Pozz cure,jeste zive po ovoj vrucini....ja cilo popodne odmaram jer mi se nista neda...a trebalo bi u spizu...i napravit kolac...mislim.da ce to sve cekati vecer....
Pozz cure,jeste zive po ovoj vrucini….ja cilo popodne odmaram jer mi se nista neda…a trebalo bi u spizu…i napravit kolac…mislim.da ce to sve cekati vecer….
Ja skuvala rucak i evo lezin,gledan serije na laptop.
Doduse takav mi je svaki dan 🤣🤣
Uvik isto.Vruce je,ali mi je jucer bilo gore,danas nisam palila klimu a jucer sam cilo popodne bila pod klimom.
Evo sutra kazu da ce neka kisa pa ce valjda malo osvjezit
Ja cekam to najavljeno osvjezenje i pad temperatura jer je ovo strasno😫 Osim sto je vruce je bas nekako tesko i sparno, bez zraka.. Na skrge disem...
S tim da me zadnjih par dana hvataju i neki valovi vrucine, u trenu se cijela preznojim. I tako nekoliko puta dnevno i koji put u noci. Pretpostavljam da su to hormoni plus ovih 10ak kg koje su dosad dosle s trudnocom pa se preznojavam..
Daaaaa svi cekamo da malo zahladi...jer po ovome ja nemogu nista....
Ja cekam to najavljeno osvjezenje i pad temperatura jer je ovo strasno😫 Osim sto je vruce je bas nekako tesko i sparno, bez zraka.. Na skrge disem…
S tim da me zadnjih par dana hvataju i neki valovi vrucine, u trenu se cijela preznojim. I tako nekoliko puta dnevno i koji put u noci. Pretpostavljam da su to hormoni plus ovih 10ak kg koje su dosad dosle s trudnocom pa se preznojavam..
Ja zeno draga u mometnu po noci se probudim totalno mokra,a priko dana necu ni govorit.Al upalim klimu pa je ok.
Po noci nevolim spavat pod klimom pa nekako izdrzavam.
A zahladjenje ce trajat bice dva dana.Ovo nas ceka cilo lito 😱
Neizdrživo vruće 😩 Nadam se da će se već po noći osjetiti osvježenje, inače nema nam spavanja 😵
Btw, šta koristite protiv komaraca? Jeste li minjali šta zbog trudnoće ili koristite sta ste i dosad koristili?
Ja cekam to najavljeno osvjezenje i pad temperatura jer je ovo strasno😫 Osim sto je vruce je bas nekako tesko i sparno, bez zraka.. Na skrge disem…
Ja zeno draga u mometnu po noci se probudim totalno mokra,a priko dana necu ni govorit.Al upalim klimu pa je ok.
Po noci nevolim spavat pod klimom pa nekako izdrzavam.
A zahladjenje ce trajat bice dva dana.Ovo nas ceka cilo lito 😱
Sanjolina neeeee!! Suuutiii 😂😂😂😂 Ne spominji 😂😂😂
Tako mi je dobro sada, pao pljusak, kisa padala preko sat vremena, prekrasno je ohladilo, u stanu par stupnjava manje.. Ma milina 😍😍😍
Ja nemam klimu doma, inace volim i odlicno podnosim vrucine, ne smeta mi i oko 30C u stanu, ali sada u trudnoci.. Ufffff...
Sortiraj odgovore
Najstariji