Marinaaaaa sto ima?! Nemoj da izgrizemo nokte ovdje u iscekivanju.. 🤞🤞🤞😘
Evo taman gotova....bebe dobro...za prst otvorenaaaa....aaaaaa..misli da nije kolestaza po nalazima...ostajem.u splitu u svojih ..kaze da se ne vozim.do.im...strogo.mirovanje...ustat se samo.za wc...kontrola za tj.dana....uhhhhhh...bebice vec jedna 1800,druga1900....ali.poludila na mog ginica nista ne pise u trudnickoj sta treba...jesu li mono,li di...za jedno je vidila da je curica..a za drugu bebu nezna.a samo da bude sve ok....
A tamo su uvijek gužve u trudničkoj, možda Marina još čeka red.
I ja imam sto jastuka oko sebe u krevetu. Pa legnem na jedan bok, udara me lijeva, pa legnem na drugi, udara desna.Leđa me bole, na njih ne mogu, trbuh isključen naravno.
Pita osjecam.li pritisak...a ja mokrim non stop svako ,20 min....jer je jedna beba od pocetka trudnoce glavom.dole.....i zato se otvaram....uh...
Bravo Marina! Bas mi je drago. Ovo za monokoriate i monoamniate je jako važno, a samo do nekih 15 tjedana se može vidjet. Moje su monokoriati, biamniati. Dijele posteljicu, ali su svaka u svojoj amnionskoj kesici. To je zapravo bitno znat jer se drugačije prate trudnoće.
Prst otvorena je ništa u našim tjednima, tako barem moj kaže, pogotovo s obzirom da smo rađale. Ti lijepo polako i bit će sve super. I ja sam u utorak tamo na pregledu kod Roje, vjerojatno ćemo se srest!
Uh a bas mi.je muka radi toga....kao nije napisa u trudnicku. Ali valjda ce biti sve u redu....da ja sam u utorak opet u 11.20 ako ne bude u meduvremenu boloca i pritiska.. A nadam.se da nece..samo.urinokulturu moram.napravit do tada..to cu u analize odnit privatno...najjednostavnije mi...
Ma neće to naštetit, ali eto oni to drugačije prate. Ti znači ne znaš je li jedna posteljica ili dvije? Kod mene je jedna, zato i jesam svako 7 dana na pregledima. Može se dogodit da jedna bebuška dobiva više hrane, laički rečeno pa nastaje problem. Da ti je neki problem, to bi se do sad svakako vidjelo, a u ovim tjednima u kojima smo mi, mislim da više što se toga tiče nema opasnosti. Tako da, bez brige. Ja sam sve proučila na tu temu dosad. Ja sam u deset ipo u utorak ali s obzirom koliko se čeka, možda se i vidimo
Bravo Marina! Bas mi je drago. Ovo za monokoriate i monoamniate je jako važno, a samo do nekih 15 tjedana se može vidjet. Moje su monokoriati, biamniati. Dijele posteljicu, ali su svaka u svojoj amnionskoj kesici. To je zapravo bitno znat jer se drugačije prate trudnoće.
Prst otvorena je ništa u našim tjednima, tako barem moj kaže, pogotovo s obzirom da smo rađale. Ti lijepo polako i bit će sve super. I ja sam u utorak tamo na pregledu kod Roje, vjerojatno ćemo se srest!
Mislim da je tako i.lod mene a kao nije napisa....pa za poludit. Valjda to nece utjecat na ishod
Bas je dumbus ondje....more zena a svakakvih stvarno....mislim.da mi je reka jedna posteljica,dva vodenjaka....vidit cemo se...daj boze do tada da nebude promjena....
Sortiraj odgovore
Najstariji