Anabela dobro dosla.....cestitam!!!!da osjetili....svasta ces jos osjetit u blizanackoj trudnoci...imam osjecaj da sve sta je neobicno kod nas je normalnooo
Haha marina30, znači zabava je tek počela 😀 ovo naše nije drugo, nego treće stanje 😁
Anabela sad tek mi trne kodar nije moj sve nenormalno kod blizanaca normalno boli ce ce sve 😂😂😂😂😂 cari blizančeka
Dobro dosla Anabela,ja i ti smo tu negdi blizu.Ja sam danas 23+6
Sve sta je cudno u blizanackoj trudnoci je normalno.
Ja sam isto imala mucnine tamo negdi do 15 tt nisam mogla nista.Jeli moras mirovat ili mozes sta hoces?
Anabela dobrodosla 🤗
Da, ovo je zbilja trece stanje.. Svega se osjeti u toj blizanackoj trudnoci..
Mone neka si nam jos u komadu 🖒, za njih je to sigurno dobro. 😊 Zao mi je da te sve boli i da ti je tesko,ne mogu ni zamisliti kako ti je.. Ali jos malo, brzo ce doci kraj ovoj trudnoci😉
Dobro dosla Anabela,ja i ti smo tu negdi blizu.Ja sam danas 23+6
Sve sta je cudno u blizanackoj trudnoci je normalno.
Ja sam isto imala mucnine tamo negdi do 15 tt nisam mogla nista.Jeli moras mirovat ili mozes sta hoces?
Hej Sanjolina,
Ja ne moram mirovati, rekao je samo da ne radim neke teže poslove, i naravno da ne dižem ništa teško, tako da ja po kući laganini, kuhanje, pranje suđa, peglanje, i tako to, a muž usisava..šetam se kad nije vruće..uglavnom slušam tijelo..
A ti?
Mone ti si prva na redu.....sritno ti bilo...da sve bude brzo i da bebice budu zdrave....ja danas 29 tj.....
Haha marina30, znači zabava je tek počela 😀 ovo naše nije drugo, nego treće stanje 😁
Da pocela....nemozes ni vjerovati sta te svasta ulovi. ..moje prvr 2 trudnoce nisam osjetila...samo stomak....porod isto odmah u jednom trudu,bez klistiranja,depilacije....a sada ova trudnoca ...hehe...nadoknaduje za sve i to u duplo...O:-) O:-)
Da da drage moje nisam se nadala da cu toliko hvala bogu eto okrecu se tjedni tako cete i vi 😍😍😍😍 pa ce biti male ljudine....
Sortiraj odgovore
Najstariji