Vjerojatno nisu trudovi kad je stalo, ali bas me zanima kako prepoznati trudove?
Jutroooo…..nema vise pricanja…hahahaa …jutros kukovi bole kao zive rane bice kako spavam.samo na bokovima pa od tezine…ko pribijena macka se vucem…
Mene kukovi cesto bole,pa se okricen ko na gradelama malo livo malo desno.
Trudnice koje ste vec radale prije, da li mi mozete opisati kako izgleda trud/ trudovi?
Mene je nocas oko 3h ujutro uhvatilo neko stezanje u maternici, kao kontrakcije ali bolne kontrakcije. I u intervalima me steglo pa pustilo… ono kao grcevi popraceni bolovima, e sad nisu bas menstrualni bolovi, ali su bolovi… uglavnom popila sam normabel od 2 mg i zaista se sve smirilo i sad ne znam sto je to moglo biti??
Kontrola mi je tek za 10 dana.. jesu li to bili trudovi?
Viruj mi trudovi kad ti dodju pripoznat ces ih,netriba ti ih niko opisivat.Mozda su ti samo komtrakcije ali za svaki slucaj ja bi isla do dr,jer te kontrakcije mogu utjecat i na otvaranje.Mozes i pit magnezij za opustanje misica,svaki dan po dozu nece ti bit na odmet.
Evo i mene s uzv, rastu mrve, sad smo na 34 i 36mm, srceka kucaju, bitno da je sve ok, sutra ulazimo u 10.tjedan..
Danas su me pitali u bolnici hocu li se voditi kod njih u trudnickoj ambulanti ili kod svoje doktorice..kako je ivf, primarijus bi htio u trudnickoj..moje curke pak govore kak su te trudnicke u bolnicama uvijek nakrcane, nekako hladne i ne stignu ti se posvetiti..ne znam..kak ste vi curke? mislim da cu se ipak odluciti za preglede u bolnici kad je tamo vec sve zapoceto…
Jeste vi i do kad pile duphastone i folacin? Ja se veselim drugom tromjesjecju da do kraja produ ove mucnine iako je vec lakse kak je bilo..drzite se curke 😉
Pozdrav i tebi mi smo tu samo sto meni je ovo prvi put blizanci a inace trudnoca 3😊ja sam u 10tt za sada😊😊
Trudnice koje ste vec radale prije, da li mi mozete opisati kako izgleda trud/ trudovi?
Mene je nocas oko 3h ujutro uhvatilo neko stezanje u maternici, kao kontrakcije ali bolne kontrakcije. I u intervalima me steglo pa pustilo… ono kao grcevi popraceni bolovima, e sad nisu bas menstrualni bolovi, ali su bolovi… uglavnom popila sam normabel od 2 mg i zaista se sve smirilo i sad ne znam sto je to moglo biti??
Viruj mi trudovi kad ti dodju pripoznat ces ih,netriba ti ih niko opisivat.Mozda su ti samo komtrakcije ali za svaki slucaj ja bi isla do dr,jer te kontrakcije mogu utjecat i na otvaranje.Mozes i pit magnezij za opustanje misica,svaki dan po dozu nece ti bit na odmet.
Znaci prepoznala bi trudove...ok, hvala ti na odgovoru.
Mislila sam ici na hitnu, ali hvala Bogu popustilo je.
Pijem magnezij vec dugo, ali ne pomaze mi bas kod tih kontrakcija...
Marina, mislim da si se samo malo preforsirala jucer. Danas malo mira i odmaranja i bit ce sve ok.
Ne sekiraj se oko otvaranja i vaginalnog pregleda. Pregledat ce te iduci put, a mislim da se samo otvaranje, skracivanje cervixa i sve sto se unutra milimetarski dogadja bas i ne osjeti. Bas zato to zna biti problematicno zenama koje strogo miruju zbog takvih dijagnoza. Nije bas da osjete da su se otvorile..
Ti se fino umiri i odmori pa ce i ti bolovi i neugode proci.. Ipak vec imas veliki teret u trbuhu, ma opcenito je tijelo pod velikim opterecenjem sad pa mu daj priliku i da odmori malo..
Javi kasnije kako si 😘😘
Znaci prepoznala bi trudove…ok, hvala ti na odgovoru.
Mislila sam ici na hitnu, ali hvala Bogu popustilo je.
Pijem magnezij vec dugo, ali ne pomaze mi bas kod tih kontrakcija…
Ma pripoznala bi nego šta.
Marina, mislim da si se samo malo preforsirala jucer. Danas malo mira i odmaranja i bit ce sve ok.
Ne sekiraj se oko otvaranja i vaginalnog pregleda. Pregledat ce te iduci put, a mislim da se samo otvaranje, skracivanje cervixa i sve sto se unutra milimetarski dogadja bas i ne osjeti. Bas zato to zna biti problematicno zenama koje strogo miruju zbog takvih dijagnoza. Nije bas da osjete da su se otvorile..
Ti se fino umiri i odmori pa ce i ti bolovi i neugode proci.. Ipak vec imas veliki teret u trbuhu, ma opcenito je tijelo pod velikim opterecenjem sad pa mu daj priliku i da odmori malo..
Javi kasnije kako si 😘😘
Marina je jucer bila euforična jer je na pregledu bilo sve super pa si je zadala posla priko glave.Onda ju oborilo.
A i ona je sad u 30 tt,brate to je teret samo takav,odes do ducana umoris se a kamoli sta drugo.Jos ona s troje dice 🙈 (ili dvoje nisam sigurna)
Marina javi jesi živa
Vjerojatno nisu trudovi kad je stalo, ali bas me zanima kako prepoznati trudove?
Trudovi....hehe...s oboje djece mile cili dan nesto bolilo ali ne toliko da sam trebala u bolnicu...dok.mi nije puka vodenjak...dosla u bolnicu ....otvorena skroz i odmah rodila u iducem trudu...tako da ja cure.moje nezz sta su to neki veeeliki bolovi..nadam.se da cu tako i ovaj put....
Javi kasnije kako si 😘😘
Javi kasnije kako si 😘😘
Marina je jucer bila euforična jer je na pregledu bilo sve super pa si je zadala posla priko glave.Onda ju oborilo.
A i ona je sad u 30 tt,brate to je teret samo takav,odes do ducana umoris se a kamoli sta drugo.Jos ona s troje dice 🙈 (ili dvoje nisam sigurna)
Marina javi jesi živa
Ziva ....:-)
Sortiraj odgovore
Najstariji