Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    05. Lipanj 2018. 09:20

Ja nista nisam radila,prve 2 trudnoce uredne,treca missed abb...kiretaza,i cetvrta sada twinsici...virujem.kako je to Bozji blagoslov....i bit ce nam svima sve u redu!!!!!!

natar
    05. Lipanj 2018. 10:47

Miranda

Mislila sam se i ja izmedu Panorame ili Niftyja. Ali ipak je Nifty prevagnuo jer Panorama ima visok postotak neuspjesnih analiza (7-8%) jer ne uspiju uvijek sekvencionirati dnk. A i za Nifty ima puno vise objavljenih podataka i opcenito je na vecem broju slucajeva istrazen. Oba su jednako pouzdana ali da, s Niftyjem se ne zna koji tocno blizanac ima problematican gen. Ni jedan ni drugi nisu invazivni tako da nema ugrozavanja 😉
    Radila sam i u prvoj trudnoci Nifty samo da imam sigurnost da je sve dobro, ne ocekujem stvarno ni sad los rezultat tako da ne vjerujem da cu trebati ista preciznije od Niftyja (imam 31 godinu).

Ma tako sam i ja razmisljala, misija mi je bila samu sebe s dobrim nalazom smiriti.. Stalno svi trube "rizicna trudnoca, rizicna trudnoca!!" pa eto da imam jednu brigu manje i da sam ja mirnija.. Zadnji pregled kod doktora koji radi u bolnici mi je bio odlican, opusten i na ni jednom se nisam toliko nasmijala. Jos na kraju podijelim svoje strahove s njim, a on meni odgovori u stlu "i mi se tih istih stvari bojimo, bolje da se i vi bojite, znaci da ste savjesni i to je dobro".. 
    Inace idem kod privatnika koji bi naradje da prelezim cijelu trudnocu zbog eventualnih rizika koje blizanacka trudnoca sama po sebi donosi.. 
    Sad vec ionako uglavnom lezim jer mi vec sad sve postaje pretesko. Pogotovo po ovim vrucinama..  

• Mone2
    05. Lipanj 2018. 12:40

Sanjolina

Mone2

Sanjolina

E bude mi ko neki balun,ono tocno vidis ili je guza ili glava,i tu bude na dodir bas tvrdo 🤣🤣.Show.

Desno mu glava ljevo guza i onda kak na koju stranu grofu paše tak izbaci kvrgu joj jedva cekam da budes u tj ko ja pa da vidiš šta je guranje 😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣 Ja sam sad na komtroli pitala da mi kaze kako stoje medjutim kaze Dr nemogu ti rec jer ih nemogu povatat,divlji su i stalno se okrecu,stoje svakako 🤣🤣

Da jer imaju mjesta mogu biti bilo gdje kolko di ti ono sad?al moji di su ostali tako stoje nema više divljanja a prije se igrali s doktorima 😂😂😁😁😁😁

• Mone2
    05. Lipanj 2018. 12:42

Sanjolina pa ti imaš ivf trudnocu kaj ne?ili te pomješala s natarom 😁😁😁

Sanjolina
    05. Lipanj 2018. 13:32

Mone2

Da Ivf trudnoća.Zašto

Sanjolina
    05. Lipanj 2018. 13:33

Sanjolina

Mone2

Da Ivf trudnoća.Zašto

E ja sam ti danas 23 tt

• marina30
    05. Lipanj 2018. 14:32

28+1 .....ali pritisak danas dole....uh....a lupaju cili dan..
    Ne prestaju....

• Mone2
    05. Lipanj 2018. 17:08

Sanjolina

Sanjolina

Mone2

Da Ivf trudnoća.Zašto

E ja sam ti danas 23 tt

Pa šta te slali na testove 🤔🤔🤔 ak je ivf

• Mone2
    05. Lipanj 2018. 17:10

marina30

28+1 …..ali pritisak danas dole….uh….a lupaju cili dan..
    Ne prestaju….

Zamisli 35+1 i s glavom priljubljen uz zdjelicu jako nisko od 28tj je tako i on me i otvarao i sad ustanem pišam par koraka pišam ..sjediti i jesti pišanje prije jela,za vrijeme jela i poslje sve nenormalno je u blizanačkoj trudnoci normalno 😂😂😂😁😁😁😁😁😁

• Mone2
    05. Lipanj 2018. 17:12

Mone2

marina30

28+1 …..ali pritisak danas dole….uh….a lupaju cili dan..
    Ne prestaju….

Zamisli 35+1 i s glavom priljubljen uz zdjelicu jako nisko od 28tj je tako i on me i otvarao i sad ustanem pišam par koraka pišam ..sjediti i jesti pišanje prije jela,za vrijeme jela i poslje sve nenormalno je u blizanačkoj trudnoci normalno 😂😂😂😁😁😁😁😁😁

I još dok skuže da je mjehur ubiti trampolin još više ce lupati 😂😂😁😁😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.