Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natar
    26. Lipanj 2018. 11:33

Marinaaaaa sto ima?! Nemoj da izgrizemo nokte ovdje u iscekivanju.. 🤞🤞🤞😘

• marina30
    26. Lipanj 2018. 11:53

Evo taman gotova....bebe dobro...za prst otvorenaaaa....aaaaaa..misli da nije kolestaza po nalazima...ostajem.u splitu u svojih ..kaze da se ne vozim.do.im...strogo.mirovanje...ustat se samo.za wc...kontrola za tj.dana....uhhhhhh...bebice vec jedna 1800,druga1900....ali.poludila na mog ginica nista ne pise u trudnickoj sta treba...jesu li mono,li di...za jedno je vidila da je curica..a za drugu bebu nezna.a samo da bude sve ok....

• Zija
    26. Lipanj 2018. 11:54

A tamo su uvijek gužve u trudničkoj, možda Marina još čeka red. 
    I ja imam sto jastuka oko sebe u krevetu. Pa legnem na jedan bok, udara me lijeva, pa legnem na drugi, udara desna.Leđa me bole, na njih ne mogu, trbuh isključen naravno. 

• marina30
    26. Lipanj 2018. 11:55

Pita osjecam.li pritisak...a ja mokrim non stop svako ,20 min....jer je jedna beba od pocetka trudnoce glavom.dole.....i zato se otvaram....uh...

• Zija
    26. Lipanj 2018. 12:15

Bravo Marina! Bas mi je drago. Ovo za monokoriate i monoamniate je jako važno, a samo do nekih 15 tjedana se može vidjet. Moje su monokoriati, biamniati. Dijele posteljicu, ali su svaka u svojoj amnionskoj kesici. To je zapravo bitno znat jer se drugačije prate trudnoće.
    Prst otvorena je ništa u našim tjednima, tako barem moj kaže, pogotovo s obzirom da smo rađale. Ti lijepo polako i bit će sve super. I ja sam u utorak tamo na pregledu kod Roje, vjerojatno ćemo se srest! 

• marina30
    26. Lipanj 2018. 12:22

Uh a bas mi.je muka radi toga....kao nije napisa u trudnicku. Ali valjda ce biti sve u redu....da ja sam u utorak opet u 11.20 ako ne bude u meduvremenu boloca i pritiska.. A nadam.se da nece..samo.urinokulturu moram.napravit do tada..to cu u analize odnit privatno...najjednostavnije mi...

• marina30
    26. Lipanj 2018. 12:23

Valjda mi to  nastetit trudnoci....joojjjj

• Zija
    26. Lipanj 2018. 12:33

Ma neće to naštetit, ali eto oni to drugačije prate. Ti znači ne znaš je li jedna posteljica ili dvije? Kod mene je jedna, zato i jesam svako 7 dana na pregledima. Može se dogodit da jedna bebuška dobiva više hrane, laički rečeno pa nastaje problem. Da ti je neki problem, to bi se do sad svakako vidjelo, a u ovim tjednima u kojima smo mi, mislim da više što se toga tiče nema opasnosti. Tako da, bez brige. Ja sam sve proučila na tu temu dosad. Ja sam u deset ipo u utorak ali s obzirom koliko se čeka, možda se i vidimo

• marina30
    26. Lipanj 2018. 12:34

Zija

Bravo Marina! Bas mi je drago. Ovo za monokoriate i monoamniate je jako važno, a samo do nekih 15 tjedana se može vidjet. Moje su monokoriati, biamniati. Dijele posteljicu, ali su svaka u svojoj amnionskoj kesici. To je zapravo bitno znat jer se drugačije prate trudnoće.
    Prst otvorena je ništa u našim tjednima, tako barem moj kaže, pogotovo s obzirom da smo rađale. Ti lijepo polako i bit će sve super. I ja sam u utorak tamo na pregledu kod Roje, vjerojatno ćemo se srest!

Mislim da je tako i.lod mene a kao nije napisa....pa za poludit.  Valjda to nece utjecat na ishod

• marina30
    26. Lipanj 2018. 12:42

Bas je dumbus ondje....more zena a svakakvih stvarno....mislim.da mi je reka jedna posteljica,dva vodenjaka....vidit cemo se...daj boze do tada da nebude promjena....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.