Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zija
    26. Lipanj 2018. 12:45

marina30

Zija

Bravo Marina! Bas mi je drago. Ovo za monokoriate i monoamniate je jako važno, a samo do nekih 15 tjedana se može vidjet. Moje su monokoriati, biamniati. Dijele posteljicu, ali su svaka u svojoj amnionskoj kesici. To je zapravo bitno znat jer se drugačije prate trudnoće.
    Prst otvorena je ništa u našim tjednima, tako barem moj kaže, pogotovo s obzirom da smo rađale. Ti lijepo polako i bit će sve super. I ja sam u utorak tamo na pregledu kod Roje, vjerojatno ćemo se srest!

Mislim da je tako i.lod mene a kao nije napisa….pa za poludit. Valjda to nece utjecat na ishod

Neće ti to utjecat na ishod jer kažem ti, da je nešto, do sad bi se već vidjelo. Vidiš da su otprike iste kilaže i to je super jer znači da jednako napreduju. Vjeruj mi i nemoj brinuti. Znam da je lako reći, jer i sama uvijek brinem. Ali mi smo već u super tjednima. Šta ti je Kosovička rekla? Kako je druga bebica okrenuta? Moje su prije 7 dana bile na zadak

• Zija
    26. Lipanj 2018. 12:47

Onda nam je isto, dvi vrečice i jedna posteljica. Onda su ti istog spola ako je tako

• marina30
    26. Lipanj 2018. 13:23

A nezz...receno.mi je cura i decko..ali mi je to toliko nebitno samo da bude ok sve...jedno je glavom.dole od samog pocetka...a drugo je koso na zadak....

• marina30
    26. Lipanj 2018. 13:25

Bas je predivna doktorica stvarno...njezna..prvi put u zivotu da me vaginalni pregled nije bolio ni bio neugodan....i svs lipo objasnila,pristupacns....

• Zija
    26. Lipanj 2018. 13:39

Da, baš je ona super, mene je isto oduševila. Bit će sve ok. Jesu li ti djeca s tobom ili su ostala u IM? 

• marina30
    26. Lipanj 2018. 13:52

Dica su mi u im...mala mi.je bila ovdje cili tjedan ali.kako.nije znala hocu li ostat u bolnici isla je jucer kuci a maleni je iszo gore...on nije ni bio ovdje jer jos ima treninge ,turnire...a ko ce mu to.propustit...hehe.. 

• marina30
    26. Lipanj 2018. 14:11

Jeli normalno da osjecam.bol i pritisak dole nakon pregleda??

• Zija
    26. Lipanj 2018. 14:13

marina30

Jeli normalno da osjecam.bol i pritisak dole nakon pregleda??

Meni je tako bilo nakon zadnjeg pregleda. Samo leti pa prati. Šta ti je ona rekla? 

• marina30
    26. Lipanj 2018. 14:30

A pitala jel.osjecam.bol i pritisak dole medutim jw sam.rekla da ne..samo sa stalno mokrim..kaze ona e to je pritisak radi glavice...ali ako.bude jaci pritisak ili bol da dodem.prije...

• Zija
    26. Lipanj 2018. 14:34

Lezi i prati situaciju. Danas ne znam šta radim. Malo mi je falilo da sve nalaze ostavim u kaficu jutros, konobar je trčao za mnom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.