Hvala cure na odgovoru, najgore je to sto sam bila kod ginica prije tjedan dana i nisam pitala da li je to normalno da ih po 2 dana nimalo ne osjetim, bilo je sve ok i eto nisam pitala, ali zvat cu ja ginica ako mi bude nesto previse sumnjivo... joj jedva cekam da trudnoca zavrsi i da ja njih imam u rukama..
Sutra sam 32. tjedan. Dakle, ova preznojavanja po noći nisu normalna. Malo je sad popustila vrućina.
Htjela sam vas pitati jeste li pripremile torbu za rodilište? Što ste sve u nju spremile? Meni je dečkić naglavačke okrenut i on je spreman izaći,curka je poprečno i doktor misli da se neće okrenuti te vjeruje da mi predstoji porod carskim rezom. Bebice su oko 2100grama. Lijepo napreduju. Mi smo kolica kupili povoljno i polovna. Abc design zoom-dvije košare,dvije sjedalice+baze za auto i sportski dio. Nismo htjeli izdvajati veću svotu novaca jer nagodinu svakako planiramo nabaviti kišobran kolica pa nam nema smisla...
Sutra sam 32. tjedan. Dakle, ova preznojavanja po noći nisu normalna. Malo je sad popustila vrućina.
Htjela sam vas pitati jeste li pripremile torbu za rodilište? Što ste sve u nju spremile? Meni je dečkić naglavačke okrenut i on je spreman izaći,curka je poprečno i doktor misli da se neće okrenuti te vjeruje da mi predstoji porod carskim rezom. Bebice su oko 2100grama. Lijepo napreduju. Mi smo kolica kupili povoljno i polovna. Abc design zoom-dvije košare,dvije sjedalice+baze za auto i sportski dio. Nismo htjeli izdvajati veću svotu novaca jer nagodinu svakako planiramo nabaviti kišobran kolica pa nam nema smisla…
A gdje si uzela kolica....jer ja nisam.jos pa sve trazim.savjete....a torba....hehe...nisam sutra mi je kontrola pa ako bude sve ok spremam se i ja...a mislim da sve zavisi o mjestu di ces rodit...za splitsko rodiliste postoji popis na netu pa cu ja po tome.
Htjela sam vas pitati jeste li pripremile torbu za rodilište? Što ste sve u nju spremile? Meni je dečkić naglavačke okrenut i on je spreman izaći,curka je poprečno i doktor misli da se neće okrenuti te vjeruje da mi predstoji porod carskim rezom. Bebice su oko 2100grama. Lijepo napreduju. Mi smo kolica kupili povoljno i polovna. Abc design zoom-dvije košare,dvije sjedalice+baze za auto i sportski dio. Nismo htjeli izdvajati veću svotu novaca jer nagodinu svakako planiramo nabaviti kišobran kolica pa nam nema smisla…
A gdje si uzela kolica….jer ja nisam.jos pa sve trazim.savjete….a torba….hehe…nisam sutra mi je kontrola pa ako bude sve ok spremam se i ja…a mislim da sve zavisi o mjestu di ces rodit…za splitsko rodiliste postoji popis na netu pa cu ja po tome.
Kolica našli na njuškalu za 2500kuna-super očuvana. Žena još i navlake i sve preprala. U Osijeku ću roditi. Onda ću ja kod vas pogledati popis.
Super.....tako sam i ja mislila na njuskalu..ali nisam.jos pronasla dobru ponudu. ...
E da i nebi neku veliku svotu izdvajala...jer za god.dana im.netrebaju....
Jeste pocele pripremati garderobicu? Ja nemam pojma niti sta treba niti koja velicina... nisam pametna da li da cekamo s kupnjom ili da idemo kupit sad tj. moj muz da ide kupit jer ja moram mirovati...
Eto nas u komadima jucer rodila carskim rezom 36+2 decki su 2100i 2200 za sad su u inkubatoru al hvala bogu su dobro sretno svima 😘😘😘😘
Eto nas u komadima jucer rodila carskim rezom 36+2 decki su 2100i 2200 za sad su u inkubatoru al hvala bogu su dobro sretno svima 😘😘😘😘
Supeeeeeer Moneeeeee,čestitam od ❤️ Neka je sve ok!!!!bravo mama 💪🏻
Čestitke!!!Sretno nadalje!!!Mami brz oporavak i još brži povratak kući sa malim smotuljcima!!
Sortiraj odgovore
Najstariji