Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ketyy
    20. Lipanj 2018. 09:06

Pozdrav drage mame s duplim srecama kojima iscekujemo ili smo docekali😊😊u pon sam bila kod doktora i poslo me u bolnicu da se vidi dali su bebaci u jednoj posteljici ili u dvije pa me zanima dali moze vidit sta nosim s time da sam 11tjj trudna 

• marina30
    20. Lipanj 2018. 09:12

Katarina Randjelovic

Pozdrav drage mame s duplim srecama kojima iscekujemo ili smo docekali😊😊u pon sam bila kod doktora i poslo me u bolnicu da se vidi dali su bebaci u jednoj posteljici ili u dvije pa me zanima dali moze vidit sta nosim s time da sam 11tjj trudna

Pozz katarina...mislim da je prerano da vidi sta
     Nosis.    Ja opet neprospavana noc,cesanje,jedino mokri rucnik pomaze.   Nalazi krvi ce mi poslje biti gitovi pa cemo vidjeti...strah me je,ali nadam se da ce sve biti ok

• Ketyy
    20. Lipanj 2018. 09:40

Moja sestra je nedavno rodila i u trudnoci je imala taj svrab isto al nije dugo trajo

• marina30
    20. Lipanj 2018. 09:54

Katarina Randjelovic

Moja sestra je nedavno rodila i u trudnoci je imala taj svrab isto al nije dugo trajo

Uzas je ovo ...stvarno sam.luda napola em od iscrpljenosti vise em od straha..mm

Sanjolina
    20. Lipanj 2018. 10:35

Marina sritno ti!!Nadam se da ce sve bit ok

• marina30
    20. Lipanj 2018. 11:39

Hvala....evo nalazi gotovi..Nisu u pporastu bogu hvala...alp mi jr cak pao na 180... Zadnji put je bio preko 200...uh...super...ujutro idem u ginica pa cemo vidjet ...a do tada borba....

natar
    20. Lipanj 2018. 12:14

Super za nalaze!! 
    Nastavi s mokrim rucnikom ako pomaze, mozda ti ginic predlozi nesto za mazanje da ublazi svrab i smiri kozu..

Sanjolina
    20. Lipanj 2018. 12:43

marina30

Hvala….evo nalazi gotovi..Nisu u pporastu bogu hvala…alp mi jr cak pao na 180… Zadnji put je bio preko 200…uh…super…ujutro idem u ginica pa cemo vidjet …a do tada borba….

🙌🏻

• marina30
    20. Lipanj 2018. 13:06

natar

Super za nalaze!!
    Nastavi s mokrim rucnikom ako pomaze, mozda ti ginic predlozi nesto za mazanje da ublazi svrab i smiri kozu..

Natar jesi ti rekla da su na granici i tvoji jetreni enzimi....moji alp 188,ast 34????

natar
    20. Lipanj 2018. 14:06

Meni su ast i alt dvostruko i trostruko od granice.. 😕 I tako vec nekih 3 mj.. alp mi ni ne vade 🤷
    Zadnje su bili oko 80, a granice su oko 30
    I zucne kiseline su oko 7.5, granica najvise 6.0.. Ako bi one porasle preko 10 onda je automatski dijagnoza kolestaza..  A valjda ne bude, neka me postedi jos mjesec i pol 🤞🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.