Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    18. Lipanj 2018. 16:52

natar

marina30

Ruke i noge….stomak…ma sve….ali na momente…u srudu ponovno vadim krv….a jucer sam jela slatko i piletinu nakon duuugo vremens…nezz ima li to kakve veze….

Ma sumnjam da je od piletine i slatkog.. 🤔
    Moguce da vrucina pogorsava uz znoj pa vise svrbi.. Olaksaj si uz mlake obloge i tusiranje.. Pa ako bude neizdrzivo nazovi ili odi doktoru i prije sriijede, mozda ima nesto pametnije za ponuditi..

A izdrzat cu ja...nadam.se da ce se smanjiti....strah me samo da ne bude kolestaza na kraju....

natar
    18. Lipanj 2018. 17:52

marina30

natar

marina30

Ruke i noge….stomak…ma sve….ali na momente…u srudu ponovno vadim krv….a jucer sam jela slatko i piletinu nakon duuugo vremens…nezz ima li to kakve veze….

Moguce da vrucina pogorsava uz znoj pa vise svrbi.. Olaksaj si uz mlake obloge i tusiranje.. Pa ako bude neizdrzivo nazovi ili odi doktoru i prije sriijede, mozda ima nesto pametnije za ponuditi..

A izdrzat cu ja…nadam.se da ce se smanjiti….strah me samo da ne bude kolestaza na kraju….

Znam i razumijem tvoj strah.. Meni po krvnoj slici ko da sam na granici ili pocetku kolestaze, ali nemam simptoma, hvala bogu.. I samo se nadam da se nece zbilja i razviti🤞🤞
    Isto tako se nadam da se ni tebi nece i da svrab nema veze s kolestazom 🤞🤞🤞😘😘

• marina30
    18. Lipanj 2018. 20:06

natar

marina30

natar

marina30

A izdrzat cu ja…nadam.se da ce se smanjiti….strah me samo da ne bude kolestaza na kraju….

Znam i razumijem tvoj strah.. Meni po krvnoj slici ko da sam na granici ili pocetku kolestaze, ali nemam simptoma, hvala bogu.. I samo se nadam da se nece zbilja i razviti🤞🤞
    Isto tako se nadam da se ni tebi nece i da svrab nema veze s kolestazom 🤞🤞🤞😘😘

A nadam.se....ali.samo.mi.je alp.povecan ovo drugo je sve u granicama normale ili snizeno...

• Klara123
    18. Lipanj 2018. 20:08

Marina i ja imam taj problem, svaku vecer me ludacki svrbe leda, trbuh, noge... izvadila sam krv i sve je ok.. znaci da je jednostavno neki simptom trudnoce.., uz to imam i nemir u nogama... sad ce krenut.. uvijek oko 20h pocne..😡

• marina30
    18. Lipanj 2018. 21:24

Klara123

Marina i ja imam taj problem, svaku vecer me ludacki svrbe leda, trbuh, noge… izvadila sam krv i sve je ok.. znaci da je jednostavno neki simptom trudnoce.., uz to imam i nemir u nogama… sad ce krenut.. uvijek oko 20h pocne..😡

A tjesim se ja da je prolazno....pocela sam.i kihat i nos mi.pun sekreta....tako da mozda i kakva alergija

• Klara123
    18. Lipanj 2018. 21:58

Marina, ne brini, mislim da ti je to samo simptom trudnoce... 😃

• marina30
    18. Lipanj 2018. 22:31

Klara123

Marina, ne brini, mislim da ti je to samo simptom trudnoce… 😃

Iz tvojih usta u Bozje usi....

• marina30
    19. Lipanj 2018. 09:24

Jos jedna neprospavana noc....imam.feeling da cu vise spavat kad rodim jer ovo je strasno...kao zombi sam....

natar
    19. Lipanj 2018. 13:16

Marina bas mi je zao.. Al jos malo.. Proci ce brzo tih zadnjih mjesec i pol-dva.. Velika vecina je iza tebe 😉
    Jel uspijes sto u danu odspavati bar kad ne ide nocu? 

• marina30
    19. Lipanj 2018. 13:32

natar

Marina bas mi je zao.. Al jos malo.. Proci ce brzo tih zadnjih mjesec i pol-dva.. Velika vecina je iza tebe 😉
    Jel uspijes sto u danu odspavati bar kad ne ide nocu?

Ma nista...eventualno 10-15 minutaali nema veze samo da bebe budu u redu.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.