirovala je od nekog 20 do 25 tjedna ali se nalaz ne mijenja, tako da se sad može lagano kretat i lagano sve radit. 

• marina30
    02. Srpanj 2018. 00:11

Zija

Super Natar, glavno da nema pogoršanja, samo laganini. Evo jedna moja frendica, isto nosi blizance, zbog skraćivanjs cerviksa mirovala je od nekog 20 do 25 tjedna ali se nalaz ne mijenja, tako da se sad može lagano kretat i lagano sve radit.

Samo polako....

• Zija
    02. Srpanj 2018. 14:29

marina30

Zija

Super Natar, glavno da nema pogoršanja, samo laganini. Evo jedna moja frendica, isto nosi blizance, zbog skraćivanjs cerviksa mirovala je od nekog 20 do 25 tjedna ali se nalaz ne mijenja, tako da se sad može lagano kretat i lagano sve radit.

Samo polako….

Ma naravno, sad pred kraj laganini. Marina, mi još 2 tj malo i ulazimo u 34!!!! 

• marina30
    02. Srpanj 2018. 15:09

Zija

marina30

Zija

Samo polako….

Ma naravno, sad pred kraj laganini. Marina, mi još 2 tj malo i ulazimo u 34!!!!

Daaa...nekako taj 34.tj.zvuci kao pobjednicki.....nadam.se da cemo.dogurati....

• marina30
    02. Srpanj 2018. 20:45

Pozz cure jeli vam.vruce.....jao sta je ovo danas....
    Sanjolina....kako si? Jeli sve u redu??ja idem.ujutro na pregled...koliko god sam.nestrpljiva toliko me strah...bolnice i svega sta ona nosi...ali tako mora biti..ja sam torbu spakirala za svaki slucaj ako me ostave...pa lako ce mi.moji donjeti.....

• Zija
    02. Srpanj 2018. 21:13

Ajme grozno je vruće. Ali popodne sam bila na plaži ali je toliko puhalo i bilo valova da se nisam okupala.Ne usudim se više, iako dr kaže da se slobodno kupam. Pa sam se smočila ispod tuša i popila kavu. Zbog male idemo skoro svaki dan. To mi je jedini izlazak. 
    Marina, sretno sutra. Idem i ja, iako sam sve obavila u četvrtak u bolnici, ali dr mi je rekao da dođem, pa idem. 

• marina30
    02. Srpanj 2018. 21:43

Zija

Ajme grozno je vruće. Ali popodne sam bila na plaži ali je toliko puhalo i bilo valova da se nisam okupala.Ne usudim se više, iako dr kaže da se slobodno kupam. Pa sam se smočila ispod tuša i popila kavu. Zbog male idemo skoro svaki dan. To mi je jedini izlazak.
    Marina, sretno sutra. Idem i ja, iako sam sve obavila u četvrtak u bolnici, ali dr mi je rekao da dođem, pa idem.

Onda se mozda i vidimo sutra....i ja cu malo ranije doci....je da sam.tek u 11.20..nestrpljiva....

• marina30
    02. Srpanj 2018. 21:44

Zija sta su tebi rekli ako ne bude promjena kada te ostavljaju?

• Zija
    02. Srpanj 2018. 22:47

Ja sam u 10 i 25, ali tamo se uvijek čeka.Kako ćeš bit obučena, da se možemo prepoznat. Ja (mislim) duga haljina do poda, šarena s puno cvijetića, tamnije boje. Ako sve do tad bude ok, 19.7.mi je profil šećera i tad ostajem do kraja. Tad cu taman uć u 35.tjedan.Jesu li tebi šta rekli? 

• marina30
    02. Srpanj 2018. 23:13

Heheh....vjer.roza haljina do kolina....a rekla mi je da ako budem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.