Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zija
    01. Srpanj 2018. 13:05

Vidim sad da si napisala da još češe. Grozno, mogu mislit kako je to iscrpljujuće. 

• marina30
    01. Srpanj 2018. 13:30

Ajme uzas viruj mi....da mi.je netko ovo prica neznam bili virovala....ali nadam.se da ce sve porodom proci ..jedvo cekam pregled u utorak...pa pitat cu nesto zs ovo cesanje ili za spavanje...bas nemogu vise....

natar
    01. Srpanj 2018. 14:42

Ja vam saljem pozdrave iz Zg, ovdje je bas ugodno, cak na momente i prohladno.. Nakon ne znam ni sama koliko vremena sam bila na Trgu i na kavi s u samom centru s frendicom.. Malo uzivanja 😊😊

• Zija
    01. Srpanj 2018. 15:26

natar

Ja vam saljem pozdrave iz Zg, ovdje je bas ugodno, cak na momente i prohladno.. Nakon ne znam ni sama koliko vremena sam bila na Trgu i na kavi s u samom centru s frendicom.. Malo uzivanja 😊😊

Drago mi je da si se malo maknula od kuće. Ne moraš više strogo mirovat? 

natar
    01. Srpanj 2018. 15:28

Marina, proci ce sve te tegobe s porodom, samo treba jos malo pricekati.. 💪🙄 Jos par tjedana 😉
    Al nek te tjesi da ce svakako proci nakon poroda 😊

• marina30
    01. Srpanj 2018. 20:09

natar

Marina, proci ce sve te tegobe s porodom, samo treba jos malo pricekati.. 💪🙄 Jos par tjedana 😉
    Al nek te tjesi da ce svakako proci nakon poroda 😊

Pa da....to.me i tjesi...jos malo...bitno da s bebama bude sve u redu....

• marina30
    01. Srpanj 2018. 20:10

natar

Da prohladno...pa blago ti se...mi se przimo na moru  ..vruce,sparno...

natar
    01. Srpanj 2018. 21:00

Zija

natar

Tek sam sad skuzila ovaj post 🙈
    Ja sam sama zakljucila da ne trebam, izmedju prosla 2 pregleda nisam bas puno mirovala i nije bilo vecih pomaka nagore pa si sad ponekad priustim pokoji izlazak na kavu i u kratki shopping.. Sutra je vec 30 tj 👏, nisu to vise tako mali tjedni pa sam se malo okurazila 😃😉
    Pazim da ne pretjeram, ne hodam puno i ne preforsiram se jer ionako nemam snage za to..

• marina30
    01. Srpanj 2018. 21:13

natar

Zija

natar

Tek sam sad skuzila ovaj post 🙈
    Ja sam sama zakljucila da ne trebam, izmedju prosla 2 pregleda nisam bas puno mirovala i nije bilo vecih pomaka nagore pa si sad ponekad priustim pokoji izlazak na kavu i u kratki shopping.. Sutra je vec 30 tj 👏, nisu to vise tako mali tjedni pa sam se malo okurazila 😃😉
    Pazim da ne pretjeram, ne hodam puno i ne preforsiram se jer ionako nemam snage za to..

Uuu svaka cast...a ti nisi.otvorena?

natar
    01. Srpanj 2018. 22:01

Pocela sam se oko 20 tj laganono otvarati iznutra, tad je bila frka i panika zbog toga, cervix se kratio, ali je usporilo i stalo..
    Ja sam dosta usporila od tad. Radila sam do nekih 20 tj i bila ful aktivna pa valjda kad sam ja usporila sve se smirilo.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.