Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    13. Lipanj 2018. 17:13

Ja sam 29 i jos mi.nista nije reka....a 3 trudnoca....u biti 4.jedna je u pocetku prekinuta kiretazom

• Klara123
    13. Lipanj 2018. 18:14

Trudnice pozdrav, 
    Mozete li malo opisati aktivnost vasih beba, naime ja svoje bebe jako slabo osjetim, trudna sam 31tt i stalno si mislim mozda je to zato jer nemaju puno mjesta, ali onda opet cujem zene kako u tim tjednima bas ful osjecaju udarce i ne znam sto da mislim... bas sam zabrinuta 😟

natar
    13. Lipanj 2018. 19:26

Sanjolina, poceli su mi mjeriti sa 17 tj, na iducem pregledu sa 21 se skratio pa su me stavili na mirovanje. Ne mirujem strogo, dosta sam smanjila tempo jer sam do tog 21 tj bila ful aktivna. I na zadnjem pregledu sa 26 tj je bio nesto kraci, ali jos uvijek je oko 30 mm. Doktor kaze sve sto je preko 25 je ok za ove tjedne..
    Klara, moji su jako aktivni, ali  su i manji i imaju jos dosta mjesta sigurno.. Ne znam kako ce biti za 4 tj kad udjem u tvoje tjedne.
    Marina je malo blize tvojim tjednima, a Mone bi najbolje znala reci, ona nam je sad vec 35-36 tj.. Jel je? 🤔

Sanjolina
    13. Lipanj 2018. 19:35

Meni moj dr odpocetka miri cerviks i stalno je isti sta je on reka da je to super.Reka mi je da sve do 3 za blizanacke trudnoce je super,doduse ja mirujem od pocetka pa zato vjerojatno i cerviks miruje 😂
    Klara moji isto imaju dosta mista jos ja sam 24 tj pa ih dosta osjetim,doduse na dane,nekad manje nekad vise.Nekad znaju po cili dan lupat a nekad se jedva jave.

natar
    13. Lipanj 2018. 21:13

Moguce da ti i cervix zato miruje.. Zbog pritiska vece maternice i veceg tereta u blizanackoj trudnoci hoce se on skratiti.. Kako je meni rekao jednom doktor to ti je cista fizika i matematika, kad ces biti 6 mj trudna imat ces maternicu i teret u njoj kao da si vec u 9 mj trudnoce.. 😂😂😂

Sanjolina
    13. Lipanj 2018. 21:19

natar

Moguce da ti i cervix zato miruje.. Zbog pritiska vece maternice i veceg tereta u blizanackoj trudnoci hoce se on skratiti.. Kako je meni rekao jednom doktor to ti je cista fizika i matematika, kad ces biti 6 mj trudna imat ces maternicu i teret u njoj kao da si vec u 9 mj trudnoce.. 😂😂😂

Pa da,to je tako.Zato je meni moj i preporucio mirovanje od pocetka,doduse je da sam imala smedji iscjedak i krvarenje ali nije bilo nikakvog hematoma ni nista.
    A gle sad i da hocu nesto radit i negdi ic nemogu i neda mi se po ovoj vrucini,umorim se za cas,sve mi je tesko.Ovo sta po kuci napravim i to je to.Vecinu dana lezin i sidin.

• marina30
    13. Lipanj 2018. 22:01

Klara123

Trudnice pozdrav,
    Mozete li malo opisati aktivnost vasih beba, naime ja svoje bebe jako slabo osjetim, trudna sam 31tt i stalno si mislim mozda je to zato jer nemaju puno mjesta, ali onda opet cujem zene kako u tim tjednima bas ful osjecaju udarce i ne znam sto da mislim… bas sam zabrinuta 😟

Pozz klara..
    Amoji su isto na dane,nekad jako ludacki mlate,da osjetim.nogicu ,rukicu preko koze,sve poskoci a nekad kao danas manje...ali isto osjetim.pokoji jaki udarac..ali znam da mi je prijs govorila da ona svog malog niiiiiista nije osjecals cilu trudnocu,jos jedna beba,ginic  je tada govorio da je lijena beba,rodila ga je sa 33 tj...a danas ima 
    11 god.i ko od brda odvaljen....i sve u redu,ali osta lijen...nista to nemora
     Znacit,pa sta ti ginic kaze

• marina30
    13. Lipanj 2018. 22:02

Sanjolina

natar

Pa da,to je tako.Zato je meni moj i preporucio mirovanje od pocetka,doduse je da sam imala smedji iscjedak i krvarenje ali nije bilo nikakvog hematoma ni nista.
    A gle sad i da hocu nesto radit i negdi ic nemogu i neda mi se po ovoj vrucini,umorim se za cas,sve mi je tesko.Ovo sta po kuci napravim i to je to.Vecinu dana lezin i sidin.

Luda kuca i kod mene nis mi se ne daaaaaa
    aa,samo.bi lezaaaaaaaalaaaaa...

• marina30
    13. Lipanj 2018. 22:03

Mone si ti u komadu ili vec uzivas sa svojim.bebicama??

Sanjolina
    13. Lipanj 2018. 22:30

marina30

Sanjolina

natar

Luda kuca i kod mene nis mi se ne daaaaaa
    aa,samo.bi lezaaaaaaaalaaaaa…

😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.