Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    28. Lipanj 2018. 06:54

To su trudovi kao jaki.menstr.grcevi...ko ti vodi trudnocu...sts ti je gin reks??/samo.polako  spremi se i.lagano odi....

• Zija
    28. Lipanj 2018. 08:25

Trula višnja ajde ti to provjeri, zlu ne trebalo, pogotovo zbog komadića koje spominješ. Meni je sluzni č. u prvoj trudnoći krenuo jutro na dan poroda, nije bilo nikskvih komadića, samo puno sluzi pomiješane s krvlju. Iako nekima ispada i po 10 dana prije. Jel ideš na carski ili pp?
    Marina, Klara, Sanjolina, Natar kako ste vi?
    Ja čekam prijem, sad me čeka bockanje i vađenje krvi svakih par sati

• Zija
    28. Lipanj 2018. 08:30

Klara123

Trula_visnja ne bi te htjela plasiti, ali mene nitko vise ne gleda vaginalno upravo radi skracenog i omeksanog cerviksa i dr mi je rekao da se u kasnim tjednima kao sto je tvoj npr ne smije gledat vaginalno jer se moze potaknuti porod…e sad sto je istina, sto ne ne znam…😕

Klara,  kako ti je dr skužio da si otvorena ako te ne gleda vaginalno? Radio ti je cervikometriju preko uzv? Meni rekli da ni to nema smisla radit nakon 30.tjedna. Sad tek ništa ne znam. U prošloj trudnoci sam zadnjih mj dana provela u bolnici, svaki tj sam imala vaginalni pregled

natar
    28. Lipanj 2018. 08:44

Marina, drzi se i izdrzi..😘
    Trula visnja, jesi krenula put hitne/rodilista? To bi sad vec bilo skoro 34 tj, mozda je i krenulo.. Sretno i javi se 😘
    Zija, sretno s pikanjem 😘😘
    Ja sam ok, sinoc na pregledu, sve ok, decki ok, teski oko 1400, jedan glavom drugi poprecno, kaze doktor da je za carski..Ma moze, mislim da je njima to laksi izlaz.. Ali kako god, neka ih samo unutra jos bar mjesec, mjesec i pol pa lako za porod. To mi se cini jos miljama daleko

• marina30
    28. Lipanj 2018. 08:45

Uh....evo ja guram....malo.bocka stomak.ali mislim.da je to sto nemam.probavu.....

• marina30
    28. Lipanj 2018. 09:01

natar

Marina, drzi se i izdrzi..😘
    Trula visnja, jesi krenula put hitne/rodilista? To bi sad vec bilo skoro 34 tj, mozda je i krenulo.. Sretno i javi se 😘
    Zija, sretno s pikanjem 😘😘
    Ja sam ok, sinoc na pregledu, sve ok, decki ok, teski oko 1400, jedan glavom drugi poprecno, kaze doktor da je za carski..Ma moze, mislim da je njima to laksi izlaz.. Ali kako god, neka ih samo unutra jos bar mjesec, mjesec i pol pa lako za porod. To mi se cini jos miljama daleko

Ajme za cas ce to proci....samo.malo da izdrzimo jos....ja na svaki boc i grc trzam ko da nikad nisam.rodila...umisto da se opustim...ali valjda stvarno strah odradi svoje

• marina30
    28. Lipanj 2018. 09:02

Imate li vi kakve trikove za wc..s obzirom da sam.prst otvorena..pa me i toga strah??????

• Klara123
    28. Lipanj 2018. 09:26

Zija pregled radi ručno i eto po opipu mi jucer kaze da sam za prst otvorena i da cerviksa skoro pa ni nema... u 30.tt mi nije htio vaginalno radit ultrazvuk, kaze to se ne smije... e sad vidim da ne misle svi ginici isto..

• Klara123
    28. Lipanj 2018. 09:30

Marina jesi probala eva-q čepiće? Meni to jedino pomaze..

• marina30
    28. Lipanj 2018. 09:32

Klara123

Marina jesi probala eva-q čepiće? Meni to jedino pomaze..

Nisam....evo pijem kamilicu,donat....ma strah me....valjda nemoze nista biti...ni ubrzat otvaranje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.