Ok....ma necu riskirat previse..tako ce i biti..jednom.tjedno kosa...a tusiram.se svaki dan samo.brzinski...depilacija je vise nemoguca....uzas...
Zene, kako ste psihicki? Da li ste nervozne, svadalacki nastrojene? Ja sam ko tempirana bomba i sa svima sam se posvadala, glupo i jadno se osjecam zbog toga ali ne mogu si pomoci...😠😡😕
Zene, kako ste psihicki? Da li ste nervozne, svadalacki nastrojene? Ja sam ko tempirana bomba i sa svima sam se posvadala, glupo i jadno se osjecam zbog toga ali ne mogu si pomoci…😠😡😕
Oooo nisi jedina.....ja sam skoro cilu trudnocu takVA....NESHVACENA,NEVOLJENArekle su moje prije da kad ja rodim.da ce svi samnom...a sve to od straha hoce li biti sve u redu
E da, puno tu ima utjecaj strah, a ovo ostalo je nacin zivota.. neispavanost, lezanje 0-24 i nemogucnost obavljanja nekih osnovnih zivotnih funkcija... evo mm danas ide u grad i ja ga danas zbog toga toliko mrzim da mu je bolje da mi se ne obraca....😭, a jos kad se sjetim da ja moram u bolnicu..... ufffffff
Zija jel.mozemo.svoju spavacicu ponit u bolnicu znas li??
Možeš. Ja sam ti svaki put u svojoj, ne pada mi napamet koristit njihovu debelu po ovim vrućinama. Možeš i pidžamu. Svi su u svojima
Spavacicu mozes,pidjamu nedaju.Ako ides rodit nesmis imat gace,to nedaju
Sanjolina kako si ti????
Evo lezim primam terapiju i to je to
marina30 ja ti nesmin sidit ni stajat tako da imam sprej za suho pranje ali ti ces najnormalnije ko i svi moc prat kosu i te stvari.
Zija neznam sta je na 2. Katu ali meni su rekli samo spavacica,sad ovisi ako je neko zbog secera u bolnici ili tlaka onda vjerojatno moze pidjamu,jer se oni primaju na jedan dva dana i idu doma
Hrana je ocajna,i porcije su male meni stalno neko donosi rucak.
marina30 ja ti nesmin sidit ni stajat tako da imam sprej za suho pranje ali ti ces najnormalnije ko i svi moc prat kosu i te stvari.
Zija neznam sta je na 2. Katu ali meni su rekli samo spavacica,sad ovisi ako je neko zbog secera u bolnici ili tlaka onda vjerojatno moze pidjamu,jer se oni primaju na jedan dva dana i idu doma
Hrana je ocajna,i porcije su male meni stalno neko donosi rucak.
Sanjolina koliko tjedana si trudna?
Hrana je ocajna,i porcije su male meni stalno neko donosi rucak.Sanjolina koliko tjedana si trudna?
A kako na wc odes?
A na wc jedino smin.Ostalo samo lezat.
27 tt
Uh...ja sam.mislils da si vise..ali ma veze...tu si pod nadzorom...ne brini bit ce sve ok....druzit cemo se za koji dan..vjer.ce i mene ostavit u utorak....
Sortiraj odgovore
Najstariji