Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    14. Lipanj 2018. 22:02

Sanjolina
    14. Lipanj 2018. 23:12

Hahahahahahahahaha
    Ajme,nespominji te to.Pitaj ti Boga sta ja doli radin i nasta to lici 🤣🤣 

• Anabela
    14. Lipanj 2018. 23:45

Hahaha a još ko za inat raste brže nego inače 😂

truskawka
    15. Lipanj 2018. 04:05

Drage zenice i ja vam se pridruzujem sa 15+0 sa dvije bebice iz ivf-a, prva trudnoca. Jos ne znamo spol iako ja sam na li-la dal da pitam ili ne, ali moj muzek bi htio znati. I u meni tinja neko nestrpljenje, ali nekako si mislim ma samo da je sve u redu ostalo cemo lako jer itako cu kupovati (kad dode vrijeme) sve neke spolno neodredene boje. Trenutno sam jos uvijek na strogom mirovanju iako se ja dosta krecem ali samo po kuci (sta kad moram stalno piskit, papat, pit vode itd..puno obaveza😋😋)
    Procitala sam zadnjih par stranica jer ne mogu spavati i cestitam svima vama od srca 😘😘
    Moram vam reci da ste me bas dobro nasmijale s ovim za brijanje..ja vec sad jedva uspjevam i odlucila sam da cu se brijat samo prije pregleda 😂😂 pa sta bude bit ce 😂 
    Pusa svima od nas troje 😘😘😘

❤N i V💙

• marina30
    15. Lipanj 2018. 05:05

truskawka

Drage zenice i ja vam se pridruzujem sa 15+0 sa dvije bebice iz ivf-a, prva trudnoca. Jos ne znamo spol iako ja sam na li-la dal da pitam ili ne, ali moj muzek bi htio znati. I u meni tinja neko nestrpljenje, ali nekako si mislim ma samo da je sve u redu ostalo cemo lako jer itako cu kupovati (kad dode vrijeme) sve neke spolno neodredene boje.Trenutno sam jos uvijek na strogom mirovanju iako se ja dosta krecem ali samo po kuci (sta kad moram stalno piskit, papat, pit vode itd..puno obaveza😋😋)
    Procitala sam zadnjih par stranica jer ne mogu spavati i cestitam svima vama od srca 😘😘
    Moram vam reci da ste me bas dobro nasmijale s ovim za brijanje..ja vec sad jedva uspjevam i odlucila sam da cu se brijat samo prije pregleda 😂😂 pa sta bude bit ce 😂
    Pusa svima od nas troje 😘😘😘

Pozz,dobrodosla;!! Idem.poslje na pregled...nadam.se da cemo.biti u redu ...

• Trula_višnja
    15. Lipanj 2018. 06:56

marina30

Super…..tako sam i ja mislila na njuskalu..ali nisam.jos pronasla dobru ponudu. …

http://www.index.hr/oglasi/kolica-za-blizance-3-u-1/oid/684210. 
    Ukoliko si možda razmatrala vlakić kolica. Pokušala sam poslati privatnu poruku na forumu,ali neće,pa se nadam da nije problem što sam link stavila ovako. 

• Trula_višnja
    15. Lipanj 2018. 06:58

Trula_višnja

marina30

Super…..tako sam i ja mislila na njuskalu..ali nisam.jos pronasla dobru ponudu. …

http://www.index.hr/oglasi/kolica-za-blizance-3-u-1/oid/684210
    Ukoliko si možda razmatrala vlakić kolica. Pokušala sam poslati privatnu poruku na forumu,ali neće,pa se nadam da nije problem što sam link stavila ovako.

natar
    15. Lipanj 2018. 07:47

Podzrav truskawka, dobrodosla nam!! 🤗
    Marina, sretno na pregledu!! 😊😊

Sanjolina
    15. Lipanj 2018. 09:51

Truskawa dobrodosla u ovo ‘ludilo’
    Marina sritno javi nam sta kaze dr.

• ninocka
    15. Lipanj 2018. 10:57

Evo i mene s uzv, rastu mrve, sad smo na 34 i 36mm, srceka kucaju, bitno da je sve ok, sutra ulazimo u 10.tjedan..
    Danas su me pitali u bolnici hocu li se voditi kod njih u trudnickoj ambulanti ili kod svoje doktorice..kako je ivf, primarijus bi htio u trudnickoj..moje curke pak govore kak su te trudnicke u bolnicama uvijek nakrcane, nekako hladne i ne stignu ti se posvetiti..ne znam..kak ste vi curke? mislim da cu se ipak odluciti za preglede u bolnici kad je tamo vec sve zapoceto...
    Jeste vi i do kad pile duphastone i folacin? Ja se veselim drugom tromjesjecju da do kraja produ ove mucnine iako je vec lakse kak je bilo..drzite se curke 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.