Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    28. Lipanj 2018. 23:20

Zija

marina30

Super…joj ja samo.jednu kupils morat cu jos onda…..

Da, moraš imat više. Mogu i neke kratke hlače, majica na špaline ili k. rukav, niko ti to ne gleda. Samo oni te s onim gelom flekaju, meni su danas na uzv stavili kilu gela, pa na ctg opet. Dva puta sam se morala presvuć.

Nisam uopce razmisljala...kako mi je prija rekls da samo.u njihovima..ja kupils jednu za svaki slucaj....

• marina30
    28. Lipanj 2018. 23:21

Ako imas jos kakav dobar savjet sta ponit samo napisi...

Sanjolina
    29. Lipanj 2018. 08:34

Zija

marina30

Zija jel.mozemo.svoju spavacicu ponit u bolnicu znas li??

Možeš. Ja sam ti svaki put u svojoj, ne pada mi napamet koristit njihovu debelu po ovim vrućinama. Možeš i pidžamu. Svi su u svojima

Spavacicu mozes,pidjamu nedaju.Ako ides rodit nesmis imat gace,to nedaju

• Zija
    29. Lipanj 2018. 08:50

Sanjolina

Zija

marina30

Možeš. Ja sam ti svaki put u svojoj, ne pada mi napamet koristit njihovu debelu po ovim vrućinama. Možeš i pidžamu. Svi su u svojima

Bome na 2.katu svi u pidjamama, i ja sam jutros bila. To jedino kad ideš rodit. Meni je ovo 3.put da sam ovdje i skoro nikog nisam vidjela u njihovim spavačicama

• Zija
    29. Lipanj 2018. 08:54

Ponesi Marina dezinfekcijsko sredstvo neko, ja nosim ono iz dm-a, hrana je katastrofa, čak i za nas koje imsmo GD, a i vas. Tako da računaj da ti netko može nešto donit. Svaki dan ti rade ctg, uzv i pregled po potrebi. 

• marina30
    29. Lipanj 2018. 09:56

Hvala puno....spavacice samo na kopcanjs jel tako radi dojenja...??joj oni s  tom hranom uvik isto....kad je majkama najpotrebnije  ono uzas. .ma moji su tu a i muz mi po splitu radi uglavnom ....

• marina30
    29. Lipanj 2018. 09:56

Sanjolina

Zija

marina30

Sanjolina kako si ti????

• marina30
    29. Lipanj 2018. 10:22

E i sanjolina..s obzirom.da i ti mirujes,a kosa ,jel.mi.puno da stojim.u kadi dok operem.kosu??? Znam.da cete reci da sam.luda ali strah je jaci

• Klara123
    29. Lipanj 2018. 11:47

marina30

E i sanjolina..s obzirom.da i ti mirujes,a kosa ,jel.mi.puno da stojim.u kadi dok operem.kosu??? Znam.da cete reci da sam.luda ali strah je jaci

Pitala sam i ja dr-a za tusiranje i pranje kose, slobodno mozes...nema bojazni od sjedenja dok jedes i stajanja dok se tusiras.. 

• Klara123
    29. Lipanj 2018. 11:49

Marina jedino nemoj kosu prati precesto, jednom tjedno je dovoljno u ovom stanju...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.