Super…joj ja samo.jednu kupils morat cu jos onda…..
Da, moraš imat više. Mogu i neke kratke hlače, majica na špaline ili k. rukav, niko ti to ne gleda. Samo oni te s onim gelom flekaju, meni su danas na uzv stavili kilu gela, pa na ctg opet. Dva puta sam se morala presvuć.
Nisam uopce razmisljala...kako mi je prija rekls da samo.u njihovima..ja kupils jednu za svaki slucaj....
Zija jel.mozemo.svoju spavacicu ponit u bolnicu znas li??
Možeš. Ja sam ti svaki put u svojoj, ne pada mi napamet koristit njihovu debelu po ovim vrućinama. Možeš i pidžamu. Svi su u svojima
Spavacicu mozes,pidjamu nedaju.Ako ides rodit nesmis imat gace,to nedaju
Možeš. Ja sam ti svaki put u svojoj, ne pada mi napamet koristit njihovu debelu po ovim vrućinama. Možeš i pidžamu. Svi su u svojima
Bome na 2.katu svi u pidjamama, i ja sam jutros bila. To jedino kad ideš rodit. Meni je ovo 3.put da sam ovdje i skoro nikog nisam vidjela u njihovim spavačicama
Ponesi Marina dezinfekcijsko sredstvo neko, ja nosim ono iz dm-a, hrana je katastrofa, čak i za nas koje imsmo GD, a i vas. Tako da računaj da ti netko može nešto donit. Svaki dan ti rade ctg, uzv i pregled po potrebi.
Hvala puno....spavacice samo na kopcanjs jel tako radi dojenja...??joj oni s tom hranom uvik isto....kad je majkama najpotrebnije ono uzas. .ma moji su tu a i muz mi po splitu radi uglavnom ....
Sanjolina kako si ti????
E i sanjolina..s obzirom.da i ti mirujes,a kosa ,jel.mi.puno da stojim.u kadi dok operem.kosu??? Znam.da cete reci da sam.luda ali strah je jaci
E i sanjolina..s obzirom.da i ti mirujes,a kosa ,jel.mi.puno da stojim.u kadi dok operem.kosu??? Znam.da cete reci da sam.luda ali strah je jaci
Pitala sam i ja dr-a za tusiranje i pranje kose, slobodno mozes...nema bojazni od sjedenja dok jedes i stajanja dok se tusiras..
Marina jedino nemoj kosu prati precesto, jednom tjedno je dovoljno u ovom stanju...
Sortiraj odgovore
Najstariji