Sanjolina pridruzujem se zeljama, zelim ti ovaj put dvije divne bebe ❤️
Koliko znam u Hr se jos ne radi preimplantacijska genetska dijagnostika 🤔 To mi je info od prosle godine. U Ceskoj i Belgiji se radi pa ako postoje indikacije ide se preko nasih geneticara u Prag najcesce a hzzo financira onda jedan manji dio pgd-a.
Ninocka drzi se, prolazno je. Testovi se rade 9-12 tj, cijene variraju ali oko 3-4000 kn.
Natar sretno sutra! Drzi i mene hrpa strahova i svjesna sam svih rizika (jos sam i zdr radnik pa svasta znam) ali ne pada mi na pamet poklopiti se staklenom kuglom. Ova dva dana otkad ne moram mirovati sam pola dana vani, usporila jesam ali nema potrebe leci na kocnicu, bar dok god je sve u redu 😊
Da,bas sam Moni napisala da se kod nas to neradi,jer sam kontakirala Prag i slala im nalaze oni to rade.Vjerojatno je biologinja mislila opcenito na sliku blastica.
Nemam pojima iskreno kako nam bog da tako ce biti ja samo znam da biologinja došla do mene i za te 2bladtociste rekla da imaju kromosoma koliko treba imati sad i ja zaboravila jel 48ili46😂😂😂😂 nerazmišljam o tome i osim toga nas su slali i za nalaze za raditi da nemamo mušku djecu nego curice radi muževe dijagnoze da nebi povukli gene od njege što samo odbili tak da baš neznam da smo mi tak bsš zaostali ak možeš birati i spol 🤔🤔🤔🤔 i to mogu vidjeti odmah kod oplodnje jer mi išli na icsi možda je to malo drukcije nego ivf 🤔🤔🤔🤔 ali netvrdim ništa jer nisam se zamarala i bolje je i vsma da se nezamarate glupostima moje iskreno mišljenje....
Sanjolina ja ti od srca zelim sto "obicniju i dosadniju" trudnocu do kraja, da ti ova trudnoca naplati sve sto si se napatila do sada i da konacno budes sretna i mazis se sa svojim bebicama
Marina, bubaju i mene ko ludi, neka samo divljaju dok jos imaju mjesta
Za to zatezanje sam i ja prije pisala i pitala, a valjda je normalno. I ja se tjesim da je. Mene popusti zatezanje kad legnem na bok.. Sutra idem na pregled s listom pitanja, to mi je jedna tema
I mi danas idemo sretno ti javi nam obavezno 😊😊😊😚
Sanjolina ja ti od srca zelim sto "obicniju i dosadniju" trudnocu do kraja, da ti ova trudnoca naplati sve sto si se napatila do sada i da konacno budes sretna i mazis se sa svojim bebicama
Marina, bubaju i mene ko ludi, neka samo divljaju dok jos imaju mjesta
Za to zatezanje sam i ja prije pisala i pitala, a valjda je normalno. I ja se tjesim da je. Mene popusti zatezanje kad legnem na bok.. Sutra idem na pregled s listom pitanja, to mi je jedna tema
I mi danas idemo sretno ti javi nam obavezno 😊😊😊😚
Zvali su me jucer pa prebacili pregled na cetvrtak, neka guzva im se stvorila zbog bolovanja.. A ja nestrpljiva 😑😑 Al dobro, pricekam jos jedan dan 😊😊
Tebi sretno i javi se 😉😊😊😙
Nemam pojima iskreno kako nam bog da tako ce biti ja samo znam da biologinja došla do mene i za te 2bladtociste rekla da imaju kromosoma koliko treba imati sad i ja zaboravila jel 48ili46😂😂😂😂 nerazmišljam o tome i osim toga nas su slali i za nalaze za raditi da nemamo mušku djecu nego curice radi muževe dijagnoze da nebi povukli gene od njege što samo odbili tak da baš neznam da smo mi tak bsš zaostali ak možeš birati i spol 🤔🤔🤔🤔 i to mogu vidjeti odmah kod oplodnje jer mi išli na icsi možda je to malo drukcije nego ivf 🤔🤔🤔🤔 ali netvrdim ništa jer nisam se zamarala i bolje je i vsma da se nezamarate glupostima moje iskreno mišljenje….
Nego sta smo nego zaostali draga moja.
Kazem ti da ta prenatalna genetska dijahnostika kosta 70 tisuca kuna u Pragu.To ce kod nas doc za 20 godina vjerojatno.
A to sta je tvoja biologinja rekla je opcenito,ali kao sto kazes najbolje se ne zamarat s nicim i gurat naprid po svom.
Sretno danas na pregledu javi kako je proslo.😘
Da, vide broj kromosoma ali ne vide duplikacije, delecije, translokacije unutar kromosoma.
Sretno na pregledu 😘
E sve uredu hvala bogu eto momici danas nervozni a o ja jer se nacekala i sad smo vejiki i bucmasti 😁😁😁 jedan je oko 2700a drugi oko 2400 sad više manje nije bitno ja se samo bojala da ih nisam zajela jer prošli put bili kao mini nije se doktorici dalo gledati jer ova se baš posvetila ih pogledati...😍😍😍😍😍
Ajde super 💪🏻💪🏻💪🏻
Jos malo pa će momci van.
Koliko si ti sada tjedana?
Ajde super 💪🏻💪🏻💪🏻
Jos malo pa će momci van.
Koliko si ti sada tjedana?
35+2 a nece rekla doktorica dokle god cu moci da nece ih dirati 😁😁😁😂😂😂 na kraju svih dijagnoza cu prenjeti😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji