Ja samo.prirodni.melem.od aloe vere i nevena....i na vecer se prisilim pokrit lancunom....jedi.spas...
Ja cekam to najavljeno osvjezenje i pad temperatura jer je ovo strasno😫 Osim sto je vruce je bas nekako tesko i sparno, bez zraka.. Na skrge disem…
S tim da me zadnjih par dana hvataju i neki valovi vrucine, u trenu se cijela preznojim. I tako nekoliko puta dnevno i koji put u noci. Pretpostavljam da su to hormoni plus ovih 10ak kg koje su dosad dosle s trudnocom pa se preznojavam..
Ja zeno draga u mometnu po noci se probudim totalno mokra,a priko dana necu ni govorit.Al upalim klimu pa je ok.
Po noci nevolim spavat pod klimom pa nekako izdrzavam.
A zahladjenje ce trajat bice dva dana.Ovo nas ceka cilo lito 😱
Sanjolina neeeee!! Suuutiii 😂😂😂😂 Ne spominji 😂😂😂
Tako mi je dobro sada, pao pljusak, kisa padala preko sat vremena, prekrasno je ohladilo, u stanu par stupnjava manje.. Ma milina 😍😍😍
Ja nemam klimu doma, inace volim i odlicno podnosim vrucine, ne smeta mi i oko 30C u stanu, ali sada u trudnoci.. Ufffff…
Natar....blago ti se...mi.molimo za malo vitra...bar da se naspavam.i ruke i noge da mi.se ohlade
Hej curke, citam ja vas 😊 vi jos malo laganini odbrojavate 😍 ja sam jos uvijek u rigoleto fazi, uf...jedva cekam da i ta faza, a i ta slinurina produ! Iako kako je bilo prije deset dana sad je pjesma, sad je bas jaka mucnina i trcanje na wc...samo ujutro, nije bar da cijeli dan lezim kao riba na suhom...
Ovdje je napokon isto osvjezilo i bas je ugodno..
Koliko ste kg dobile u trudnoci? Bas me zanima s obzirom da su blizanci, dvije posteljice, plodne vode...?
Jutro....uzas...opet nista nisam spavala,sama sparina u kuci ,sad ksd dica odu u sk.rastvorit sve da ude malo zraka..uzas..
Hej curke, citam ja vas 😊 vi jos malo laganini odbrojavate 😍 ja sam jos uvijek u rigoleto fazi, uf…jedva cekam da i ta faza, a i ta slinurina produ! Iako kako je bilo prije deset dana sad je pjesma, sad je bas jaka mucnina i trcanje na wc…samo ujutro, nije bar da cijeli dan lezim kao riba na suhom…
Ovdje je napokon isto osvjezilo i bas je ugodno..
Koliko ste kg dobile u trudnoci? Bas me zanima s obzirom da su blizanci, dvije posteljice, plodne vode…?
Ninocka ja sam sada 29+2 i dobila sam 13 kg do sada
Marina, nadam se da je u kroz noc i kod vas zahladilo.. Meni nazalost ni to nije pomoglo. Nekoliko puta u noci sam se probudila u lokvi. Mogu cijediti jastuk i svu robu sa sebe. Sad sam sigurna da nije od vrucine jer je bas ugodno bilo sinoc. Valjda hormoni.. 😝 Jos cca 2 mjeseca izdrzati ovo trece stanje.. 😉
Ninocka, jako mi je zao zbog tvojih mucnina. 😕 Ne znam kako ti pomoci.. Mogu te utjesiti i reci da ce proci, samo drzim fige da prodje sto prije 🤞🤞
Ja sam do sad cca 10kg. Prosli tjedan na pregledu je bilo +9kg. I nekako mi se cini da sad dolaze tempom 1kg/tj. 🙈 U prva 3 mj je bilo +1kg i onda 3kg/mj i sad 1kg/tj.. Ugrubo..
Ne zamaram se kilama puno, jedem koliko i prije trudnoce, samo sada puno vise voca jer je takvo doba godine i doma sam po cijele dane pa se sjetim jesti voce. Kad sam radila sjetila bi se voca na poslu kad ga nemam sa sobom 😂😂
Krenula sam pisati prije nego sam vidjela tvoj post Marina.. A valjda ce vam doci to osvjezenje da prodises i naspavas se malo..
Krenula sam pisati prije nego sam vidjela tvoj post Marina.. A valjda ce vam doci to osvjezenje da prodises i naspavas se malo..
Joj pa koji je ovo uzas....ali bas je ko kada danima ne spavas..ajde s bebicama cemo bar 3 sata moci odspavatiproci ce i ove vrucine ali nije jednostavno...jos lito nije ni pocelo..a mi imamo jos do kraja trudnoce.....
Trne li kome prsti....?? Meni pogotovo na desnoj ruci....koji sve ludi simptomi..mm
Meni ne trnu, al to sam nekad negdje procitala da se dogadja u trudnoci..
Ja ne znam spavat na boku pa mi utrne cijela ruka i rame.. Smotana sam 🙈 Cijeli zivot spavam na trbuhu i to mi bas fali..
Sortiraj odgovore
Najstariji