Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Klara123
    29. Lipanj 2018. 22:21

Marina sve znam, tako mi je i samoj.. ne mozes u ovoj situaciji biti pametan jer kako god okrenes nije lako..
    Ja bi isto najradije ostala doma i mirovala, al onda se opet bojim, a u bolnicu mi se nikako neda ici i.... ma sta da ti pricam... sve znas i sama... nazalost nema nam druge nego stisnut zube i nekako naci nacin da sto lakse izdrzimo jos ovo malo....

• marina30
    29. Lipanj 2018. 22:28

Klara123

Marina sve znam, tako mi je i samoj.. ne mozes u ovoj situaciji biti pametan jer kako god okrenes nije lako..
    Ja bi isto najradije ostala doma i mirovala, al onda se opet bojim, a u bolnicu mi se nikako neda ici i…. ma sta da ti pricam… sve znas i sama… nazalost nema nam druge nego stisnut zube i nekako naci nacin da sto lakse izdrzimo jos ovo malo….

Istina...uza sve to.jos imam uzasan svrab koji nikako ne prolazi a po noci nemogu spavat od cesanja....a sad nesmim.nists nego lezat...pa znas sta...dode mi da vristim nekad...ali bit cu hrabra jos malo...
    🙇

Sanjolina
    30. Lipanj 2018. 09:36

Klara123

Sanjolina

marina30

Meni je problem.s tim wc.om….idem.svako 10-15 min eto koliki mi.je pritisak….mogla bi stalno sidit na skoljci…

A i meni se stalno pisa i kad mi se nepisa mislim da mi se pisa.A trudim se sto manje dizat

Jel wc bar u sobi?

Je,imas wc i po dvoje je u sobi.

• marina30
    30. Lipanj 2018. 09:49

Ej cure jutro...mi dan po dan odbrojavamo.sve....sanjolina nadam se da si dobro....i da je sve ok...ja nikako.ne spavam.po.noci pred jutro zaspem...ubi me ovaj svrbez . a jos jutros me s
    Dole bocka sve nesto unutra....joj samo da se ne otvaram vise i da ne krene nista ...ja tako zelim.izgurat jos bar 2,3 tjedna pa da opasnost prode....

• Zija
    30. Lipanj 2018. 09:54

marina30

Ej cure jutro…mi dan po dan odbrojavamo.sve….sanjolina nadam se da si dobro….i da je sve ok…ja nikako.ne spavam.po.noci pred jutro zaspem…ubi me ovaj svrbez . a jos jutros me s
    Dole bocka sve nesto unutra….joj samo da se ne otvaram vise i da ne krene nista …ja tako zelim.izgurat jos bar 2,3 tjedna pa da opasnost prode….

Marina, draga, još malo. Bit će to sve ok. Probaj se smiriti, znam po sebi, kad me jako strah, još umišljam sto stvari i više tegoba imam. I onda više ne znam jel to stvarno ili umišljam i to je grozan začarani krug

natar
    30. Lipanj 2018. 10:07

Istina.. Marina, vjerujem da ti je tesko i neizdrzivo, al probaj se smiriti i ne panicariti..I to ti je stres za organizam koji nikako ne moze pomoci..
    Brzo ce proci jos 2, 3 tjedna i onda si 👌..
    Sigurno nije lako, ali probaj samo mirno, strpljivo i pozitivno. 32tj su evo iza ugla 😉 i onda jos mrvicu.. Bit ce sve ok 😘

• marina30
    30. Lipanj 2018. 10:11

natar

Istina.. Marina, vjerujem da ti je tesko i neizdrzivo, al probaj se smiriti i ne panicariti..I to ti je stres za organizam koji nikako ne moze pomoci..
    Brzo ce proci jos 2, 3 tjedna i onda si 👌..
    Sigurno nije lako, ali probaj samo mirno, strpljivo i pozitivno. 32tj su evo iza ugla 😉 i onda jos mrvicu.. Bit ce sve ok 😘

Zija

marina30

Ej cure jutro…mi dan po dan odbrojavamo.sve….sanjolina nadam se da si dobro….i da je sve ok…ja nikako.ne spavam.po.noci pred jutro zaspem…ubi me ovaj svrbez . a jos jutros me s
    Dole bocka sve nesto unutra….joj samo da se ne otvaram vise i da ne krene nista …ja tako zelim.izgurat jos bar 2,3 tjedna pa da opasnost prode….

Marina, draga, još malo. Bit će to sve ok. Probaj se smiriti, znam po sebi, kad me jako strah, još umišljam sto stvari i više tegoba imam. I onda više ne znam jel to stvarno ili umišljam i to je grozan začarani krug

Ma znam sve....nadam.se da ce na kraju biti sve ok....😘😘

• Zija
    01. Srpanj 2018. 10:15

Cure kako ste jutros? Ja se spremam na kavu, pada kiša iako mislim da je sparno vani. Ali barem nema sunca pa je lakše

• marina30
    01. Srpanj 2018. 11:18

Zija

Cure kako ste jutros? Ja se spremam na kavu, pada kiša iako mislim da je sparno vani. Ali barem nema sunca pa je lakše

Jutro....blago ti se.  Ja sam osudena na lezanje.. Ne spavam uopce...cesanje ne prolazi..glava boli...bice od umora vise..a vani nemozes disat koliko je sparno...oko mene sve otvoreno,prozori vrata pa opet jedvo disem...

• Zija
    01. Srpanj 2018. 13:04

marina30

Zija

Jutro….blago ti se. Ja sam osudena na lezanje.. Ne spavam uopce…cesanje ne prolazi..glava boli…bice od umora vise..a vani nemozes disat koliko je sparno…oko mene sve otvoreno,prozori vrata pa opet jedvo disem…

Užasno je danas. Jedva sam izdržala vani, sad cu doma upalit klimu. Još mi je nizak tlak, baš sam smantana. Ja sam ti u utorak u ambulanti na pregledu, možda se i vidimo. Sljedeći profil u bolnici mi je 19.7.i tad ostajem do kraja, bit cu 34 punih. Ako izdržim do tad, naravno.
    Jel te još puno češe? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.