Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Klara123
    27. Lipanj 2018. 19:35

Zija cerviks mi je skracen od 24.tt na 17 mm i uz mirovanje sam dogurala do tu, a danas mi je dr rekao da cerviksa skoro pa ni nema.
    Idem na carski jer jedan je okrenut na zadak. Sva sreca kilaza im je ok, jedan 2,200 drugi 2,300..

• Zija
    27. Lipanj 2018. 19:50

Klara123

Zija cerviks mi je skracen od 24.tt na 17 mm i uz mirovanje sam dogurala do tu, a danas mi je dr rekao da cerviksa skoro pa ni nema.
    Idem na carski jer jedan je okrenut na zadak. Sva sreca kilaza im je ok, jedan 2,200 drugi 2,300..

O super kilaža, bar se zbog toga ne moraš brinuti. Vjerujem da ćeš uz terapiju izdržati još, a onda ti brzo stižu bebači. Ja sam 31 tjedan, jedva čekam doći u tvoje tjedne

• marina30
    27. Lipanj 2018. 19:55

Zija

Klara123

O super kilaža, bar se zbog toga ne moraš brinuti. Vjerujem da ćeš uz terapiju izdržati još, a onda ti brzo stižu bebači. Ja sam 31 tjedan, jedva čekam doći u tvoje tjedne

He he...ja i zija se nadamo doci do 33,34 tj.barem....ma evo lezim.i ustanem.se samo.na wc...a ko da sam.na gradelama s boka na bok...je je super je sta je hladnije da bar ovo potraje....a cesanje...uh...na momente izgori cila koza...ali.najgore je ponoci....po danu i nekako mogu ali navecer je ajmeee

• marina30
    27. Lipanj 2018. 19:57

Klara123

Klara jeli prva beba na zadak ili....jer kod mene je prva glavom.dole a druga zadak koso...a niko.nista ne govori....

• Klara123
    27. Lipanj 2018. 20:13

Zija i Marina samo mirujte i sve ce biti ok, dogurat cete u ok tjedne.
    Marina tako su i meni okrenute bebe i dr mi je rekla da se nikad ne zna ako krene porod koja ce prva van i da ako krene ova na zadak e tu se moze zakomplicirati stvar i zato bas moram biti u bolnici za svaki slucaj...

• Klara123
    27. Lipanj 2018. 20:18

Marina jel si i ti ono za prst otvorena?

• Zija
    27. Lipanj 2018. 20:48

Moje su zasad obe na zadak i to je definitivna indikacija za carski. Ali uvijek se mogu još okrenut, samo ne znam do kad

• Klara123
    27. Lipanj 2018. 21:08

Zija jos ce se bebe okrenut bar jednom..😉

• marina30
    27. Lipanj 2018. 21:31

Da da i ja sam.prst otvorena....

• marina30
    27. Lipanj 2018. 21:33

Ja nisam.u bolnici....u utorak kontrols ali vjer
    Ce me ostavit samo.da ne krene nista do tada

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.