Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zija
    27. Lipanj 2018. 10:05

Ajme Marina, baš mi je žao. Šta dr misli, jel to neka alergija, jel ti možda rekla da prestaneš s duphastonima? A da uzmeš onu kupku od zobi koju djeca koriste za varičele(vodene kozice). Mislim da smiju trudnice. Bas je gadno to.
    Mene pere takva nervoza i panika, ima par dana, uopće ne spavam. Imam niski tlak dosta, a kad dođem na pregled, tamo mi skoči od straha. Užas

• marina30
    27. Lipanj 2018. 10:22

Ma nije mi nista rekls samo da ne misli da je kolestaza ali isto da malom provedem zucnu djetu...cila sam.ja na frizeve uzas...a nadam.se da cu izdrzati i da ce proci s porodom....

Zija

Ajme Marina, baš mi je žao. Šta dr misli, jel to neka alergija, jel ti možda rekla da prestaneš s duphastonima? A da uzmeš onu kupku od zobi koju djeca koriste za varičele(vodene kozice). Mislim da smiju trudnice. Bas je gadno to.
    Mene pere takva nervoza i panika, ima par dana, uopće ne spavam. Imam niski tlak dosta, a kad dođem na pregled,a tamo mi skoči od straha. Užas

A virujem ti za tlak.tako i meni od straha hoce li biti sve ok...ma znam da je svaka trudnoca razlicita ali blizanacka je stvarno posebna ..

• marina30
    27. Lipanj 2018. 12:39

Sanjolina.....di si...ne javljas se....sve ok????sta ti kazu doktori?

Sanjolina
    27. Lipanj 2018. 14:30

marina30

Sanjolina…..di si…ne javljas se….sve ok????sta ti kazu doktori?

A evo primam terapiju da se ne otvaram,lezim i to ti je to.Molim boga da izdrzim sta duze,i eto ti.

• marina30
    27. Lipanj 2018. 14:55

A sta primas od terapije...i jesu te opet pregledavali?? Jesi dobils dextametazon za pluca?

Sanjolina
    27. Lipanj 2018. 16:01

marina30

A sta primas od terapije…i jesu te opet pregledavali?? Jesi dobils dextametazon za pluca?

marina30

A sta primas od terapije…i jesu te opet pregledavali?? Jesi dobils dextametazon za pluca?j

• marina30
    27. Lipanj 2018. 16:08

Uh....pa koliko.si sada otvorena??

• Klara123
    27. Lipanj 2018. 19:07

Sanjolina

marina30

A evo primam terapiju da se ne otvaram,lezim i to ti je to.Molim boga da izdrzim sta duze,i eto ti.
    Ja 

Danas sam bila na kontroli i otvorena sam 1 prst, u ponedjeljak moram u bolnicu do kraja.. sad sam 33 tt i isto mi je dr rekao da cu primiti terapiju da sto duze potraje trudnoca, ali za 10-14 dana bi mogao porod... 

• Zija
    27. Lipanj 2018. 19:07

Sanjolina drži se, vjerujem da će terapija zaustavit daljnje otvaranje i da ćeš dočekati sigurne tjedne. 
    Marina, kakva je kod tebe situacija?
    Ja spremam stvari za 24 satni boravak na Firulama
    . Baš mi paše ovo zahlađenje, kad bi bar potrajalo

• Zija
    27. Lipanj 2018. 19:20

Klara123

Sanjolina

marina30

Ja

Danas sam bila na kontroli i otvorena sam 1 prst, u ponedjeljak moram u bolnicu do kraja.. sad sam 33 tt i isto mi je dr rekao da cu primiti terapiju da sto duze potraje trudnoca, ali za 10-14 dana bi mogao porod…

Jesi li već imala neke komplikacije vezano uz cerviks dosad ili je ovo preko noći došlo? 
    Ajme baš me sad strah pregleda
    33 tjedana je super, još ako izdržiš 10 dana, odlično. Ideš na carski ili? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.