Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zija
    26. Lipanj 2018. 14:36

Uh, najgore je to kad ne znaš šta bi. Ako ti se bude pojačavala bol i pritisak idi da te vide doli. Čisto da si ti mirnija. Inače, bebice su ti stvarno super kilaže

• marina30
    26. Lipanj 2018. 14:40

A lezim pa cu vidit...nadam.se da ce se smirit...nezz kako vi ali ja svako 20min.moram na wc mmokrit...je je kilaza je super....

• marina30
    26. Lipanj 2018. 14:48

Sanjolina jeli tebe bolilo nakon pregleda,jeli tebi stalno.pritisak dole za mokrenje???

natar
    26. Lipanj 2018. 15:12

Marina, meni to super zvuci.. Nije kolestaza 👌, a za blizanacku trudnocu koja ti jos k tome nije prva je u ovim tjednima 1 prst vjerujem  sasvim ok.. Sad jos par tjedana strogo mirovati i bit ce sve ok.. Znas i sama da nisi bas mirovala do sada tak da bi ti ovo mirovanje stvarno trebalo pomoci.. A zene i po vise  od pola trudnoce budu otvorene prst pa i prenesu u jednopolodnim trudnocama.. Tak da vjerujem da ces po tom pitanju izdrzati jos tih par tjedana! 
    Jel ti dala kaj za svrab? Jel ti popustilo to sta?

• marina30
    26. Lipanj 2018. 15:18

Nista mi nije dala...je je manje mi.je po danu...jos po noci zeza...a nalivam.se tekucine i sirutke samo da procisti organizam ako je sta....

• Zija
    26. Lipanj 2018. 15:37

A sad i meni neki pritisak, kad duže stojim. Poludit cu više. Na wc nekad idem svakih deset min, nekad prođe po par sati. 
    Marina, ja sam se u prošloj trudnoci u 34 tj. otvorila prst, nisam morala mirovat uopće. Rodila u 39 tjednu za pola sata

• marina30
    26. Lipanj 2018. 15:45

Zija

A sad i meni neki pritisak, kad duže stojim. Poludit cu više. Na wc nekad idem svakih deset min, nekad prođe po par sati.
    Marina, ja sam se u prošloj trudnoci u 34 tj. otvorila prst, nisam morala mirovat uopće. Rodila u 39 tjednu za pola sata

Mozda kako.sam se ukocila i pripala zato pritisak..a strah me i na wc otic..
    Ja nezz sta je meni...u prve 2 trudnoce uopce se nisam.niceg bojala...a nakon one kiretaze ja luda ..bas nisam.svojs..na sve pusem...umisto sad da se lipo opustim ja se ukocils na kaucu🙇😔

• Zija
    26. Lipanj 2018. 16:08

Joj, kužim te skroz. Mene svega strah užasno. Da mi je prespavat ova tri tjedna i probudit se s napunjenih 34

• marina30
    26. Lipanj 2018. 16:20

Evo sad cete reci opet da sam.luda: kako.lezati .u kojem.polozaju jeli to bitno???s obzirom da sam.otvorena

• Leeloo34
    26. Lipanj 2018. 16:34

Marina 30 ti tek sad imas pritisak,blago ti se!Ja sam 30 tt i jos negdje prije 20 tt je pocelo,a do 12 tt sam krvarila.Samo se sad pritisak pretvorio u bol i kontrakcije i to dok lezim,a prohodati ne mogu vise od 20 m.I jos imam zivahno dijete od 2,3 g bez ikakve pomoci osim muza koji radi.Sutra pregled,nadam se da nisam otvorena za mirovanje jer si mirovanje ne mogu priustiti.Tako da te malo utjesim,bol ne mora uvijek biti neki los znak,razmisljaj pozitivno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.