Marina samo leži na lijevom boku i miruj i nece se nista dogodit. Tako je i meni receno do ponedjeljka..
Ma malo sam.na boku,malo.na ledima...ma nadam.se da cemo svi lipo iznit trudnoce jos malo...i.imat svoje zdrave bebace u rukama...
Ajme cure moje...ne da nemigu spavat...nego mene ce ovo drzat vjer.do kraja trudnoce....ne prrstaje me cesat...a sad i dole...uzas...jutros sam.odnila mokracu u analize za urinokulturu pa cemo vidit....
Ja sam ljudi sva u nekoj panici. S obzirom da ima žena ovdje koje su već rodile opisat ću svoje jučerašnje iskustvo,pa mi možda netko može pomoći savjetom. Dakle,danas ssm 33+6. Jučer bila u bolnici na pregledu po uputi svog ginekologa i zato što mi se pojavio neki krvavi iscijedak (krvavi iscijedak sam pripisala vaginalnom pregledu 26.06.). Obavih pregled na hitnoj za trudnice. Ctg odličan,bebe super..doktorica me pregledala vaginalno (kao i doktor prethodni dan), testirala mi je da nije možda počela plodna voda curiti,ali je bilo negativno pa me poslala kući. Otvorena sam jedan prst,cerviks skraćen i mekan. Kako sam došla doma na ulošku sam opet primjetila krv. No,zanemarila sam. I sad u noći kako idem na wc na ulošku mi se pojavilo nešto kao komad jetrice (ispričavam se ako je netko gadljiv) i svježa krv. Ošla ja spavat i nakon sat vremena ja na wc i na papiru se pojavila neka krvava sluz. Je li moguće da je to sluzni čep ili se sve događa zbog vaginalnog pregleda?? Bit će mi prvi porod i nemam pojma što je normalno,a što ne. Trudove nemam neke naglašene,tek malo nemirniju maternicu i povremeno mi se stomak stvrdne ali u nepravilnim vremenskim intervalima.
Ja ne mogu oka sklopit, poludit cuu...
Trula_visnja jojj draga, a da ti odes na hitnu za svaki slucaj?
Meni je ovo isto prva trudnoca i nemam pojma kako izgleda sluzni čep, ali ja bi na tvom mjestu otisla na hitnu cisto da budes sigurna... ovako se moze samo nagadati...
Trula_visnja ne bi te htjela plasiti, ali mene nitko vise ne gleda vaginalno upravo radi skracenog i omeksanog cerviksa i dr mi je rekao da se u kasnim tjednima kao sto je tvoj npr ne smije gledat vaginalno jer se moze potaknuti porod...e sad sto je istina, sto ne ne znam...😕
Trula_visnja ne bi te htjela plasiti, ali mene nitko vise ne gleda vaginalno upravo radi skracenog i omeksanog cerviksa i dr mi je rekao da se u kasnim tjednima kao sto je tvoj npr ne smije gledat vaginalno jer se moze potaknuti porod…e sad sto je istina, sto ne ne znam…😕
Jooj..neam pojma. Jučer sam bila na hitnoj pa me strah da me ne bi ispilili. Mislim,posebnih bolova nemam zasad. Bebe se ritaju kao i dosad. Mene su dva dana zaredom gledali vaginalno,gurali prste jel...
Jutro....mislim.da je slizni cep...moj je bio kao jaci iscjedak vaginalni ali sa krvlju....i to pred trudove.javi sta je bilo
Jutro….mislim.da je slizni cep…moj je bio kao jaci iscjedak vaginalni ali sa krvlju….i to pred trudove.javi sta je bilo
ukoliko jest, koji su točno simptomi trudova? Počelo me sad onako probadati u leđima skroz nisko i sprijeda..ko da imam menstrulni grč..što kad taj sluzni čep ode? Čitala sam drugdje da ako je pomiješan krvlju da bi mogao uskoro i porod...
Sortiraj odgovore
Najstariji