Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natar
    07. Lipanj 2018. 22:26

Drzim fige da budu dobri nalazi sutra 🤞🤞
    A mene bas zanima hoce li se meni sto promijeniti sada kada mi sve zivo izbace.
    Rekao je prvo izbaciti te prenatalne tbl, da je jos davno na specijalizaciji kad je postojao samo Prenatal radio na nekom radu i da su imali dokaze da uzrokuju lezije na jetri.. Na kraju je rekao da sve to sto pijem moze biti opterecenje na jetru, a nije toliko neophodno. Npr. nije neophodno kao sto bi bio antibiotik za infekciju. Ma tko ce ga znati.. Ja cu poslusati pa cemo vidjeti za 3 tjedna 🤷

• marina30
    08. Lipanj 2018. 12:34

Pozz cure,jos cekam.nalaze.....ali malo me zica po ledima i stomaku....uh .odmah se pripadnem...nadam se da to nisu trudovi.   Jojjjj pa poludit cu sa svojom panikom....

Sanjolina
    08. Lipanj 2018. 14:58

marina30

Pozz cure,jos cekam.nalaze…..ali malo me zica po ledima i stomaku….uh .odmah se pripadnem…nadam se da to nisu trudovi.  Jojjjj pa poludit cu sa svojom panikom….

Ajde skuliraj se lipo,nisu to trudovi,to je nesto tako prolazno.
    Uostalom pa bar bi ti tribala znat jesu trudovi 😂😂 imas dvoje dice 🤣🤣

• marina30
    08. Lipanj 2018. 15:12

Hahaaas...a.mojih trudova s dvoje djece prakticki ni osjetila...samo pukla plodna dosla u rodil.i u jednom trudu rodila tako da ja nezz sta su bolovi zato me strah....nalazi ugl.dobri...kolest.lagano spada...ali alkalna fosfataza 203... A ginic mi ne radi do pon.popodne....

Sanjolina
    08. Lipanj 2018. 15:13

marina30

Hahaaas…a.mojih trudova s dvoje djece prakticki ni osjetila…samo pukla plodna dosla u rodil.i u jednom trudu rodila tako da ja nezz sta su bolovi zato me strah….nalazi ugl.dobri…kolest.lagano spada…ali alkalna fosfataza 203… A ginic mi ne radi do pon.popodne….

A nista,cekaj ponediljak nema ti druge.Odmaraj priko vikenda sta vise i to je to.a budu li ti  bolovi otidji na hitnu vidi kako ce ti bit kroz popodne

• marina30
    08. Lipanj 2018. 15:50

A nadam se da ce smiriti...vec je malo..utjesilo.me ono tvoje " smiri se nije to nista,nesto prolazno""....malo podrske dobro dode ...hvala .....

Sanjolina
    08. Lipanj 2018. 16:06

marina30

A nadam se da ce smiriti…vec je malo..utjesilo.me ono tvoje " smiri se nije to nista,nesto prolazno""….malo podrske dobro dode …hvala …..

Uvijek 🤗

• marina30
    08. Lipanj 2018. 16:36

natar
    08. Lipanj 2018. 17:37

Marina samo se opusti, lezi, odmori i opusti se.. Pitaj boga kaj nam sve ove bebe ne pritiscu i lupaju, sve misice, kosti i zivce.. Iako navise zivce potrose😂😂😂,  sto sve od simptoma i strahova nam ne priuste.. Bit ce sve ok! 😊
    Za padanje kolesterola 🖒, a za ovo drugo drzim fige da doktor u pon kaze da nije nista zabrinjavajuce.. 🤞🤞

• marina30
    08. Lipanj 2018. 19:30

Ma nadam.se....bogu hvala dragom...m

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.