Evo sad cete reci opet da sam.luda: kako.lezati .u kojem.polozaju jeli to bitno???s obzirom da sam.otvorena
Kazu lezati na lijevom boku samo sto se meni u tom polozaju dize kiselina u zelucu puno vise,pa lezim vise na desnom dok spavam.
Ja sam.imala pritisak ilod pocetka trudnoce...ali se stabiliziralo zadnjih mj.dana...ali danas nakon pregleda stvarno kao da mi.netko sjedi dole...haha...i sjede dvoje ih....valjda je to sve normalno...uz to ne prestaju bubati stalno sam na wcu.svakih 10 min.a s obzirom da mi je danas rekla da sam prst otvorena i da moram.mirovati bas me strah da mi to sve jos jace ne pokrene otvaranje ili prijevremeni porod.....
Marina opusti se i miruj, to je najbolje i jedino sto sad mozes uciniti.. Probaj se ne opterecivati sto ce biti svaki put kad se dignes i ides na wc, nece nista biti..
Lezi, odmaraj, peobaj se sto vise opustiti i miruj. Rotiraj s boka na bok.. Bitno da ne sjedis, ne stojis i ne hodas puno jer ti je tada najveci pritisak..
A to sto boli, vjerojatno od pregleda, smirit ce se..
Marina opusti se i miruj, to je najbolje i jedino sto sad mozes uciniti.. Probaj se ne opterecivati sto ce biti svaki put kad se dignes i ides na wc, nece nista biti..
Lezi, odmaraj, peobaj se sto vise opustiti i miruj. Rotiraj s boka na bok.. Bitno da ne sjedis, ne stojis i ne hodas puno jer ti je tada najveci pritisak..
A to sto boli, vjerojatno od pregleda, smirit ce se
A jesam.panicna....hahahaaa....nestala mi sva hrabrost ...hvala tiiiiii
Marina, ja sam ista ti. Uvijek nešto brinem. Ali sam se već pomirila da će očito to tako bit do samog finiša.
Ti samo odmaraj, ne brini zbog odlazaka na wc, pa nemaš izbora s tim. A vjeruj, prst otvorena s blizancima u 32.tjednu je ništa
31+1….nadam.se….
To je to, ušla si u 32.tjedan.
Da....neka njih jos u nama....🙇😘🙌
31+1….nadam.se….
To je to, ušla si u 32.tjedan.
Da….neka njih jos u nama….🙇😘🙌
I ja kažem
Naravno opet nemogu zaspat...raskrvarit cu cilo tijelo od cesanja ..🙇😖😔😖😖😖😖😖😖
Sortiraj odgovore
Najstariji