Zija drzi se. To ostajes u bolnici na 24h ili kako?
Ja cekam ponedjeljak i onda u bolnicu pa do kraja...
A tako sam bila uvjerena da cu izbjeci lezanje u bolnici, da cu fino doci dan prije carskog ali nemam srece...😡
Marina to su muke sada i mene je strah kad idem na wc, rade ni nejdem ako nejde... al kazem ti čepići nisu losi, a smiju se u trudnoci... meni donat nista ne pomaze, samo me napuhava...ufff ajde jos malo imamo za proci, brzo ce to sve zavrsiti...😉
Marina to su muke sada i mene je strah kad idem na wc, rade ni nejdem ako nejde… al kazem ti čepići nisu losi, a smiju se u trudnoci… meni donat nista ne pomaze, samo me napuhava…ufff ajde jos malo imamo za proci, brzo ce to sve zavrsiti…😉
A bas tako...jos malo....samo nek bude sve ok na kraju....i ja sam u utorak u bolnici...ne gine ni meni ostanak do kraja....
Cure za splitsko rodiliste ....znate li.mozemo li spavacicu svoju ponit??
Trula Visnja????????jesi u bolnici??? Sve ja to prozivljavam kao da sam.ja.,...
😓😙😔
Trula Visnja????????jesi u bolnici??? Sve ja to prozivljavam kao da sam.ja.,…
😓😙😔
Ja isto stalno gledam da li se Trula Visnja javila, nadam se da je sve ok....
😓😙😔
Ja isto stalno gledam da li se Trula Visnja javila, nadam se da je sve ok….
Vjerovatno je u bolnici. . daj boze da
Je do sada rodils i rijesila se za cas...mene malo bocka na lijevoj strani u stomaku....svasta...
😓😙😔
Ja isto stalno gledam da li se Trula Visnja javila, nadam se da je sve ok….
Vjerovatno je u bolnici. . daj boze da
Je do sada rodils i
Zanimljivo je kako se sve u sekundi moze promijeniti.. ne mozemo nista planirati u ovoj prici.. a sta imas bolove?
Ma malo.me bocka po stomaku....ali.bebe toliko.lupaju na kozi se vidi rukica,nogica,glava mozda se okrecu...bas prejako tako da mi to stvara neugodu i pritisak dole ....a vidit cemo.....
Pozdrav žene! Evo upravo se vratih od ginekologinje. Rekla je da promatram do sutra ujutro,ako bi krvarenje bilo isto ili jačeg intenziteta da se spakiram i idem u bolnicu. Moram mirovati i to je to. Sve što sam dosad i sama znala..
Sortiraj odgovore
Najstariji