Vjerojatno nisu trudovi kad je stalo, ali bas me zanima kako prepoznati trudove?
Trudovi….hehe…s oboje djece mile cili dan nesto bolilo ali ne toliko da sam trebala u bolnicu…dok.mi nije puka vodenjak…dosla u bolnicu ….otvorena skroz i odmah rodila u iducem trudu…tako da ja cure.moje nezz sta su to neki veeeliki bolovi..nadam.se da cu tako i ovaj put….Marina, mislim da si se samo malo preforsirala jucer. Danas malo mira i odmaranja i bit ce sve ok.
Ne sekiraj se oko otvaranja i vaginalnog pregleda. Pregledat ce te iduci put, a mislim da se samo otvaranje, skracivanje cervixa i sve sto se unutra milimetarski dogadja bas i ne osjeti. Bas zato to zna biti problematicno zenama koje strogo miruju zbog takvih dijagnoza. Nije bas da osjete da su se otvorile..
Ti se fino umiri i odmori pa ce i ti bolovi i neugode proci.. Ipak vec imas veliki teret u trbuhu, ma opcenito je tijelo pod velikim opterecenjem sad pa mu daj priliku i da odmori malo..
Javi kasnije kako si 😘😘
Bogu hvala bolje sam….bas sam.cili dan lezala danas…i popila lupocet…vjerovatno je i on pridonio da se opuste kosti i misici….evo sad bebaci mlate li mlate po stomaku…kod mene vec izleti nogica,guza,glavica….preludo kad se oboje mrdaju…pravi party u stomaku….
Neka partya u trbuhu 🤣🤣🤣 Samo da si ti bolje! 🖒👌
Jutroooo......bolje je bolje bogu hvala ...ali isto cu sve laganini od sada...ipanika me vec hvata...moram kupit ormar,robicu,krevetice....uh.. A nisam.jos.....a nekako se sve blizi....
Hej cure nema nikoga ....ja se opet od sinoc mucim.sa cesanjem po tijelu...nezz jeli to radi vrucine vise ili.....a ruke...prsti non stop trne i usi mi crvene i zare....s bas kao da sam luda....
😕😕 Marina 😕😕 bemu misa.. Bas te uhvatilo..
Tusiranje u mlakoj vodi? Pa namazati s necim da umiri? Ili neki mlaki oblozi? Svrbe ruke i noge ili trbuh? Ili sve?
Kad je ono iduca kontrola krvne slike i pregled?
A trnci u prstima.. To se navodno dogadja u trudnoci, prodje nakon poroda, zivci su pritisnuti pa trnu prsti.. Probaj malo razgibati prste i zglobove, mozda pomogne malo..
Ruke i noge....stomak...ma sve....ali na momente...u srudu ponovno vadim krv....a jucer sam jela slatko i piletinu nakon duuugo vremens...nezz ima li to kakve veze....
Hej cure nema nikoga ….ja se opet od sinoc mucim.sa cesanjem po tijelu…nezz jeli to radi vrucine vise ili…..a ruke…prsti non stop trne i usi mi crvene i zare….s bas kao da sam luda….
Piješ li možda B komleks? Ja sam imala alergijsku reakciju na B kompleks od Kala, uši, kolina i laktovi su mi žarili i bili crveni..
Ne.....pijem duphaston od pocerka trudnoce ,6 na dan,heferol pocela i dm vitamine za trudnice ...
Drž se Marina,virujen da si sve probala,napametnija ces bit u sridu kad izvadis krv.Samo se nemoj nervirat i dobro je,proce sve,na mlado je 😀
Ruke i noge….stomak…ma sve….ali na momente…u srudu ponovno vadim krv….a jucer sam jela slatko i piletinu nakon duuugo vremens…nezz ima li to kakve veze….
Ma sumnjam da je od piletine i slatkog.. 🤔
Moguce da vrucina pogorsava uz znoj pa vise svrbi.. Olaksaj si uz mlake obloge i tusiranje.. Pa ako bude neizdrzivo nazovi ili odi doktoru i prije sriijede, mozda ima nesto pametnije za ponuditi..
Sortiraj odgovore
Najstariji