Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    29. Lipanj 2018. 12:23

Ok....ma necu riskirat previse..tako ce i biti..jednom.tjedno kosa...a tusiram.se svaki dan samo.brzinski...depilacija je vise nemoguca....uzas...

• Klara123
    29. Lipanj 2018. 14:38

Zene, kako ste psihicki? Da li ste nervozne, svadalacki nastrojene? Ja sam ko tempirana bomba i sa svima sam se posvadala, glupo i jadno se osjecam zbog toga ali ne mogu si pomoci...😠😡😕

• marina30
    29. Lipanj 2018. 15:04

Klara123

Zene, kako ste psihicki? Da li ste nervozne, svadalacki nastrojene? Ja sam ko tempirana bomba i sa svima sam se posvadala, glupo i jadno se osjecam zbog toga ali ne mogu si pomoci…😠😡😕

Oooo nisi jedina.....ja sam skoro cilu trudnocu takVA....NESHVACENA,NEVOLJENArekle su moje  prije da kad ja rodim.da ce svi samnom...a sve to od straha hoce li biti sve u redu

• Klara123
    29. Lipanj 2018. 15:23

E da, puno tu ima utjecaj strah, a ovo ostalo je nacin zivota.. neispavanost, lezanje 0-24 i nemogucnost obavljanja nekih osnovnih zivotnih funkcija... evo mm danas ide u grad i ja ga danas zbog toga toliko mrzim da mu je bolje da mi se ne obraca....😭, a jos kad se sjetim da ja moram u bolnicu..... ufffffff

Sanjolina
    29. Lipanj 2018. 16:07

marina30

Sanjolina

Zija

marina30

Zija jel.mozemo.svoju spavacicu ponit u bolnicu znas li??

Možeš. Ja sam ti svaki put u svojoj, ne pada mi napamet koristit njihovu debelu po ovim vrućinama. Možeš i pidžamu. Svi su u svojima

Spavacicu mozes,pidjamu nedaju.Ako ides rodit nesmis imat gace,to nedaju

Sanjolina kako si ti????

Evo lezim primam terapiju i to je to

Sanjolina
    29. Lipanj 2018. 16:12

marina30 ja ti nesmin sidit ni stajat tako da imam sprej za suho pranje ali ti ces najnormalnije ko i svi moc prat kosu i te stvari.
    Zija neznam sta je na 2. Katu ali meni su rekli samo spavacica,sad ovisi ako je neko zbog secera u bolnici ili tlaka onda vjerojatno moze pidjamu,jer se oni primaju na jedan dva dana i idu doma
    Hrana je ocajna,i porcije su male meni stalno neko donosi rucak.

• Klara123
    29. Lipanj 2018. 16:30

Sanjolina koliko tjedana si trudna?

• marina30
    29. Lipanj 2018. 16:33

Sanjolina

marina30 ja ti nesmin sidit ni stajat tako da imam sprej za suho pranje ali ti ces najnormalnije ko i svi moc prat kosu i te stvari.
    Zija neznam sta je na 2. Katu ali meni su rekli samo spavacica,sad ovisi ako je neko zbog secera u bolnici ili tlaka onda vjerojatno moze pidjamu,jer se oni primaju na jedan dva dana i idu doma

Klara123

Sanjolina
    29. Lipanj 2018. 19:31

marina30

Sanjolina

Klara123

A kako na wc odes?

A na wc jedino smin.Ostalo samo lezat.
    27 tt

• marina30
    29. Lipanj 2018. 20:33

Uh...ja sam.mislils da si vise..ali ma veze...tu si pod nadzorom...ne brini bit ce sve ok....druzit cemo se za koji dan..vjer.ce i mene ostavit u utorak....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.