Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Klara123
    14. Lipanj 2018. 14:51

Natar  javi sta kazu na tecaju, bas me zanima sta oni predlazu od stvari za prve dane...
    Mone2 cestitam!!! Bravo!!!

• Ketyy
    14. Lipanj 2018. 14:51

Ja sam inace niska dosta,zadnja trudnoca uzas prvo stomak pa ja i svi me pitaju kad me ugledaju jesu blizanci😁sad nezz sta ce biti,za sada sam oke jedino jutarnje mucnine imam i navecer koje su se malo smanjile,umor uzasan imam samo bih spavala...u pon imam termin pa cemo vidit za sada je sve uredu😊😊

• Klara123
    14. Lipanj 2018. 15:00

Katarina Randjelovic

Pozdrav drage mame toliko pitanja imam neznam gsje da pocnem toliko toga sam citala o blizancima da me toliko strah..u ponedeljka sam saznala da nosim blizance inace pvo mi je treca trudnoca i bas ljepo iznenadenje,tjenutno sam u 10 tjednu trudnoce pa me zanima vasa iskustva u 10 tjednu dali je to toliko rizicna blizanacka trudnoca😨😨malo se plasim,kod mene je za sada sve uredu tako kaze doktor

Ne brini, kao sto cure kazu slusaj svoje tijelo i kad budes oko 20 tt uspori tempo zbog eventualnog pritiska, redovito idi na kontrole i bit ce sve super...😀 

Miranda
    14. Lipanj 2018. 15:04

Cestitam Mone!! ❤️❤️

Mi smo nedavno saznali da stize deckic, ne znamo jos je li jedan ili dva 😍

• Ketyy
    14. Lipanj 2018. 15:10

Klara123

Katarina Randjelovic

Pozdrav drage mame toliko pitanja imam neznam gsje da pocnem toliko toga sam citala o blizancima da me toliko strah..u ponedeljka sam saznala da nosim blizance inace pvo mi je treca trudnoca i bas ljepo iznenadenje,tjenutno sam u 10 tjednu trudnoce pa me zanima vasa iskustva u 10 tjednu dali je to toliko rizicna blizanacka trudnoca😨😨malo se plasim,kod mene je za sada sve uredu tako kaze doktor

Ne brini, kao sto cure kazu slusaj svoje tijelo i kad budes oko 20 tt uspori tempo zbog eventualnog pritiska, redovito idi na kontrole i bit ce sve super…😀

Hvala vam od ❤️❤️ Kad ste vi saznale sta nosite ja imam dva decka pa valjda ce sada biti makar jedna curica😀i kad ste osjetili prve dodire od bebe znam da kod prve trudnoce desava se kasnije meni na primjer s drugom trudnocom osjetila sam s 4 mj😁a sad cemo da vidimo..

natar
    14. Lipanj 2018. 15:50

Pozdrav Katarina!
    Bas kako cure kazu, malo vise opreza, slusaj svoje tijelo, nemoj se forsirati i tamo na pola oko 20 tt ces vjerojatno osjetiti da ti je teze pa malo uspori.. Redovito na kontrole i slusati doktore.. Nekad znaju malo uplasiti, ali bitno da si na oprezu. Uostalom, treca ti je trudnoca pa otprilike znas sto te ocekuje. Samo ovaj put vjerojatno sve intenzivnije..
    Ja sam svoje osjetila kako lupaju sa 19 tt, prije sam povremeno osjetila neko grebanje iznutra, ali ne znam jesu li to bili oni.. 🤣🤣
    Klara, idem 26.i 27.6. pa javim sto kazu 🖒

Sanjolina
    14. Lipanj 2018. 15:53

Dobro dosla Katarina,nemoj se puno opterecivat sa tim sta nosis dvoje,radi onako kako se osjecas,simptomi su u blizanackim trudnocama puno izrazeniji kao i sve ostalo sta dolazi sa vecim tjednima.Samo se pazi i slusaj doktora sta ti kaze.Imas vec islistva pa ce ti bit lakse.
    Ja sam saznala u 10 tt sta nosim jer sam radila Panorama test.
    Kod svih nas je ovdi manje vise sve ok,svako od nas ima neke svoje tegobe 😂😂 kod nekoga su izrazenije,dok neka ima skroz nesto drugo.Slusaj svoje tijelo i odmaraj sta vise,to je moj savjet,jer pritisak je veci jer su dvi bebe.Iako je sve to individualno,nema pravila.Sretno

natar
    14. Lipanj 2018. 15:55

A spol; jednog smo vidjeli da je decko vec sa 13tt na UZV kad smo isli na Harmony. Taj  stalno siri noge i pokazuje se. I na UZV se ne okrece od sonde pa imamo par lijepih 4D slikica. A ovaj drugi je malo sramezljiv. Sa 20tt je pokazao da je decko, ali se uvijek ledjima okrece od sonde, nema sanse da mu uhvatimo lice na 4D.. Bas neki sramezljivko..

• marina30
    14. Lipanj 2018. 20:07

Prvi udarci....ali lagani ko.perce i skakljivi u ovoj trudnoci sa 14 tj...a vec sa 16 sam ih dooobro osjecala....najgore od svega mi je depilacija....jaoooo zene moje.....heheheeeee....nemozes od stomaka

natar
    14. Lipanj 2018. 20:13

Lako za moci, jos nekako i mogu, imam duge ruke 🤣🤣🤣, ali sto depiliram to samo nebo zna  😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.