Mone ti si prva na redu…..sritno ti bilo…da sve bude brzo i da bebice budu zdrave….ja danas 29 tj…..
29 tj.Supeeeeeeer 💥
Haha marina30, znači zabava je tek počela 😀 ovo naše nije drugo, nego treće stanje 😁
Da pocela….nemozes ni vjerovati sta te svasta ulovi. ..moje prvr 2 trudnoce nisam osjetila…samo stomak….porod isto odmah u jednom trudu,bez klistiranja,depilacije….a sada ova trudnoca …hehe…nadoknaduje za sve i to u duplo…O:-) O:-)
Ja mirujem od pocetka.Ne strogo mirovanje da moram lezat.Po kuci sve sta napravim je skuvam rucak,vecinu vrimena sidin ili lezin.Sve je ok ali sam imala neko krvarenje i smedji iscjedak na pocetku pa preventive radi mi je reka da mirujen.Sad kad su dosle vrucine i draze mi je da je tako jer ovde kod nas u St je pakleno.
Marina30, dobro nadoknađuješ onda ovaj put ☺ a možda i ovaj porod prođe laganini, ko zna..
Sanjolina, znam vrlo dobro kako je vruće, i ja sam u St ☺ Ili sam u kući, ili auto pa dućan, i tek kad sunce zađe mogu se noge protegnuti..I ja sam imala smeđi iscjedak u 12. tjednu, dva tri dana po malo, ali doktor nije previše reagirao jer se na pregledu pokazalo da je sve u redu..vjerojatno je pukla neka kapilara ili slično..valjda su tebi s razlogom rekli da miruješ..svakako bolje spriječiti nego liječiti ☺
Marina30, dobro nadoknađuješ onda ovaj put ☺ a možda i ovaj porod prođe laganini, ko zna..
Sanjolina, znam vrlo dobro kako je vruće, i ja sam u St ☺ Ili sam u kući, ili auto pa dućan, i tek kad sunce zađe mogu se noge protegnuti..I ja sam imala smeđi iscjedak u 12. tjednu, dva tri dana po malo, ali doktor nije previše reagirao jer se na pregledu pokazalo da je sve u redu..vjerojatno je pukla neka kapilara ili slično..valjda su tebi s razlogom rekli da miruješ..svakako bolje spriječiti nego liječiti ☺
Ma da,ja sam imala taj smedji iscjedak sigurno 4-5 tjedana iako na uzv se nije nista vidilo,ali sta si rekla bolje sprijeciti nego lijeciti.
Di si isla na IVF?Ja sam u Poljaka i on me vodi.
Ma da,ja sam imala taj smedji iscjedak sigurno 4-5 tjedana iako na uzv se nije nista vidilo,ali sta si rekla bolje sprijeciti nego lijeciti.
Ja sam bila kod Mršića na humanoj u rodilištu, i on me sada vodi..mogla sam birati između svoje primarne ginekologice i njega, pa sam odlučila ostati u njega, jer ako će mi biti na porodu da mu nisam neka strankinja ☺
Ja sam bila kod Mršića na humanoj u rodilištu, i on me sada vodi..mogla sam birati između svoje primarne ginekologice i njega, pa sam odlučila ostati u njega, jer ako će mi biti na porodu da mu nisam neka strankinja ☺
Ajme svako ima iskustva i svoje misljenje ali njega nevolim.Kad sam imala spontani prvi put bija je odvratan.
Ja sam isla privatno nisam bila nikad nesto prezadovoljna sa osobljem rodilista,cast iznimkama.
I.meni je Mrsic bio prehladan na kiretazi....ali cure moje sve je to nebitno....nosimo.andele i izdrzat cemo samo da bude sve u redu.....ja sam toooliko grintava jer mi je vruce naticem ne spavam,stomsk.drzim dok setam....ali sve cemo izdrzat...isplatit ce se...m
Ja sam.isto isla u citta privatno u palade 1* mjesecno...ali od proslog mj.nemogu...tesko mi je putovati....
Za sada nisam imala neugodno iskustvo ni s njim ni sa ikim iz rodilišta, nadam se da će tako i ostati..da sam mogla išla bi i ja privatno, ali nažalost to nije bila opcija..Kroz cijeli proces sam bila usmjerena na rezultat koji se i pokazao, i to mi je najvažnije..svakako ne podržavam grubo i hladno ponašanje doktora prema pacijentima, a toga ima i previše..nažalost..
Sortiraj odgovore
Najstariji