Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natar
    16. Lipanj 2018. 21:55

marina30

Klara123

Vjerojatno nisu trudovi kad je stalo, ali bas me zanima kako prepoznati trudove?

Trudovi….hehe…s oboje djece mile cili dan nesto bolilo ali ne toliko da sam trebala u bolnicu…dok.mi nije puka vodenjak…dosla u bolnicu ….otvorena skroz i odmah rodila u iducem trudu…tako da ja cure.moje nezz sta su to neki veeeliki bolovi..nadam.se da cu tako i ovaj put….

natar

Marina, mislim da si se samo malo preforsirala jucer. Danas malo mira i odmaranja i bit ce sve ok.
    Ne sekiraj se oko otvaranja i vaginalnog pregleda. Pregledat ce te iduci put, a mislim da se samo otvaranje, skracivanje cervixa i sve sto se unutra milimetarski dogadja bas i ne osjeti. Bas zato to zna biti problematicno zenama koje strogo miruju zbog takvih dijagnoza. Nije bas da osjete da su se otvorile..
    Ti se fino umiri i odmori pa ce i ti bolovi i neugode proci.. Ipak vec imas veliki teret u trbuhu, ma opcenito je tijelo pod velikim opterecenjem sad pa mu daj priliku i da odmori malo..
    Javi kasnije kako si 😘😘

Bogu hvala bolje sam….bas sam.cili dan lezala danas…i popila lupocet…vjerovatno je i on pridonio da se opuste kosti i misici….evo sad bebaci mlate li mlate po stomaku…kod mene vec izleti nogica,guza,glavica….preludo kad se oboje mrdaju…pravi party u stomaku….

Neka partya u trbuhu 🤣🤣🤣 Samo da si ti bolje! 🖒👌

• marina30
    17. Lipanj 2018. 09:17

Jutroooo......bolje je bolje bogu hvala ...ali isto cu sve laganini od sada...ipanika me vec hvata...moram kupit ormar,robicu,krevetice....uh..  A nisam.jos.....a nekako se sve blizi....

• marina30
    18. Lipanj 2018. 12:53

Hej cure nema nikoga ....ja se opet od sinoc mucim.sa cesanjem po tijelu...nezz jeli to radi vrucine vise ili.....a ruke...prsti non stop trne i usi mi crvene i zare....s bas kao da sam luda....

natar
    18. Lipanj 2018. 13:48

😕😕 Marina 😕😕 bemu misa.. Bas te uhvatilo.. 
    Tusiranje u mlakoj vodi? Pa namazati s necim da umiri? Ili neki mlaki oblozi? Svrbe ruke i noge ili trbuh? Ili sve? 
    Kad je ono iduca kontrola krvne slike i pregled?
    A trnci u prstima.. To se navodno dogadja u trudnoci, prodje nakon poroda, zivci su pritisnuti pa trnu prsti.. Probaj malo razgibati prste i zglobove, mozda pomogne malo..

• marina30
    18. Lipanj 2018. 14:55

Ruke i noge....stomak...ma sve....ali na momente...u srudu ponovno vadim krv....a jucer sam jela slatko i piletinu nakon duuugo vremens...nezz ima li to kakve veze....

• Anabela
    18. Lipanj 2018. 15:01

marina30

Hej cure nema nikoga ….ja se opet od sinoc mucim.sa cesanjem po tijelu…nezz jeli to radi vrucine vise ili…..a ruke…prsti non stop trne i usi mi crvene i zare….s bas kao da sam luda….

Piješ li možda B komleks? Ja sam imala alergijsku reakciju na B kompleks od Kala, uši, kolina i laktovi su mi žarili i bili crveni..

• marina30
    18. Lipanj 2018. 15:06

Ne.....pijem duphaston od pocerka trudnoce ,6 na dan,heferol pocela i dm vitamine za trudnice ...

• Anabela
    18. Lipanj 2018. 15:22

Onda je vjerojatno od trudnoće..drž se ☺ 

Sanjolina
    18. Lipanj 2018. 15:46

Drž se Marina,virujen da si sve probala,napametnija ces bit u sridu kad izvadis krv.Samo se nemoj nervirat i dobro je,proce sve,na mlado je 😀

natar
    18. Lipanj 2018. 15:48

marina30

Ruke i noge….stomak…ma sve….ali na momente…u srudu ponovno vadim krv….a jucer sam jela slatko i piletinu nakon duuugo vremens…nezz ima li to kakve veze….

Ma sumnjam da je od piletine i slatkog.. 🤔
    Moguce da vrucina pogorsava uz znoj pa vise svrbi.. Olaksaj si uz mlake obloge i tusiranje.. Pa ako bude neizdrzivo nazovi ili odi doktoru i prije sriijede,  mozda ima nesto pametnije za ponuditi..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.