Nataraww stvarno imas iste??kako dobro..ja ih jos nisam vidjela u zivo jer sam na strogom mirovanju pa sve preko interneta gledam, a onda cu u jednom trenu ici do ducana da se zaljubim u njih u zivo 🤗🤗
Da, uzeli smo izlozbena iz ducana na popustu pa smo super prosli 😃
Predobro. Super da ste tak dobro prosli 😉😉
❤N i V💙
A nadam se….ma reci cu mu ja da me pogleda iduci tj…a sad ce biti i cesce kontrole…ali.mogu li oni sta potaknit sa tim.cackanjem.dole??
A neman blage mogu li,stvarno neznam,mislim da ne kad te gleda uzv,kad ti ne uvlaci Boze prosti cilu ručetinu 🤣
Pogledat ce te iduci tjedan sta ima veze.Kazem ti da je meni dr zadnji put reka da je to sad navazniji organ u trudnoci.Aj sad ti budi pametan.Ma bitno da je sve oke,to ces obavit iduci tj.
Da …ma naravno….haha….Marina super, bitno da bebe rastu i napreduju! Ides, vec 1.5kg, stvarno super!!
Kako ce to sad brzo proci do kraja.. 😊😊😊
A za krv.. A nista, redovita kontrola, nemas nista drugo.. Svrab nakon onih par dana vise nisi imala?
Nisam.imala onakav svrab poslje trajalo je par dana,s tim da sam.uzela gel za tusiranje ph koze i robu razentajem 2 puta u masini…malo me navecer zna cesat ali ne budim se vise radi toga…e sad ti budi pametan….nadam.se da ce sve biti ok….
Ma naravno da hoce, bit ce to sve ok.. Kasnije sam se sjetla da sam negdje na pocetku trudnoce skinula neki med clanak o parametrima u krvi po tromjesecjima. Jer je normalno da se to mijenja iako niti jedan labos ne stavlja te granice kao referentne nego su im uvijek iste referentne vrijednosti, za netrudne osobe. Da skratim, ALP je u zadnjem tromjesecju intetval 38-229.. Eto.. Pa nek ti bude malo lakse 😘
Super da svraba nema 👌
Natar....super.......e nek sam.se ja pohvalila danas ..malo vise stala ns nogama i sad dole sve otpada ..
A nadam se….ma reci cu mu ja da me pogleda iduci tj…a sad ce biti i cesce kontrole…ali.mogu li oni sta potaknit sa tim.cackanjem.dole??
A neman blage mogu li,stvarno neznam,mislim da ne kad te gleda uzv,kad ti ne uvlaci Boze prosti cilu ručetinu 🤣
Pogledat ce te iduci tjedan sta ima veze.Kazem ti da je meni dr zadnji put reka da je to sad navazniji organ u trudnoci.Aj sad ti budi pametan.Ma bitno da je sve oke,to ces obavit iduci tj.
Da …ma naravno….haha….Marina super, bitno da bebe rastu i napreduju! Ides, vec 1.5kg, stvarno super!!
Kako ce to sad brzo proci do kraja.. 😊😊😊
A za krv.. A nista, redovita kontrola, nemas nista drugo.. Svrab nakon onih par dana vise nisi imala?
Nisam.imala onakav svrab poslje trajalo je par dana,s tim da sam.uzela gel za tusiranje ph koze i robu razentajem 2 puta u masini…malo me navecer zna cesat ali ne budim se vise radi toga…e sad ti budi pametan….nadam.se da ce sve biti ok….
Ma naravno da hoce, bit ce to sve ok.. Kasnije sam se sjetla da sam negdje na pocetku trudnoce skinula neki med clanak o parametrima u krvi po tromjesecjima. Jer je normalno da se to mijenja iako niti jedan labos ne stavlja te granice kao referentne nego su im uvijek iste referentne vrijednosti, za netrudne osobe. Da skratim, ALP je u zadnjem tromjesecju intetval 38-229.. Eto.. Pa nek ti bude malo lakse 😘
Super da svraba nema 👌
Natar….super…….e nek sam.se ja pohvalila danas ..malo vise stala ns nogama i sad dole sve otpada ..
Eto ti na!Drugi put manje priče,više ležanja 😂
Alo to je onaj dan kad dodješ s pregleda dr kaže da je sve ok,a ti bi najradije onda renovira sve po kući 🤣🤣
Ma sta je najgore u kuci nisam.nista osim rucka ,ni krevete...daj na pregled,pa na priredbu skolsku,pa popodne plati racune ,pa vicu mams ja bi sandale ps i to odemo..uh...pa jel se ikome stomak spustio...
Jutroooo.....nema vise pricanja...hahahaa ...jutros kukovi bole kao zive rane bice kako spavam.samo na bokovima pa od tezine...ko pribijena macka se vucem...
Jutroooo…..nema vise pricanja…hahahaa …jutros kukovi bole kao zive rane bice kako spavam.samo na bokovima pa od tezine…ko pribijena macka se vucem…
Ajme draga bas mi je zao..probaj si malo masirati ili namazati s gelom za opustanje misica..
Morali bi izmisliti neki krevet za trudnice da mozemo na trbuhu spavati pa da tibica ide u neku rupu 😄😄
❤N i V💙
E to bo bilo super....ma evo popila sam jedan lupocet ovo mi je drugi u ciloj trudnoci...bit ce lakse...samo.mene strah da se ne otvaram ...haha jer nije me ginic gleda jucer vaginalno samo uzv preko stomaka...ali.nadam.se da je ovo samo od duzeg stsjanja na nogama jucer..
A moguce da ti je i od stajanja ipak je sad sve to pod pritiskom u kojem god si polozaju pa nije ni cudo da boli. A ako si zabrinuta zbog otvaranja odi kod dr da te pregleda u svakom slucaju ili ako ikako mozes probaj mirovati par dana pa prati situaciju.
❤N i V💙
Evo nasla sam ga 😂😂
http://amp.index.hr/article/890714/od-ipoda-za-vaginu-do-madraca-s-rupom-trudnicki-proizvodi-za-koje-vjerojatno-niste-ni-znale-da-postoje
❤N i V💙
Trudnice koje ste vec radale prije, da li mi mozete opisati kako izgleda trud/ trudovi?
Mene je nocas oko 3h ujutro uhvatilo neko stezanje u maternici, kao kontrakcije ali bolne kontrakcije. I u intervalima me steglo pa pustilo... ono kao grcevi popraceni bolovima, e sad nisu bas menstrualni bolovi, ali su bolovi... uglavnom popila sam normabel od 2 mg i zaista se sve smirilo i sad ne znam sto je to moglo biti??
Kontrola mi je tek za 10 dana.. jesu li to bili trudovi?
Sortiraj odgovore
Najstariji