Bas si malo razmisljam, meni su ovo prve bebe i ne mogu si zamisliti kako to izgleda kad dodjes doma iz rodilista s djetetom..
I citam Marina tvoj post opet, onaj dio "bar cemo 3 sata moci odspavati.." Mislis zbilja da hocemo? Uopce si ne mogu predociti kako to bude s jednom bebom, a kamoli s 2..
Bas si malo razmisljam, meni su ovo prve bebe i ne mogu si zamisliti kako to izgleda kad dodjes doma iz rodilista s djetetom..
I citam Marina tvoj post opet, onaj dio "bar cemo 3 sata moci odspavati.." Mislis zbilja da hocemo? Uopce si ne mogu predociti kako to bude s jednom bebom, a kamoli s 2..
Naravno da hocemo....jedno sam dojila drugo ne.... Ali isto su ritam.imali....evo napokon kisa i kod mene...i nadam se zraku...glava me rastura od nespavanja,mislite da mogu popit jedan lupocet?
Naravno da smijes, to je valjda jedino sto se smije..
Ja sam ga pila prije, uglavnom bi mi pomogao
Ajde, vjerujem ti, ipak ih vec dvoje imas 😉😊
Tesko mi je zamisliti kako ce to izgledati za koji mjesec 😊😊
Ja isto cilu noc nisan spavala,a mokra ko čep.Ovde je jutros kisa bila ali nista posebno nije zahladilo,mozda stupanj dva a to se neosjeti uopce ili ja umisljam neman pojma.
Ja sam sad 24+1 i udebljala san se 7 kila.Rigala san stalno muka me bila ubila.
Klokanice moje....ja se tjesim ovako...jos koji tjedsn...imamo svoje bebice u narucju....onda ce biti lakse ..sad i tezina i teret,ne spavanje sve to utjece...ja cak ni neidem.ns more...strah me da ne pokupim sta...a mislim.da bi mi to bas godilo da me malo....
Klokanice moje….ja se tjesim ovako…jos koji tjedsn…imamo svoje bebice u narucju….onda ce biti lakse ..sad i tezina i teret,ne spavanje sve to utjece…ja cak ni neidem.ns more…strah me da ne pokupim sta…a mislim.da bi mi to bas godilo da me malo….
Pa ja isto da mogu neznam bili isla,nikad neznas sta mos pokupit,a i onda se moras odma prisvuc ovo ono ja mislim da bi prije izludila na plazi nego sta bi mi bilo ugodno.
A ja bi sve dala zaplutam malo u moru.. Ko bova 😂😂😂
Mi smo jos u rano proljece napravili plan, ici 15.6. na tjedan dana.. Onda mi se poceo skracivati cerviks pa sam mirovala i otkazala rezervaciju. Sad je zaj cervix ok za tjedne, ali se ja vise ne usudim bas na put od 300tinjak km.. Ne bi se ni mogla skroz opustiti pa bolje da ni ne idem..
Ma, ionako mi je tesko prosetati i nositi samu sebe parsto metara.. Kamo pobogu da idem 😂😂😂
I to sto kazes, jos nesto tjedana i evo bebica 😍😍
Ma da di ces na put toliki,vozit se i drndat a nes ti,nije vrijedno.Dogodine cete svi u paketu pa ce bit slađe.A meni je more isprid kuce,imam dvi minute autom,a nanoge 10 min pa se ne usudim.Doduse i zbog mirovanja nebi svakako isla.
Natar kad se tebi pocea skracivat cerviks,vidim dole da pise da si sada 27 tt.
Ja sam usla u 24 i za sad je bilo sve ok,kontrola mi je iduci tjedan
Sortiraj odgovore
Najstariji