Vidim sad da si napisala da još češe. Grozno, mogu mislit kako je to iscrpljujuće.
Ajme uzas viruj mi....da mi.je netko ovo prica neznam bili virovala....ali nadam.se da ce sve porodom proci ..jedvo cekam pregled u utorak...pa pitat cu nesto zs ovo cesanje ili za spavanje...bas nemogu vise....
Ja vam saljem pozdrave iz Zg, ovdje je bas ugodno, cak na momente i prohladno.. Nakon ne znam ni sama koliko vremena sam bila na Trgu i na kavi s u samom centru s frendicom.. Malo uzivanja 😊😊
Ja vam saljem pozdrave iz Zg, ovdje je bas ugodno, cak na momente i prohladno.. Nakon ne znam ni sama koliko vremena sam bila na Trgu i na kavi s u samom centru s frendicom.. Malo uzivanja 😊😊
Drago mi je da si se malo maknula od kuće. Ne moraš više strogo mirovat?
Marina, proci ce sve te tegobe s porodom, samo treba jos malo pricekati.. 💪🙄 Jos par tjedana 😉
Al nek te tjesi da ce svakako proci nakon poroda 😊
Marina, proci ce sve te tegobe s porodom, samo treba jos malo pricekati.. 💪🙄 Jos par tjedana 😉
Al nek te tjesi da ce svakako proci nakon poroda 😊
Pa da....to.me i tjesi...jos malo...bitno da s bebama bude sve u redu....
Da prohladno...pa blago ti se...mi se przimo na moru ..vruce,sparno...
Tek sam sad skuzila ovaj post 🙈
Ja sam sama zakljucila da ne trebam, izmedju prosla 2 pregleda nisam bas puno mirovala i nije bilo vecih pomaka nagore pa si sad ponekad priustim pokoji izlazak na kavu i u kratki shopping.. Sutra je vec 30 tj 👏, nisu to vise tako mali tjedni pa sam se malo okurazila 😃😉
Pazim da ne pretjeram, ne hodam puno i ne preforsiram se jer ionako nemam snage za to..
Tek sam sad skuzila ovaj post 🙈
Ja sam sama zakljucila da ne trebam, izmedju prosla 2 pregleda nisam bas puno mirovala i nije bilo vecih pomaka nagore pa si sad ponekad priustim pokoji izlazak na kavu i u kratki shopping.. Sutra je vec 30 tj 👏, nisu to vise tako mali tjedni pa sam se malo okurazila 😃😉
Pazim da ne pretjeram, ne hodam puno i ne preforsiram se jer ionako nemam snage za to..
Uuu svaka cast...a ti nisi.otvorena?
Pocela sam se oko 20 tj laganono otvarati iznutra, tad je bila frka i panika zbog toga, cervix se kratio, ali je usporilo i stalo..
Ja sam dosta usporila od tad. Radila sam do nekih 20 tj i bila ful aktivna pa valjda kad sam ja usporila sve se smirilo..
Sortiraj odgovore
Najstariji