Eto nas u komadima jucer rodila carskim rezom 36+2 decki su 2100i 2200 za sad su u inkubatoru al hvala bogu su dobro sretno svima 😘😘😘😘
Čestitke!!!! Nek ste brzo doma!!!
Eto nas u komadima jucer rodila carskim rezom 36+2 decki su 2100i 2200 za sad su u inkubatoru al hvala bogu su dobro sretno svima 😘😘😘😘
Mone cestitam!! 😍😍 Bas si me raznjezila sada, sva sam se ucmoljila..
Zelim vam sto brzi oporavak i izlazak iz bolnice! 😘😘😘
Robicu sam nesto dobila sa dvije strane i ovih dana to razvrstavam.. S jedne strane sam dobila puuuno toga, ali za decka skroz do cca 5 god, a s druge malu robicu od curice. Pa sad razvrstavam i filtriram sto bih za pocetak mogla iskoristiti od toga za decke.. Pa sto ce faliti cemo kupovati tamo nekad sa 30 i koji tj..
Torbu isto tako planiram poceti prirpremati kad ugazim u te 30+ tjedne.. Dobila sam nekoliko razlicitih popisa, zadnji tj u 6 mj idemo i na tecaj pa cu vidjeti i sto tamo kazu..
Ja nisam jos nista,rano mi je jos sve.Robicu imam dosta od necakinje i necaka pa za prvu ruku ce bit ok,mama ce mi to sve pripremit i kupit sta bude falilo.A mislim da ce nam svima tribat velicina 50 jer blizanci su obicno sitniji,56 ce im bit veliko.
Ja nisam jos nista,rano mi je jos sve.Robicu imam dosta od necakinje i necaka pa za prvu ruku ce bit ok,mama ce mi to sve pripremit i kupit sta bude falilo.A mislim da ce nam svima tribat velicina 50 jer blizanci su obicno sitniji,56 ce im bit veliko.
Tako i ja nekako racunam, da ce biti mrvice i da ce sigurno trebati 50 velicina..Al ne bi htjela pretjerati s kolicinama.. Nisam pametna.. Uostalom, uvijek se stigne i naknadno jos kupiti ako prifali..
Moneeeeecestitam !!!!!!!neka bude sve u redu,brz oporavak.i izlazak zelimo!!!!!!
Pozdrav drage mame toliko pitanja imam neznam gsje da pocnem toliko toga sam citala o blizancima da me toliko strah..u ponedeljka sam saznala da nosim blizance inace pvo mi je treca trudnoca i bas ljepo iznenadenje,tjenutno sam u 10 tjednu trudnoce pa me zanima vasa iskustva u 10 tjednu dali je to toliko rizicna blizanacka trudnoca😨😨malo se plasim,kod mene je za sada sve uredu tako kaze doktor
Tako i ja nekako racunam, da ce biti mrvice i da ce sigurno trebati 50 velicina..Al ne bi htjela pretjerati s kolicinama.. Nisam pametna.. Uostalom, uvijek se stigne i naknadno jos kupiti ako prifali..
Ma da,najbitnije ono za pocetak bas
Pozdrav drage mame toliko pitanja imam neznam gsje da pocnem toliko toga sam citala o blizancima da me toliko strah..u ponedeljka sam saznala da nosim blizance inace pvo mi je treca trudnoca i bas ljepo iznenadenje,tjenutno sam u 10 tjednu trudnoce pa me zanima vasa iskustva u 10 tjednu dali je to toliko rizicna blizanacka trudnoca😨😨malo se plasim,kod mene je za sada sve uredu tako kaze doktor
Pozz katarina,ma nije to toliko rizicno....samo slusaj svoje tijelo.....
Teze je opterecenje je vece ,moj ginic mi je to ovako objasnio....maternica je stvorena za jednu bebu...a ti nosis 2...*dupli oprez...a znas kako kaze moj muz...prvo vidis stomak pa onda mene
Sortiraj odgovore
Najstariji