Pozdrav žene! Evo upravo se vratih od ginekologinje. Rekla je da promatram do sutra ujutro,ako bi krvarenje bilo isto ili jačeg intenziteta da se spakiram i idem u bolnicu. Moram mirovati i to je to. Sve što sam dosad i sama znala..
Bitno da si jos u “komadu”.. a jel ti se smirilo stanje? I sto kaze dr, o cemu se tu radi?
Blizanacku trudnocu se neda ni objasnit ko nije dozivio...meni se ritaju ali nenormalno...kao da
Se okrecu ..a dole jedna glavica.i dole gura
I mrda...nevjerovatno...valjda se necu jos otvorit,a non stop sam.na wc u.....
Hej cure. Evo me napokon. Obavili sve preglede, sve ok, curke i dalje obe na zadak. Zasad je šećer ok. Da, ostajem 24 h, tako idem svaka 3 tjedna zbog šećera. Sljedeći put ću bit 34 tj pa mislim da će me i ostavit tad, ako ne i prije. Još imam ctg odradit i bockanja do 6 ujutro
Trula Višnja, bit će sve ok. Jel sluzni na kraju ili ne?
Marina jel uzimaš redovno magnezij, voće, jogurte, mljeveni lan? Imam isti problem, nekad ovo upali, nekad se danima patim s probavom
Hej cure. Evo me napokon. Obavili sve preglede, sve ok, curke i dalje obe na zadak. Zasad je šećer ok. Da, ostajem 24 h, tako idem svaka 3 tjedna zbog šećera. Sljedeći put ću bit 34 tj pa mislim da će me i ostavit tad, ako ne i prije. Još imam ctg odradit i bockanja do 6 ujutro
Marina jel uzimaš redovno magnezij, voće, jogurte, mljeveni lan? Imam isti problem, nekad ovo upali, nekad se danima patim s proba
Supppp....bitno da je sve ok....ma jesam.redovito sve ali mi je to problem.cilu trudnocu jer sam.prestala pusit u trudnoci...ali ajd istrpit cemo sve.....
Nije mi ništa konkretno rekla. Rekla je da je moguće. Gledala me nije jer su me gledali jučer na hitnoj i prekjučer moj ginić što vodi trudnoću..samo je rekla ako bih krvarila jednakim ili jačim intenzitetom da se pokupim i idem u bolnicu.
Zija jel.mozemo.svoju spavacicu ponit u bolnicu znas li??
Možeš. Ja sam ti svaki put u svojoj, ne pada mi napamet koristit njihovu debelu po ovim vrućinama. Možeš i pidžamu. Svi su u svojima
Super…joj ja samo.jednu kupils morat cu jos onda…..
Da, moraš imat više. Mogu i neke kratke hlače, majica na špaline ili k. rukav, niko ti to ne gleda. Samo oni te s onim gelom flekaju, meni su danas na uzv stavili kilu gela, pa na ctg opet. Dva puta sam se morala presvuć.
Sortiraj odgovore
Najstariji