Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    29. Lipanj 2018. 20:34

Meni je problem.s tim wc.om....idem.svako 10-15 min eto koliki mi.je pritisak....mogla bi stalno sidit na skoljci...

Sanjolina
    29. Lipanj 2018. 20:35

marina30

Meni je problem.s tim wc.om….idem.svako 10-15 min eto koliki mi.je pritisak….mogla bi stalno sidit na skoljci…

A i meni se stalno pisa i kad mi se nepisa mislim da mi se pisa.A trudim se sto manje dizat

• Zija
    29. Lipanj 2018. 20:50

Drugi kat je patalogija trudnoce 1,na 3.je patologija trudnoće 2. Ovdje žene koje već 2 mjeseca leže, su sve u svojoj robi. Ne znam zašto nije tako na trećem. 
    Moj dr je na 2.katu,zato idem uvijek tamo. Tamo ti je i Kosovička Marina. 

• Klara123
    29. Lipanj 2018. 20:54

Ufff Sanjolina mogu si misliti kako je sad tebi, ja sam isto zavrsila u bolnici sa nekih 26 i pol tt, ali ja sam jos tad bila zatvorena, cerviks je bio nekih 17mm, bila do 28 tt i otisla doma, promjenila bolnicu i eto nekim cudom stigla do 33 tt, medutim sad sam i ja otvorena za 1 prst i cerviksa nemam... sad moram u bolnicu. Meni je najgore bilo sto wc nije bio u sobi nego sam morala setati do wc-a i to po ne znam koliko puta na dan i na noc i morala sam zato promjeniti bolnicu...umirala sam od straha..draga drzi se, tocno znam kako ti je negdje tesko....

• Klara123
    29. Lipanj 2018. 20:57

Sanjolina

marina30

Meni je problem.s tim wc.om….idem.svako 10-15 min eto koliki mi.je pritisak….mogla bi stalno sidit na skoljci…

A i meni se stalno pisa i kad mi se nepisa mislim da mi se pisa.A trudim se sto manje dizat

Jel wc bar u sobi?

• Klara123
    29. Lipanj 2018. 21:03

marina30

Marina ti si isto otvorena za prst ili sam ja to nesto krivo shvatila?

• marina30
    29. Lipanj 2018. 21:22

Klara123

marina30

Marina ti si isto otvorena za prst ili sam ja to nesto krivo shvatila?

Da da..otvorena za prst....a sada 31+5

• marina30
    29. Lipanj 2018. 21:27

Nadam.se da cu jos izgurat...

• Klara123
    29. Lipanj 2018. 21:45

Znaci skoro sve smo u istom sosu...😠😟
    Marina budes ti to izgurala, ne brini..ako te dr slucajno u utorak posalje doma, nek ti bar nesto da za kontrakcije, za svaki slucaj...

• marina30
    29. Lipanj 2018. 21:56

A pitat cu ga..  Nezz sta bi ti rekla...di mi je gore...u bolnici ili ovako u matere pa se ukocim i trzam.na svaki neobican pokret i grc....m

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.