Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    12. Lipanj 2018. 20:52

Ja samo.prirodni.melem.od aloe vere i nevena....i na vecer se prisilim pokrit lancunom....jedi.spas...

• Anabela
    12. Lipanj 2018. 21:01

Mi još uvik upalimo tabletu, ali ne direktno u sobi..

• marina30
    12. Lipanj 2018. 21:50

natar

Sanjolina

natar

Ja cekam to najavljeno osvjezenje i pad temperatura jer je ovo strasno😫 Osim sto je vruce je bas nekako tesko i sparno, bez zraka.. Na skrge disem…
    S tim da me zadnjih par dana hvataju i neki valovi vrucine, u trenu se cijela preznojim. I tako nekoliko puta dnevno i koji put u noci. Pretpostavljam da su to hormoni plus ovih 10ak kg koje su dosad dosle s trudnocom pa se preznojavam..

Ja zeno draga u mometnu po noci se probudim totalno mokra,a priko dana necu ni govorit.Al upalim klimu pa je ok.
    Po noci nevolim spavat pod klimom pa nekako izdrzavam.
    A zahladjenje ce trajat bice dva dana.Ovo nas ceka cilo lito 😱

Sanjolina neeeee!! Suuutiii 😂😂😂😂 Ne spominji 😂😂😂
    Tako mi je dobro sada, pao pljusak, kisa padala preko sat vremena, prekrasno je ohladilo, u stanu par stupnjava manje.. Ma milina 😍😍😍
    Ja nemam klimu doma, inace volim i odlicno podnosim vrucine, ne smeta mi i oko 30C u stanu, ali sada u trudnoci.. Ufffff…

Natar....blago ti se...mi.molimo za malo vitra...bar da se naspavam.i ruke i noge da mi.se ohlade

• ninocka
    13. Lipanj 2018. 06:15

Hej curke, citam ja vas 😊 vi jos malo laganini odbrojavate 😍 ja sam jos uvijek u rigoleto fazi, uf...jedva cekam da i ta faza, a i ta slinurina produ! Iako kako je bilo prije deset dana sad je pjesma, sad je bas jaka mucnina i trcanje na wc...samo ujutro, nije bar da cijeli dan lezim kao riba na suhom...
    Ovdje je napokon isto osvjezilo i bas je ugodno..
    Koliko ste kg dobile u trudnoci? Bas me zanima s obzirom da su blizanci, dvije posteljice, plodne vode...?

• marina30
    13. Lipanj 2018. 07:33

Jutro....uzas...opet nista nisam spavala,sama sparina u kuci ,sad ksd dica odu u sk.rastvorit sve da ude malo zraka..uzas..

ninocka

Hej curke, citam ja vas 😊 vi jos malo laganini odbrojavate 😍 ja sam jos uvijek u rigoleto fazi, uf…jedva cekam da i ta faza, a i ta slinurina produ! Iako kako je bilo prije deset dana sad je pjesma, sad je bas jaka mucnina i trcanje na wc…samo ujutro, nije bar da cijeli dan lezim kao riba na suhom…
    Ovdje je napokon isto osvjezilo i bas je ugodno..
    Koliko ste kg dobile u trudnoci? Bas me zanima s obzirom da su blizanci, dvije posteljice, plodne vode…?

Ninocka ja sam sada 29+2 i dobila sam 13 kg do sada

natar
    13. Lipanj 2018. 08:04

Marina, nadam se da je u kroz noc i kod vas zahladilo.. Meni nazalost ni to nije pomoglo. Nekoliko puta u noci sam se probudila u lokvi. Mogu cijediti jastuk i svu robu sa sebe. Sad sam sigurna da nije od vrucine jer je bas ugodno bilo sinoc. Valjda hormoni.. 😝 Jos cca 2 mjeseca izdrzati ovo trece stanje.. 😉
    Ninocka, jako mi je zao zbog tvojih mucnina. 😕 Ne znam kako ti pomoci.. Mogu te utjesiti i reci da ce proci, samo drzim fige da prodje sto prije 🤞🤞
    Ja sam do sad cca 10kg. Prosli tjedan na pregledu je bilo +9kg. I nekako mi se cini da sad dolaze tempom 1kg/tj.  🙈 U prva 3 mj je bilo +1kg i onda 3kg/mj i sad 1kg/tj.. Ugrubo..
    Ne zamaram se kilama puno, jedem koliko i prije trudnoce, samo sada puno vise voca jer je takvo doba godine i doma sam po cijele dane pa se sjetim jesti voce. Kad sam radila sjetila bi se voca na poslu kad ga nemam sa sobom 😂😂

natar
    13. Lipanj 2018. 08:06

Krenula sam pisati prije nego sam vidjela tvoj post Marina.. A valjda ce vam doci to osvjezenje da prodises i naspavas se malo..

• marina30
    13. Lipanj 2018. 08:11

natar

Krenula sam pisati prije nego sam vidjela tvoj post Marina.. A valjda ce vam doci to osvjezenje da prodises i naspavas se malo..

Joj pa koji je ovo uzas....ali bas je ko kada danima ne spavas..ajde s bebicama cemo bar 3 sata moci odspavatiproci ce i ove vrucine ali nije jednostavno...jos lito nije ni pocelo..a mi imamo jos do kraja trudnoce.....

• marina30
    13. Lipanj 2018. 08:12

Trne li kome prsti....?? Meni pogotovo na desnoj ruci....koji sve ludi simptomi..mm

natar
    13. Lipanj 2018. 08:36

Meni ne trnu, al to sam nekad negdje procitala da se dogadja u trudnoci..
    Ja ne znam spavat na boku pa mi utrne cijela ruka i rame.. Smotana sam 🙈 Cijeli zivot spavam na trbuhu i to mi bas fali..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.