Ruke i noge….stomak…ma sve….ali na momente…u srudu ponovno vadim krv….a jucer sam jela slatko i piletinu nakon duuugo vremens…nezz ima li to kakve veze….
Ma sumnjam da je od piletine i slatkog.. 🤔
Moguce da vrucina pogorsava uz znoj pa vise svrbi.. Olaksaj si uz mlake obloge i tusiranje.. Pa ako bude neizdrzivo nazovi ili odi doktoru i prije sriijede, mozda ima nesto pametnije za ponuditi..
A izdrzat cu ja...nadam.se da ce se smanjiti....strah me samo da ne bude kolestaza na kraju....
Ruke i noge….stomak…ma sve….ali na momente…u srudu ponovno vadim krv….a jucer sam jela slatko i piletinu nakon duuugo vremens…nezz ima li to kakve veze….
Moguce da vrucina pogorsava uz znoj pa vise svrbi.. Olaksaj si uz mlake obloge i tusiranje.. Pa ako bude neizdrzivo nazovi ili odi doktoru i prije sriijede, mozda ima nesto pametnije za ponuditi..
A izdrzat cu ja…nadam.se da ce se smanjiti….strah me samo da ne bude kolestaza na kraju….
Znam i razumijem tvoj strah.. Meni po krvnoj slici ko da sam na granici ili pocetku kolestaze, ali nemam simptoma, hvala bogu.. I samo se nadam da se nece zbilja i razviti🤞🤞
Isto tako se nadam da se ni tebi nece i da svrab nema veze s kolestazom 🤞🤞🤞😘😘
A izdrzat cu ja…nadam.se da ce se smanjiti….strah me samo da ne bude kolestaza na kraju….
Znam i razumijem tvoj strah.. Meni po krvnoj slici ko da sam na granici ili pocetku kolestaze, ali nemam simptoma, hvala bogu.. I samo se nadam da se nece zbilja i razviti🤞🤞
Isto tako se nadam da se ni tebi nece i da svrab nema veze s kolestazom 🤞🤞🤞😘😘
A nadam.se....ali.samo.mi.je alp.povecan ovo drugo je sve u granicama normale ili snizeno...
Marina i ja imam taj problem, svaku vecer me ludacki svrbe leda, trbuh, noge... izvadila sam krv i sve je ok.. znaci da je jednostavno neki simptom trudnoce.., uz to imam i nemir u nogama... sad ce krenut.. uvijek oko 20h pocne..😡
Marina i ja imam taj problem, svaku vecer me ludacki svrbe leda, trbuh, noge… izvadila sam krv i sve je ok.. znaci da je jednostavno neki simptom trudnoce.., uz to imam i nemir u nogama… sad ce krenut.. uvijek oko 20h pocne..😡
A tjesim se ja da je prolazno....pocela sam.i kihat i nos mi.pun sekreta....tako da mozda i kakva alergija
Marina, ne brini, mislim da ti je to samo simptom trudnoce… 😃
Iz tvojih usta u Bozje usi....
Jos jedna neprospavana noc....imam.feeling da cu vise spavat kad rodim jer ovo je strasno...kao zombi sam....
Marina bas mi je zao.. Al jos malo.. Proci ce brzo tih zadnjih mjesec i pol-dva.. Velika vecina je iza tebe 😉
Jel uspijes sto u danu odspavati bar kad ne ide nocu?
Marina bas mi je zao.. Al jos malo.. Proci ce brzo tih zadnjih mjesec i pol-dva.. Velika vecina je iza tebe 😉
Jel uspijes sto u danu odspavati bar kad ne ide nocu?
Ma nista...eventualno 10-15 minutaali nema veze samo da bebe budu u redu.....
Sortiraj odgovore
Najstariji