Super Natar, glavno da nema pogoršanja, samo laganini. Evo jedna moja frendica, isto nosi blizance, zbog skraćivanjs cerviksa mirovala je od nekog 20 do 25 tjedna ali se nalaz ne mijenja, tako da se sad može lagano kretat i lagano sve radit.
Super Natar, glavno da nema pogoršanja, samo laganini. Evo jedna moja frendica, isto nosi blizance, zbog skraćivanjs cerviksa mirovala je od nekog 20 do 25 tjedna ali se nalaz ne mijenja, tako da se sad može lagano kretat i lagano sve radit.
Samo polako....
Samo polako….
Ma naravno, sad pred kraj laganini. Marina, mi još 2 tj malo i ulazimo u 34!!!!
Samo polako….
Ma naravno, sad pred kraj laganini. Marina, mi još 2 tj malo i ulazimo u 34!!!!
Daaa...nekako taj 34.tj.zvuci kao pobjednicki.....nadam.se da cemo.dogurati....
Pozz cure jeli vam.vruce.....jao sta je ovo danas....
Sanjolina....kako si? Jeli sve u redu??ja idem.ujutro na pregled...koliko god sam.nestrpljiva toliko me strah...bolnice i svega sta ona nosi...ali tako mora biti..ja sam torbu spakirala za svaki slucaj ako me ostave...pa lako ce mi.moji donjeti.....
Ajme grozno je vruće. Ali popodne sam bila na plaži ali je toliko puhalo i bilo valova da se nisam okupala.Ne usudim se više, iako dr kaže da se slobodno kupam. Pa sam se smočila ispod tuša i popila kavu. Zbog male idemo skoro svaki dan. To mi je jedini izlazak.
Marina, sretno sutra. Idem i ja, iako sam sve obavila u četvrtak u bolnici, ali dr mi je rekao da dođem, pa idem.
Ajme grozno je vruće. Ali popodne sam bila na plaži ali je toliko puhalo i bilo valova da se nisam okupala.Ne usudim se više, iako dr kaže da se slobodno kupam. Pa sam se smočila ispod tuša i popila kavu. Zbog male idemo skoro svaki dan. To mi je jedini izlazak.
Marina, sretno sutra. Idem i ja, iako sam sve obavila u četvrtak u bolnici, ali dr mi je rekao da dođem, pa idem.
Onda se mozda i vidimo sutra....i ja cu malo ranije doci....je da sam.tek u 11.20..nestrpljiva....
Ja sam u 10 i 25, ali tamo se uvijek čeka.Kako ćeš bit obučena, da se možemo prepoznat. Ja (mislim) duga haljina do poda, šarena s puno cvijetića, tamnije boje. Ako sve do tad bude ok, 19.7.mi je profil šećera i tad ostajem do kraja. Tad cu taman uć u 35.tjedan.Jesu li tebi šta rekli?
Sortiraj odgovore
Najstariji