Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjolina
    15. Lipanj 2018. 14:49

ninocka

I hvala vam curke na odgovorima, bas ste divne ❤

❤️

Sanjolina
    15. Lipanj 2018. 14:52

marina30

Hej nisam.u palade nego u svog ginica jer mi.muz radi.po cili dan a nisam bas blizu st.a…..ma nisam.ni daleko…ali isto ima skoro uru vrimena….je da su moji u st.u…sli tlaka mi.postaje putovat….a vjer ce iduci tjedan…pita me jeli sta boli pritisce…ali ja se stvarno kako.vrime ide sve boljr osjecam….a valjda bi sta osjetila

A valjda bi,vjerojatno bi te bolilo nemam pojma.Mene fala Bogu isto nista neboli ovo sta nesto zateze pritisce to je sve momentalno.
    Valjda covik zna sta radi.Ajde nadam se da ces to dovest u red da neces morat u bolnicu zbog toga,to nezelim nikome.Da svi doma doguramo sta vise! 😀

• marina30
    15. Lipanj 2018. 15:09

A nadam se....ma reci cu mu ja da me pogleda iduci tj...a sad ce biti i cesce kontrole...ali.mogu li oni sta potaknit sa tim.cackanjem.dole??

natar
    15. Lipanj 2018. 15:13

Marina super, bitno da bebe rastu i napreduju! Ides, vec 1.5kg, stvarno super!!
    Kako ce to sad brzo proci do kraja.. 😊😊😊
    A za krv.. A nista, redovita kontrola, nemas nista drugo.. Svrab nakon onih par dana vise nisi imala?

Sanjolina
    15. Lipanj 2018. 15:28

marina30

A nadam se….ma reci cu mu ja da me pogleda iduci tj…a sad ce biti i cesce kontrole…ali.mogu li oni sta potaknit sa tim.cackanjem.dole??

A neman blage mogu li,stvarno neznam,mislim da ne kad te gleda uzv,kad ti ne uvlaci Boze prosti cilu ručetinu 🤣
    Pogledat ce te iduci tjedan sta ima veze.Kazem ti da je meni dr zadnji put reka da je to sad navazniji organ u trudnoci.Aj sad ti budi pametan.Ma bitno da je sve oke,to ces obavit iduci tj.

• marina30
    15. Lipanj 2018. 16:45

Sanjolina

marina30

A nadam se….ma reci cu mu ja da me pogleda iduci tj…a sad ce biti i cesce kontrole…ali.mogu li oni sta potaknit sa tim.cackanjem.dole??

A neman blage mogu li,stvarno neznam,mislim da ne kad te gleda uzv,kad ti ne uvlaci Boze prosti cilu ručetinu 🤣
    Pogledat ce te iduci tjedan sta ima veze.Kazem ti da je meni dr zadnji put reka da je to sad navazniji organ u trudnoci.Aj sad ti budi pametan.Ma bitno da je sve oke,to ces obavit iduci tj.

Da ...ma naravno....haha....

natar

A za krv.. A nista, redovita kontrola, nemas nista drugo.. Svrab nakon onih par dana vise nisi imala?
    truskawka
    15. Lipanj 2018. 18:00

Natar aww stvarno imas iste??kako dobro..ja ih jos nisam vidjela u zivo jer sam na strogom mirovanju pa sve preko interneta gledam, a onda cu u jednom trenu ici do ducana da se zaljubim u njih u zivo 🤗🤗 

❤N i V💙

natar
    15. Lipanj 2018. 18:51

marina30

Sanjolina

marina30

Da …ma naravno….haha….

natar

Nisam.imala onakav svrab poslje trajalo je par dana,s tim da sam.uzela gel za tusiranje ph koze i robu razentajem 2 puta u masini…malo me navecer zna cesat ali ne budim se vise radi toga…e sad ti budi pametan….nadam.se da ce sve biti ok….

Ma naravno da hoce, bit ce to sve ok.. Kasnije sam se sjetla da sam negdje na pocetku trudnoce skinula neki med clanak o parametrima u krvi po tromjesecjima. Jer je normalno da se to mijenja iako niti jedan labos  ne stavlja te granice kao referentne nego su im uvijek iste referentne vrijednosti, za netrudne osobe. Da skratim, ALP je u zadnjem tromjesecju intetval 38-229.. Eto.. Pa nek ti bude malo lakse 😘
    Super da svraba nema 👌

natar
    15. Lipanj 2018. 18:52

truskawka

Nataraww stvarno imas iste??kako dobro..ja ih jos nisam vidjela u zivo jer sam na strogom mirovanju pa sve preko interneta gledam, a onda cu u jednom trenu ici do ducana da se zaljubim u njih u zivo 🤗🤗

Da, uzeli smo izlozbena iz ducana na popustu pa smo super prosli 😃

• Anabela
    15. Lipanj 2018. 19:17

Marina, super su bebice narasle 😊
    Ja trenutno od vitamina uzimam novalac, koji koristim od početka trudnoće, do 12tt sam dodatno uzimala folacin i kendural c (željezo), a utrogestane 3×2 isto do 12tt. 
    Zadnjih par dana mi pao imunitet, herpes na usni izašao, a dole me počelo svrbiti. I moja ginwkologica na godišnjem, naravno!! Kupila sam u ljekarni lactogyn vaginalete, počet ću večeras s njima. Jeste li koristile te vaginalete u trudnoći? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.