Zija cerviks mi je skracen od 24.tt na 17 mm i uz mirovanje sam dogurala do tu, a danas mi je dr rekao da cerviksa skoro pa ni nema.
Idem na carski jer jedan je okrenut na zadak. Sva sreca kilaza im je ok, jedan 2,200 drugi 2,300..
Zija cerviks mi je skracen od 24.tt na 17 mm i uz mirovanje sam dogurala do tu, a danas mi je dr rekao da cerviksa skoro pa ni nema.
Idem na carski jer jedan je okrenut na zadak. Sva sreca kilaza im je ok, jedan 2,200 drugi 2,300..
O super kilaža, bar se zbog toga ne moraš brinuti. Vjerujem da ćeš uz terapiju izdržati još, a onda ti brzo stižu bebači. Ja sam 31 tjedan, jedva čekam doći u tvoje tjedne
O super kilaža, bar se zbog toga ne moraš brinuti. Vjerujem da ćeš uz terapiju izdržati još, a onda ti brzo stižu bebači. Ja sam 31 tjedan, jedva čekam doći u tvoje tjedne
He he...ja i zija se nadamo doci do 33,34 tj.barem....ma evo lezim.i ustanem.se samo.na wc...a ko da sam.na gradelama s boka na bok...je je super je sta je hladnije da bar ovo potraje....a cesanje...uh...na momente izgori cila koza...ali.najgore je ponoci....po danu i nekako mogu ali navecer je ajmeee
Klara jeli prva beba na zadak ili....jer kod mene je prva glavom.dole a druga zadak koso...a niko.nista ne govori....
Zija i Marina samo mirujte i sve ce biti ok, dogurat cete u ok tjedne.
Marina tako su i meni okrenute bebe i dr mi je rekla da se nikad ne zna ako krene porod koja ce prva van i da ako krene ova na zadak e tu se moze zakomplicirati stvar i zato bas moram biti u bolnici za svaki slucaj...
Moje su zasad obe na zadak i to je definitivna indikacija za carski. Ali uvijek se mogu još okrenut, samo ne znam do kad
Ja nisam.u bolnici....u utorak kontrols ali vjer
Ce me ostavit samo.da ne krene nista do tada
Sortiraj odgovore
Najstariji