Meni je problem.s tim wc.om....idem.svako 10-15 min eto koliki mi.je pritisak....mogla bi stalno sidit na skoljci...
Meni je problem.s tim wc.om….idem.svako 10-15 min eto koliki mi.je pritisak….mogla bi stalno sidit na skoljci…
A i meni se stalno pisa i kad mi se nepisa mislim da mi se pisa.A trudim se sto manje dizat
Drugi kat je patalogija trudnoce 1,na 3.je patologija trudnoće 2. Ovdje žene koje već 2 mjeseca leže, su sve u svojoj robi. Ne znam zašto nije tako na trećem.
Moj dr je na 2.katu,zato idem uvijek tamo. Tamo ti je i Kosovička Marina.
Ufff Sanjolina mogu si misliti kako je sad tebi, ja sam isto zavrsila u bolnici sa nekih 26 i pol tt, ali ja sam jos tad bila zatvorena, cerviks je bio nekih 17mm, bila do 28 tt i otisla doma, promjenila bolnicu i eto nekim cudom stigla do 33 tt, medutim sad sam i ja otvorena za 1 prst i cerviksa nemam... sad moram u bolnicu. Meni je najgore bilo sto wc nije bio u sobi nego sam morala setati do wc-a i to po ne znam koliko puta na dan i na noc i morala sam zato promjeniti bolnicu...umirala sam od straha..draga drzi se, tocno znam kako ti je negdje tesko....
Meni je problem.s tim wc.om….idem.svako 10-15 min eto koliki mi.je pritisak….mogla bi stalno sidit na skoljci…
A i meni se stalno pisa i kad mi se nepisa mislim da mi se pisa.A trudim se sto manje dizat
Jel wc bar u sobi?
Marina ti si isto otvorena za prst ili sam ja to nesto krivo shvatila?
Marina ti si isto otvorena za prst ili sam ja to nesto krivo shvatila?
Da da..otvorena za prst....a sada 31+5
Znaci skoro sve smo u istom sosu...😠😟
Marina budes ti to izgurala, ne brini..ako te dr slucajno u utorak posalje doma, nek ti bar nesto da za kontrakcije, za svaki slucaj...
A pitat cu ga.. Nezz sta bi ti rekla...di mi je gore...u bolnici ili ovako u matere pa se ukocim i trzam.na svaki neobican pokret i grc....m
Sortiraj odgovore
Najstariji