Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anabela
    14. Lipanj 2018. 10:30

Mone2

Eto nas u komadima jucer rodila carskim rezom 36+2 decki su 2100i 2200 za sad su u inkubatoru al hvala bogu su dobro sretno svima 😘😘😘😘

Čestitke!!!! Nek ste brzo doma!!!

natar
    14. Lipanj 2018. 10:44

Mone2

Eto nas u komadima jucer rodila carskim rezom 36+2 decki su 2100i 2200 za sad su u inkubatoru al hvala bogu su dobro sretno svima 😘😘😘😘

Mone cestitam!! 😍😍 Bas si me raznjezila sada, sva sam se ucmoljila..
    Zelim vam sto brzi oporavak i izlazak iz bolnice! 😘😘😘

natar
    14. Lipanj 2018. 10:54

Robicu sam nesto dobila sa dvije strane i ovih dana to razvrstavam.. S jedne strane sam dobila puuuno toga, ali za decka skroz do cca 5 god, a s druge malu robicu od curice. Pa sad razvrstavam i filtriram sto bih za pocetak mogla iskoristiti od toga za decke.. Pa sto ce faliti cemo kupovati tamo nekad sa 30 i koji tj..
    Torbu isto tako planiram poceti prirpremati kad ugazim u te 30+ tjedne.. Dobila sam nekoliko razlicitih popisa, zadnji tj u 6 mj idemo i na tecaj pa cu vidjeti i sto tamo kazu..

Sanjolina
    14. Lipanj 2018. 11:23

Ja nisam jos nista,rano mi je jos sve.Robicu imam dosta od necakinje i necaka pa za prvu ruku ce bit ok,mama ce mi to sve pripremit i kupit sta bude falilo.A mislim da ce nam svima tribat velicina 50 jer blizanci su obicno sitniji,56 ce im bit veliko.

natar
    14. Lipanj 2018. 12:00

Sanjolina

Ja nisam jos nista,rano mi je jos sve.Robicu imam dosta od necakinje i necaka pa za prvu ruku ce bit ok,mama ce mi to sve pripremit i kupit sta bude falilo.A mislim da ce nam svima tribat velicina 50 jer blizanci su obicno sitniji,56 ce im bit veliko.

Tako i ja nekako racunam, da ce biti mrvice i da ce sigurno trebati 50 velicina..Al ne bi htjela pretjerati s kolicinama.. Nisam pametna.. Uostalom, uvijek se stigne i naknadno jos kupiti ako prifali..

• marina30
    14. Lipanj 2018. 12:17

Moneeeeecestitam !!!!!!!neka bude sve u redu,brz oporavak.i izlazak zelimo!!!!!!

• Ketyy
    14. Lipanj 2018. 13:19

Pozdrav drage mame toliko pitanja imam neznam gsje da pocnem toliko toga sam citala o blizancima da me toliko strah..u ponedeljka sam saznala da nosim blizance inace pvo mi je treca trudnoca i bas ljepo iznenadenje,tjenutno sam u 10 tjednu trudnoce pa me zanima vasa iskustva u 10 tjednu dali je to toliko rizicna blizanacka trudnoca😨😨malo se plasim,kod mene je za sada sve uredu tako kaze doktor

Sanjolina
    14. Lipanj 2018. 14:25

natar

Sanjolina

Tako i ja nekako racunam, da ce biti mrvice i da ce sigurno trebati 50 velicina..Al ne bi htjela pretjerati s kolicinama.. Nisam pametna.. Uostalom, uvijek se stigne i naknadno jos kupiti ako prifali..

Ma da,najbitnije ono za pocetak bas

• marina30
    14. Lipanj 2018. 14:32

Katarina Randjelovic

Pozdrav drage mame toliko pitanja imam neznam gsje da pocnem toliko toga sam citala o blizancima da me toliko strah..u ponedeljka sam saznala da nosim blizance inace pvo mi je treca trudnoca i bas ljepo iznenadenje,tjenutno sam u 10 tjednu trudnoce pa me zanima vasa iskustva u 10 tjednu dali je to toliko rizicna blizanacka trudnoca😨😨malo se plasim,kod mene je za sada sve uredu tako kaze doktor

Pozz katarina,ma nije to toliko rizicno....samo slusaj svoje tijelo.....

• marina30
    14. Lipanj 2018. 14:33

Teze je opterecenje je vece ,moj ginic mi je to ovako objasnio....maternica je stvorena za jednu bebu...a ti nosis 2...*dupli oprez...a znas kako kaze moj muz...prvo vidis stomak pa onda mene

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.