Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    05. Lipanj 2018. 17:34

Jao...hehe...a jeste imali dane kad su vam bebe bile nemirne..moje od jutros ne prestaju lupati na sve strane...ali stomak jos cili napet,zateze ,kao da ce eksplodirat a bebaci NE PRESTAJU lupati u kojem.god ja polozaju bila ili na nogama....nadam se da je i to normslno...hajde umirite me

Sanjolina
    05. Lipanj 2018. 17:56

Mone2

Sanjolina

Sanjolina

Mone2

Sanjolina pa ti imaš ivf trudnocu kaj ne?ili te pomješala s natarom 😁😁😁

Da Ivf trudnoća.Zašto

E ja sam ti danas 23 tt

Pa šta te slali na testove 🤔🤔🤔 ak je ivf

Pa nemoze se znat genetika,kromosomi i to iako je ivf.ovo mi je peti ivf i prva dva puta sam imala inducirani porod jednom
    U 18 tt drugi u 21 tt.

• marina30
    05. Lipanj 2018. 18:21

Joj sanjolina..zelim.ti svuuu srecu da buude sve u najboljem redu.....

natar
    05. Lipanj 2018. 18:49

Sanjolina ja ti od srca zelim sto "obicniju i dosadniju" trudnocu do kraja, da ti ova trudnoca naplati sve sto si se napatila do sada i da konacno budes sretna i mazis se sa svojim bebicama 
    Marina, bubaju i mene ko ludi, neka samo divljaju dok jos imaju mjesta 
    Za to zatezanje sam i ja prije pisala i pitala, a valjda je normalno. I ja se tjesim da je. Mene popusti zatezanje kad legnem na bok.. Sutra idem na pregled s listom pitanja, to mi je jedna tema 

Sanjolina
    05. Lipanj 2018. 19:02

Hvala cure moje drage 🤗🤗🤗 i ja isto sve želim Vama.
    Svašta sam prošla,da popijemo sto kava nebi bilo dosta da Vam ispričam kakve drame,i bolnice sam prošla,pa čak i do Praga sam potegla.Uglavnom sve je to iza mene bitno da sam izašla čiste glave,zato i jesam danas tu di jesam.Neizmjerno se bojim svega,borim se sa svojim strahovima i nadam se da će sve bit okej.
    Mene isto moje cure bubaju na sve moguće načine do god stignu,nekad po cili dan a nekad skroz malo,pa se odma ustrtarim.Valjda imamo svi iste strahove,i želje,a ja od srca želim da nam svima bude sve kako treba.Ni manje ni više.
    🤗🤗

• Mone2
    05. Lipanj 2018. 19:56

Sanjolina

Mone2

Sanjolina

Sanjolina

Mone2

Da Ivf trudnoća.Zašto

E ja sam ti danas 23 tt

Pa nemoze se znat genetika,kromosomi i to iako je ivf.ovo mi je peti ivf i prva dva puta sam imala inducirani porod jednom
    U 18 tt drugi u 21 tt.

Kako nemože biologinja došla do mene i rekla mi ostale vam 2blastociste ove što su imale više kromosoma smo maknuli jer nebi bilo dobro a ostali se prestali razvijati gdje pobogu ti išla 🤔🤔🤔

• Mone2
    05. Lipanj 2018. 19:58

Sanjolina

Hvala cure moje drage 🤗🤗🤗 i ja isto sve želim Vama.
    Svašta sam prošla,da popijemo sto kava nebi bilo dosta da Vam ispričam kakve drame,i bolnice sam prošla,pa čak i do Praga sam potegla.Uglavnom sve je to iza mene bitno da sam izašla čiste glave,zato i jesam danas tu di jesam.Neizmjerno se bojim svega,borim se sa svojim strahovima i nadam se da će sve bit okej.
    Mene isto moje cure bubaju na sve moguće načine do god stignu,nekad po cili dan a nekad skroz malo,pa se odma ustrtarim.Valjda imamo svi iste strahove,i želje,a ja od srca želim da nam svima bude sve kako treba.Ni manje ni više.
    🤗🤗

Bit ce sve uredu samo se cuvaj i pazi i brzo ce bebe doci 😊😊😊😊 

• ninocka
    05. Lipanj 2018. 20:02

Znaci ja sam trenutno najmlada od svih vas trudnica 😁 ne mislim po godinama nego po tjednima,.meni je tek 8+3.. i bas ovisi od dana do dana, ali danas opet mucnine i povracanje koma, muz se micek trudio napravio rucak ja rucala i taj tren se digla sa stola i pravac wc sve van..mene bas jako iscrpljuju iako se trudim i jesti i puno piti, caj od kamilice mi pase, nekako me smiruje..
    I veselim se da krene busa rasti, bebice udarati, a zeludac malo mirovati 😂 
    Tek drugi petak idem na uzv da vidimo kako cuda rastu, a do tada sam u krevetu  jer tako i tako ni nemam snage za nesto vise..i dalje se nadam da ce sto prije proci...
    Koliko ste cure placale te testove i u kojem se tjednu oni rade?
    Pozdrav svima 😘

Miranda
    05. Lipanj 2018. 20:14

Sanjolina pridruzujem se zeljama, zelim ti ovaj put dvije divne bebe ❤️
    Koliko znam u Hr se jos ne radi preimplantacijska genetska dijagnostika 🤔 To mi je info od prosle godine. U Ceskoj i Belgiji se radi pa ako postoje indikacije ide se preko nasih geneticara u Prag najcesce a hzzo financira onda jedan manji dio pgd-a. 
    Ninocka drzi se, prolazno je. Testovi se rade 9-12 tj, cijene variraju ali oko 3-4000 kn. 
    Natar sretno sutra! Drzi i mene hrpa strahova i svjesna sam svih rizika (jos sam i zdr radnik pa svasta znam) ali ne pada mi na pamet poklopiti se staklenom kuglom. Ova dva dana otkad ne moram mirovati sam pola dana vani, usporila jesam ali nema potrebe leci na kocnicu, bar dok god je sve u redu 😊

Sanjolina
    05. Lipanj 2018. 20:40

Mone2

Sanjolina

Mone2

Sanjolina

Sanjolina

Mone2

Da Ivf trudnoća.Zašto

E ja sam ti danas 23 tt

U 18 tt drugi u 21 tt.

Kako nemože biologinja došla do mene i rekla mi ostale vam 2blastociste ove što su imale više kromosoma smo maknuli jer nebi bilo dobro a ostali se prestali razvijati gdje pobogu ti išla 🤔🤔🤔

Može u tom smislu,ali nemože ona znat kakvi su kromosomi niti kako ce se razvit.To u Hrvatskoj neradi niko,ja sam kontaktirala polikliniku u Pragu oni to rade,znaci razdvajanje kromosoma i te stvari.Ovi nasi mogu to vidit opcenito,ali ne i probir,to nemogu.A to ti kosta oko 70 tisuca kuna.
    To sta je ona tebi rekla vjerojatno se radilo opcenito o razvitku blastica i daljnjoj oplodnji,ali ne i o probiru.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.