Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    07. Lipanj 2018. 15:30

Hahahaaaa....kolika cu ja biti onda do kraja....a mozda su mi to kontrakcije onda....nezz..par puta na dan kad legnem.mi.se dogodi da jednostavno od boli u stomsku ostanem.bez daha....kao da se bebaci toliko rastegnu u stomaku da ja nikako prodisat dok se opet ne vrate u prvobitan polozaj...a u tom trenu stomak.ko kamen...s tim.da je meni od pocetks trudnoce takav....

Sanjolina
    07. Lipanj 2018. 15:44

Hahahahahahaha znaci imate duple noseve 😂😂

• marina30
    07. Lipanj 2018. 16:08

• Mone2
    07. Lipanj 2018. 16:48

marina30

Hahahaaaa….kolika cu ja biti onda do kraja….a mozda su mi to kontrakcije onda….nezz..par puta na dan kad legnem.mi.se dogodi da jednostavno od boli u stomsku ostanem.bez daha….kao da se bebaci toliko rastegnu u stomaku da ja nikako prodisat dok se opet ne vrate u prvobitan polozaj…a u tom trenu stomak.ko kamen…s tim.da je meni od pocetks trudnoce takav….

Magnezij?normabel?

• Mone2
    07. Lipanj 2018. 16:48

Sanjolina

Doci ces ti na naše 😂😂😂😋😋😋😋 drugo ime nam nosko 😁😁😁😁

• marina30
    07. Lipanj 2018. 17:18

Hahahaaa...ne pijem.nista osim.predoziranja svaki dan sa donatom 1l i super+ dulphaston+dm vitamini....

Sanjolina
    07. Lipanj 2018. 18:12

Mone2

Sanjolina

Doci ces ti na naše 😂😂😂😋😋😋😋 drugo ime nam nosko 😁😁😁😁

🤣🤣🤣🤣🤣

natar
    07. Lipanj 2018. 20:00

Evo cure da vam prijavim, dosla s pregleda..
    Cervix se skratio s cca 37 na 32 mm, usce je blaaago Y oblika, ali sam skroz zatvorena. kaze doktor da je zadovoljan za ove tjedne. Mirovati da, ali ne treba strogo. Ionako sama po sebi nisam u stanju kretati se previse. Pretesko mi je vec..
    Decki su presli 1kg, 1060 i 1100 g. Fino rastu, protoci ok, trenutno oboje poprecno, al to se ionako stalno mijenj
    Vec neko vrijeme su mi jetreni enzimi poviseni i sada i zucne kiseline (da je sve jos malo vise dijagnoza bi bila kolestaza) pa mi je ukinuo sve suplemente jer oni mogu stvarati lezije na jetri.Od danas vise nema ni prenatalnih tbl, ni zeljeza ni magnezija ni duphastona.. Prvi put od IVF postupka nista ne pijem😂😂
    Pitala sam i za zategnutost trbuha. Kaze da je normalno da se trbuh stegne i stisne dok je pritisak dok stojim ili sjedim, ako se stvrdne u lezecem polozaju e ondaje tek to do maternice i kontrakcija.. Ovo u hodu, stajacem i sjedecem polozaju je normalno da se trup stisne i stegne od pritiska. To me umirilo 😊
    Moj kompliment dana je da su mi se usne povecale 😂, nos ocito stoji kakav je, dovoljno je velik, ne treba mi veci😂😂
    Malo sam oduzila dns, oprostite, jos sam pod dojmom 🤪

Sanjolina
    07. Lipanj 2018. 21:12

To su sve dobre vijesti.37 mm cerviks u 26 tt odlicno.Bitno da nisi otvorena,sad se laganini mozes spremat 🤣🤣 nemoras strogo mirovat sta je isto ok,bar mozes kombinirat malo kauc malo krevet malo protegnit noge.Decki su super narasli 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Odlicno.

• marina30
    07. Lipanj 2018. 21:50

Bravo natar.....bogu hvala ..ja sutra ponavljam nalaze opet  zbog toga natar ...pijem.dulphaston od pocetks trudnoce ,6 tabl.na dan,i jetreni su mi na granici,alkalna fosfataza povisena,kolesterol,ma svih par vrijednosti kolest.povecane....pa cu sutra ponovit...nadam.se da nije kolestaza...imals sam.svrab prosli tj.ali nakon sta sam.promjenila gel za tus.i robu ispirem u masinin2* sve je ok....nadam se da ce i meni biti sve ok....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.