Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjolina
    11. Lipanj 2018. 16:53

marina30

Mone ti si prva na redu…..sritno ti bilo…da sve bude brzo i da bebice budu zdrave….ja danas 29 tj…..

29 tj.Supeeeeeeer 💥

Sanjolina
    11. Lipanj 2018. 16:56

marina30

Anabela

Haha marina30, znači zabava je tek počela 😀 ovo naše nije drugo, nego treće stanje 😁

Da pocela….nemozes ni vjerovati sta te svasta ulovi. ..moje prvr 2 trudnoce nisam osjetila…samo stomak….porod isto odmah u jednom trudu,bez klistiranja,depilacije….a sada ova trudnoca …hehe…nadoknaduje za sve   i to u duplo…O:-) O:-)

Ja mirujem od pocetka.Ne strogo mirovanje da moram lezat.Po kuci sve sta napravim je skuvam rucak,vecinu vrimena sidin ili lezin.Sve je ok ali sam imala neko krvarenje i smedji iscjedak na pocetku pa preventive radi mi je reka da mirujen.Sad kad su dosle vrucine i draze mi je da je tako jer ovde kod nas u St je pakleno.

• Anabela
    11. Lipanj 2018. 19:03

Marina30, dobro nadoknađuješ onda ovaj put ☺ a možda i ovaj porod prođe laganini, ko zna..

Sanjolina, znam vrlo dobro kako je vruće, i ja sam u St ☺ Ili sam u kući, ili auto pa dućan, i tek kad sunce zađe mogu se noge protegnuti..I ja sam imala smeđi iscjedak u 12. tjednu, dva tri dana po malo, ali doktor nije previše reagirao jer se na pregledu pokazalo da je sve u redu..vjerojatno je pukla neka kapilara ili slično..valjda su tebi s razlogom rekli da miruješ..svakako bolje spriječiti nego liječiti ☺

Sanjolina
    11. Lipanj 2018. 20:18

Anabela

Marina30, dobro nadoknađuješ onda ovaj put ☺ a možda i ovaj porod prođe laganini, ko zna..

Sanjolina, znam vrlo dobro kako je vruće, i ja sam u St ☺ Ili sam u kući, ili auto pa dućan, i tek kad sunce zađe mogu se noge protegnuti..I ja sam imala smeđi iscjedak u 12. tjednu, dva tri dana po malo, ali doktor nije previše reagirao jer se na pregledu pokazalo da je sve u redu..vjerojatno je pukla neka kapilara ili slično..valjda su tebi s razlogom rekli da miruješ..svakako bolje spriječiti nego liječiti ☺

Ma da,ja sam imala taj smedji iscjedak sigurno 4-5 tjedana iako na uzv se nije nista vidilo,ali sta si rekla bolje sprijeciti nego lijeciti.
    Di si isla na IVF?Ja sam u Poljaka i on me vodi.

• Anabela
    11. Lipanj 2018. 20:24

Sanjolina

Anabela

Ma da,ja sam imala taj smedji iscjedak sigurno 4-5 tjedana iako na uzv se nije nista vidilo,ali sta si rekla bolje sprijeciti nego lijeciti.

Ja sam bila kod Mršića na humanoj u rodilištu, i on me sada vodi..mogla sam birati između svoje primarne ginekologice i njega, pa sam odlučila ostati  u njega, jer ako će mi biti na porodu da mu nisam neka strankinja ☺

Sanjolina
    11. Lipanj 2018. 20:58

Anabela

Sanjolina

Anabela

Ja sam bila kod Mršića na humanoj u rodilištu, i on me sada vodi..mogla sam birati između svoje primarne ginekologice i njega, pa sam odlučila ostati u njega, jer ako će mi biti na porodu da mu nisam neka strankinja ☺

Ajme svako ima iskustva i svoje misljenje ali njega nevolim.Kad sam imala spontani prvi put bija je odvratan.
    Ja sam isla privatno nisam bila nikad nesto prezadovoljna sa osobljem rodilista,cast iznimkama.

• marina30
    11. Lipanj 2018. 21:22

I.meni je Mrsic bio prehladan na kiretazi....ali cure moje sve je to nebitno....nosimo.andele i izdrzat cemo samo da bude sve u redu.....ja sam toooliko grintava jer mi je vruce naticem ne spavam,stomsk.drzim dok setam....ali sve cemo izdrzat...isplatit ce se...m

• marina30
    11. Lipanj 2018. 21:24

Ja sam.isto isla u citta privatno u palade 1* mjesecno...ali od proslog mj.nemogu...tesko mi je putovati....

• Anabela
    11. Lipanj 2018. 22:17

Za sada nisam imala neugodno iskustvo ni s njim ni sa ikim iz rodilišta, nadam se da će tako i ostati..da sam mogla išla bi i ja privatno, ali nažalost to nije bila opcija..Kroz cijeli proces sam bila usmjerena na rezultat koji se i pokazao, i to mi je najvažnije..svakako ne podržavam grubo i hladno ponašanje doktora prema pacijentima, a toga ima i previše..nažalost..

Sanjolina
    11. Lipanj 2018. 22:41

Lako cemo mi za njih.Neka je nama svima sa srićom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.